Pojacanja ocajna (jedino ovaj Toreira ako dodje bi reko da je kvalitet i upgrade) klub je i sluzbeno prestao da bude cak i u fantazijama prije sezone kandidat za titulu standardno sad od pocetka se cilj zna top4 koji ce takodjer biti nedostizan obzirom na rosterkojim tim raspolaze.
Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
E cuj Leno ce biti top3 golman lige i to narednih 10 godina
Peti golman Njemacke ce biti u top3 Engleske lige
Ovako su Xhaka i Mustafi obasipani hvalospjevkama pa na kraju prc...
Pojacanja ocajna (jedino ovaj Toreira ako dodje bi reko da je kvalitet i upgrade) klub je i sluzbeno prestao da bude cak i u fantazijama prije sezone kandidat za titulu standardno sad od pocetka se cilj zna top4 koji ce takodjer biti nedostizan obzirom na rosterkojim tim raspolaze.
Lucas will travel to London with his girlfriend to complete everything at Arsenal, whilst his parents fly back to Uruguay. He will then travel to Italy to finalise personal things at Sampdoria & arrive in Uruguay for Thursday to begin his post WC holiday
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
koji će mu qrc odmor, nek dođe treniratanell je napisao/la:Lucas will travel to London with his girlfriend to complete everything at Arsenal, whilst his parents fly back to Uruguay. He will then travel to Italy to finalise personal things at Sampdoria & arrive in Uruguay for Thursday to begin his post WC holiday
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dosta mu je 2-3 dana.Brokula je napisao/la:koji će mu qrc odmor, nek dođe treniratanell je napisao/la:Lucas will travel to London with his girlfriend to complete everything at Arsenal, whilst his parents fly back to Uruguay. He will then travel to Italy to finalise personal things at Sampdoria & arrive in Uruguay for Thursday to begin his post WC holiday
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
njemu ne treba avion da leti

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
SKY ****: Arsenal in talks to sign Lorient midfielder Matteo Guendouzi.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Dzaba postavljas, kad Simen kaze onda vjerujem.anell je napisao/la:SKY ****: Arsenal in talks to sign Lorient midfielder Matteo Guendouzi.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Na ignore listi su mi Simen i Jackbega_afc je napisao/la:Dzaba postavljas, kad Simen kaze onda vjerujem.anell je napisao/la:SKY ****: Arsenal in talks to sign Lorient midfielder Matteo Guendouzi.
Torreira giving interview to #URU tv about his imminent move to Arsenal.
6 replies 18 retweets 84 likes
Drugi opet pišu da je sinoć stigao u London i da je trenutno na pregledu.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Vidim i tebe prozivaju tamo na temi svjetskog prvenstva. Nisi govorio da si na BHT-u?anell je napisao/la:Na ignore listi su mi Simen i Jackbega_afc je napisao/la:Dzaba postavljas, kad Simen kaze onda vjerujem.anell je napisao/la:SKY ****: Arsenal in talks to sign Lorient midfielder Matteo Guendouzi.![]()
Torreira giving interview to #URU tv about his imminent move to Arsenal.- According to @ERivas4 (who was a part of the team setting up the i/v), the pic is from today but Lucas is on a plane to London as we speak.
6 replies 18 retweets 84 likes
Drugi opet pišu da je sinoć stigao u London i da je trenutno na pregledu.
Stranka me ubacilabega_afc je napisao/la:
Vidim i tebe prozivaju tamo na temi svjetskog prvenstva. Nisi govorio da si na BHT-u?
Jesil vidio što me vole ljudi ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Dobar ti avataranell je napisao/la:
poyyy
Pozdrav za Covketa.anell je napisao/la:Stranka me ubacilabega_afc je napisao/la:
Vidim i tebe prozivaju tamo na temi svjetskog prvenstva. Nisi govorio da si na BHT-u?![]()
Jesi bio sinoc na utakmici?
Najbolji cener svijeta.Ramiy je napisao/la:Dobar ti avataranell je napisao/la:
poyyy
Šta misliš što je Velid prenosio utakmicubega_afc je napisao/la:Pozdrav za Covketa.anell je napisao/la:Stranka me ubacilabega_afc je napisao/la:
Vidim i tebe prozivaju tamo na temi svjetskog prvenstva. Nisi govorio da si na BHT-u?![]()
Jesi bio sinoc na utakmici?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
anell je napisao/la: Najbolji cener svijeta.
