FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako neko zna , zasto je Visca usao tek sa klupe protiv Borca ?
Zar on nije standardan ? ili je izgubio taj status ?
ili mozda nedovoljno oporavljen?
Zar on nije standardan ? ili je izgubio taj status ?
ili mozda nedovoljno oporavljen?
-
titula2010
- Kontakt:
Nedovoljno oporavljen!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Utakmica Željezničar-Čelik se igra u utorak u 17.00h.
Valjda oni "dusebriznici" sto su kovali teoriju zavjere kako je Zeljo preko MUP-a KS sredio odgodu da odmori igrace sad konacno mogu skontati da je odgadjanje utakmice Zelji donijelo vise stete nego dobra. Subotnji termin u 19:30 je zamjenjen za termin u radnom danu i to u 17:00 dok je jos dosta ljudi na poslu.
Koja li je sljedeca teorija zavjere na redu ..
Valjda oni "dusebriznici" sto su kovali teoriju zavjere kako je Zeljo preko MUP-a KS sredio odgodu da odmori igrace sad konacno mogu skontati da je odgadjanje utakmice Zelji donijelo vise stete nego dobra. Subotnji termin u 19:30 je zamjenjen za termin u radnom danu i to u 17:00 dok je jos dosta ljudi na poslu.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Sacekajmo napacene pitare, lešinare, robijaše i ostale da se dogovore šta je slijedeca teorija zavjere.Stole iz Bora je napisao/la:Utakmica Željezničar-Čelik se igra u utorak u 17.00h.
Samo prati pacijente šta pišu...juce su jedva docekali onu prvu vijest i odmah potrcali da optuže i okrive Želju da je u stanju da i MUP-u naređuje.
Samo prati bolesnike, sad ce se oni javiti.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 01 okt 2010, 11:03, ukupno mijenjano 2 puta.
-
titula2010
- Kontakt:
Sljedeca je kad osvojimo nesto!Stole iz Bora je napisao/la:Utakmica Željezničar-Čelik se igra u utorak u 17.00h.
Ko je namjeravao doci,taj ce biti dole pa makar se igralo ujutru u 5:00...Uglavnom bit ce mnogo toplije nego u pola 8 navece...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
A sta je sa onima koji su namjeravali doci u subotu a utorak u ta doba rade i ne mogu izaci nikako? Ima i onih koje posao obaveze da radnim danima napuste Sarajevo i odu na teren. Nije to bas tako kako ti pises.WeLLy je napisao/la:Ko je namjeravao doci,taj ce biti dole pa makar se igralo ujutru u 5:00...Uglavnom bit ce mnogo toplije nego u pola 8 navece...
Da se razumijemo, nisam jedan od takvih ali znam vec njih nekoliko koji jednostavno ne mogu doci.
AMAR OSIM
mnogo si naivančamac je napisao/la:Ko nam našteli ovog Borca u kupu
-
titula2010
- Kontakt:
Jes,al da se jos uvijek svi skolujemo!WeLLy je napisao/la:Ko je namjeravao doci,taj ce biti dole pa makar se igralo ujutru u 5:00...Uglavnom bit ce mnogo toplije nego u pola 8 navece...
Ne skolujem se,pa cu opet doci...Nije do uprave Zelje nego do MUP KS...
- zlaya_tm87
- Kontakt:
haj dobro nekako mi je i jasno sto se odgodila utakmica za utorak. ali nije mi jasno zasto se mora igrati u 17:00, pa sve svoje utakmice kuci smo igrali oko 8, pola 9, ne vidim razloga zasto ne bi i ovu
po cemu je veca sigursnost u 17:00 nego nekad navecer 
Zadnja izmjena: zlaya_tm87, dana/u 01 okt 2010, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
A ko je rekao da je do nase uprave? Osim naravno teoreticara zavjere ..WeLLy je napisao/la:Ne skolujem se,pa cu opet doci...Nije do uprave Zelje nego do MUP KS...
AMAR OSIM
Nije bas tako, mislim jeste sto se tice mladje raje ali ja radim i jedan dobar broj ljudi koji su imali namjeru doci u subotu.WeLLy je napisao/la:Ko je namjeravao doci,taj ce biti dole pa makar se igralo ujutru u 5:00...Uglavnom bit ce mnogo toplije nego u pola 8 navece...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- RK Gradacac
- Kontakt:
Neprilagodjen je napisao/la:Pa bar je to jasno.Rekao sam da više neću napamet,zato sad pišem ovo.Prošle godine,na tajnom sastanku na Ugru,ljudi iz Borca su nudili rukovodstvu Želje trampu "vama prvenstvo-nama Kup". Međutim,ljudi iz Želje,zna se i ko,su to odbili jer su znali da su jači. Pristali su tek kad je dogovoreno da Borac uz to da i prolaz u ovogodišnjem Kupu,pri čemu će biti naštimano da se ta dva kluba sretnu prije finala i da Borac na taj način izravna račune.čamac je napisao/la:Ko nam našteli ovog Borca u kupu
Mislim da za ovo samo neozbiljni forumaši ne znaju!
Pogledajte moju prognozu u Temi Kup Bih od prije par dana,i objašnjenje.
Vidi bolan kako ti se smiju ovi mali zuti
Prava si dvorska luda na ovom forumu, kakvih sve teorija nema ovdje. Dali si razmisljao da napises i neki dokaz? Ili btw. kako ti znas za taj sastanak ako je bio tajan? A cuj tajan a znaju za njega svi osim "neozbiljnih" forumasa
Hajde razguli ba, prati svoj mali tim nemoj se puno sikirat oko ZELJE
010 ISN'T JUST A CODE
- RK Gradacac
- Kontakt:
Hahahah Zeljini tajni agenti prije neprilagodjenom preko privatnih porukaNeprilagodjen je napisao/la:upravo sam upozoren da sam počeo previše pričati,tako da nećemo više o tome.
Promijeni nick u "ugrozen"
010 ISN'T JUST A CODE
Nego mogli smo kafenisat u subotu kad vec nema tekme ne znam kad se onaj splicanin vraca?Stole iz Bora je napisao/la:A ko je rekao da je do nase uprave? Osim naravno teoreticara zavjere ..WeLLy je napisao/la:Ne skolujem se,pa cu opet doci...Nije do uprave Zelje nego do MUP KS...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Imal' kafe za Ministra? 
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Vala i jesmo mogli.pile87 je napisao/la:Nego mogli smo kafenisat u subotu kad vec nema tekme ne znam kad se onaj splicanin vraca?Stole iz Bora je napisao/la:A ko je rekao da je do nase uprave? Osim naravno teoreticara zavjere ..WeLLy je napisao/la:Ne skolujem se,pa cu opet doci...Nije do uprave Zelje nego do MUP KS...
AMAR OSIM
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Uhvatih jutros ovaj rani voz iz Banovića..
@Stole, Dušmana na sve strane, pola nickova više mrzi Želju nego što vole neke tamo svoje klubove!
Termin ze tekmu je katastrofa a subota bi bila nezaboravna! Šta je tu je, idemo dalje...Ekipa je krenula i nema zaustavljanja dok snijeg ne počne padati, još samo i mi navijači da uđemo u seriju, a MI smo zaduženi za "perverzije" na tribinama i stvaranje yebene atmosfere za protivnike!
POZDRAV PLAVOJ ARMIJI
@Stole, Dušmana na sve strane, pola nickova više mrzi Želju nego što vole neke tamo svoje klubove!
Termin ze tekmu je katastrofa a subota bi bila nezaboravna! Šta je tu je, idemo dalje...Ekipa je krenula i nema zaustavljanja dok snijeg ne počne padati, još samo i mi navijači da uđemo u seriju, a MI smo zaduženi za "perverzije" na tribinama i stvaranje yebene atmosfere za protivnike!
POZDRAV PLAVOJ ARMIJI
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
POzdrav MANIJACI,mozel mi neko reci posto je sad odgodjena tekma jel ostaje tv prenos,unapriejd hvala!