Svaka cast, glupo pitanje.anell je napisao/la: Šta misliš što je Velid prenosio utakmicu
Mada, kako sam gledao vani, nije bilo tona. Zbog tog nisam bio siguran.
Prica raja po kafani da ganjamo jos jedno krilo tipa Lozana. Sve ce se izgleda vrtiti oko Donera.
- Marsal
- Kontakt:
Dovodimo nekog malca iz Lorienta, ima 19 godina, a već dvije sezone je standardan. Zadnji vezni je, a može igrat i centralnog veznog, kažu da je dobar što se tiče tehnike, ali i dobro razbija protivničke napade, FM-žargonom malac je deep lying playmaker
Osam miliona eura transfer, 5 godina ugovor.
'Guendouzi has a similar playing style to PSG's Adrien Rabiot. He is calm in possession and effective at breaking up play' - (via HITC).
Get French Football News
@GFFN
· 3h
Generally well-informed on the futures of French youth prospects, @MohamedTERParis claims that Arsenal have agreed an €8m plus bonuses fee to sign Lorient midfielder Matteo Guendouzi. Let's wait & see. Also claims a medical tomorrow & a 5-year contract awaits.
Get French Football News
@GFFN
Re: Guendouzi | Has impressed for a long time now, 1st burst onto the scene 2 years ago when Lorient were in Ligue 1 - played in a sort of box-to-box, almost free role when FCL were in L1, but last season as a deeper-lying midfielder - good balance of power and technical ability.
Osam miliona eura transfer, 5 godina ugovor.
19yr old 6'1 Defensive Midfielder who can also play in Central Midfield. Man City and Spurs were also interested.Sky Sports News
✔
@SkySportsNews
SKY ****: Arsenal in talks to sign Lorient midfielder Matteo Guendouzi. #SSN
'Guendouzi has a similar playing style to PSG's Adrien Rabiot. He is calm in possession and effective at breaking up play' - (via HITC).
Get French Football News
@GFFN
· 3h
Generally well-informed on the futures of French youth prospects, @MohamedTERParis claims that Arsenal have agreed an €8m plus bonuses fee to sign Lorient midfielder Matteo Guendouzi. Let's wait & see. Also claims a medical tomorrow & a 5-year contract awaits.
Get French Football News
@GFFN
Re: Guendouzi | Has impressed for a long time now, 1st burst onto the scene 2 years ago when Lorient were in Ligue 1 - played in a sort of box-to-box, almost free role when FCL were in L1, but last season as a deeper-lying midfielder - good balance of power and technical ability.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Valjda će mi dozvoliti da prenosim finale ako Hrvatska prođe.bega_afc je napisao/la:Svaka cast, glupo pitanje.anell je napisao/la: Šta misliš što je Velid prenosio utakmicu![]()
Prica raja po kafani da ganjamo jos jedno krilo tipa Lozana. Sve ce se izgleda vrtiti oko Donera.
J3bi ga sad se puno priča, Ornstein je reko da smo završili sa pojačanjima a opet drugi govore da ćemo dovesti još 1-2 igrača.
A Torreira bi trebao imati platu oko 50 000 sedmično, yebeni Jenkinson ima 45 000
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Ma Ornstein je rekao Torreira plus jedan malac za budućnost, evo ovaj iz Lorienta bi mogao biti taj malac... mada i ja nekako mislim da će se tražiti još jedno krilo, ali ne po svaku cijenu.anell je napisao/la: J3bi ga sad se puno priča, Ornstein je reko da smo završili sa pojačanjima a opet drugi govore da ćemo dovesti još 1-2 igrača.
A Torreira bi trebao imati platu oko 50 000 sedmično, yebeni Jenkinson ima 45 000
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma goni vise i tog Ornstajna. Lupa isto kao i mi ovdje. Pouzdaniji Simen od njega.anell je napisao/la:Valjda će mi dozvoliti da prenosim finale ako Hrvatska prođe.bega_afc je napisao/la:Svaka cast, glupo pitanje.anell je napisao/la: Šta misliš što je Velid prenosio utakmicu![]()
J3bi ga sad se puno priča, Ornstein je reko da smo završili sa pojačanjima a opet drugi govore da ćemo dovesti još 1-2 igrača.
On je slomljen, razočaran i uvrijeđen.Ramiy je napisao/la:Dobar ti avataranell je napisao/la:
poyyy