dijelim misljenje, karic pod hitno treba biti na vezi heheklasik je napisao/la:Rodin i Zrinjski se razilaze, on nezadovoljan.. meni se taj momak bas svidio u ono par utakmica GOSK-a sto sam gledao pa eto Karicu Denise
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
treba mu vajberom javitiChinaglia je napisao/la:dijelim misljenje, karic pod hitno treba biti na vezi heheklasik je napisao/la:Rodin i Zrinjski se razilaze, on nezadovoljan.. meni se taj momak bas svidio u ono par utakmica GOSK-a sto sam gledao pa eto Karicu Denise
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Solidna ekipa se skupila za titulu,malo para bacenih ,a titula je tu,tako nam je obecano 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Kaže ovdje neko neki dan stogodišnjica nije ove sezone. Pa trebamo se to dogovoriti da ne nastupamo razjedinjeno. Jel ili nije
Slab prelazni rok kako god okreneš. Da su zadrzali Rustema i Husica i ove doveli bilo bi ok prilično, ovako vidjeti cemo.

Slab prelazni rok kako god okreneš. Da su zadrzali Rustema i Husica i ove doveli bilo bi ok prilično, ovako vidjeti cemo.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ima l' kad kakav napadač? 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Beduin
- Kontakt:
Cuj bilo bi prolicno OK. Sta vi to hocete jbt, sasvim pristojan tim je, u komparaciji sa drugim timovima i nismo mi toliko slabiji.
vidicemo na sta su licile ove old school pripreme, bez nekih fensi destinacija i instagram fotkanja. Jos samp na Ilincici su trebali trcati i to je to.
vidicemo na sta su licile ove old school pripreme, bez nekih fensi destinacija i instagram fotkanja. Jos samp na Ilincici su trebali trcati i to je to.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- RollingPaper
- Kontakt:
Za trenera Slobode Admira Smajića posao u gradu soli ne ide prema zamišljenom planu.
Crveno-crni se pripremaju u Fojnici, a upravo je tamo legendarni fudbaler Partizana otkrio igračima da ima zdravstvenih problema, odnosno bolove u leđima, što je posljedica jednog sudara sa igračem prije nekoliko godina u Švicarskoj.
Smajić, kako se nezvanično može čuti, razmišlja i o napuštanju kormila Slobode, a ukoliko do toga dođe, sasvim je jasno da na klupi neće ostati ni njegov saradnik Miljenko Bošnjaković.
Do početka prvenstva ostalo je 15 dana, trenerskom tandemu menadžment Slobode ispunjavao je želje i dovodio igrače, pa bi taj odlazak sigurno potresao Rudarsku 2. Međutim, u Slobodi su navikli i na gore situacije, pa bi sigurno u slučaju Smajićevog odlaska brzo pronašli adekvatnu zamjenu.
Sloboda u utorak igra pripremnu utakmicu protiv Veleža. U dosadašnja dva susreta navijači ne mogu biti zadovoljni viđenim, jer ekipa za 180 minuta (Mladost, Krupa) nije uspjela postići pogodak.
U prvom kolu Premijer lige BiH Sloboda na Tušnju dočekuje Zrinjski.
Crveno-crni se pripremaju u Fojnici, a upravo je tamo legendarni fudbaler Partizana otkrio igračima da ima zdravstvenih problema, odnosno bolove u leđima, što je posljedica jednog sudara sa igračem prije nekoliko godina u Švicarskoj.
Smajić, kako se nezvanično može čuti, razmišlja i o napuštanju kormila Slobode, a ukoliko do toga dođe, sasvim je jasno da na klupi neće ostati ni njegov saradnik Miljenko Bošnjaković.
Do početka prvenstva ostalo je 15 dana, trenerskom tandemu menadžment Slobode ispunjavao je želje i dovodio igrače, pa bi taj odlazak sigurno potresao Rudarsku 2. Međutim, u Slobodi su navikli i na gore situacije, pa bi sigurno u slučaju Smajićevog odlaska brzo pronašli adekvatnu zamjenu.
Sloboda u utorak igra pripremnu utakmicu protiv Veleža. U dosadašnja dva susreta navijači ne mogu biti zadovoljni viđenim, jer ekipa za 180 minuta (Mladost, Krupa) nije uspjela postići pogodak.
hahahaha hahahahahha hahahahahahahah ja ne znam jel ima baksuznijeg kluba na planeti
-
- Kontakt:
**** ga bole ledja, neka popije bambucu i izadje da kaze sta je razlog. Bzze. Odlicno za Spahu. Nego sofascore pomijesala nas klub sa klubom iz vukojebine 

#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Sumnjam da ce bilo tko u BiH platiti njegovu trening kompenzaciju?klasik je napisao/la:Rodin i Zrinjski se razilaze, on nezadovoljan.. meni se taj momak bas svidio u ono par utakmica GOSK-a sto sam gledao pa eto Karicu Denise
It's better when it's live
Igrao je u Lokomotivi valjda je tamo bio profi? U najgorem slucaju u Februaru se može dovesti bez kompenzacije, do tad prva federalna.hlive je napisao/la:Sumnjam da ce bilo tko u BiH platiti njegovu trening kompenzaciju?klasik je napisao/la:Rodin i Zrinjski se razilaze, on nezadovoljan.. meni se taj momak bas svidio u ono par utakmica GOSK-a sto sam gledao pa eto Karicu Denise
Nije. Sto mislis zasto odlazi iz Zrinjskog? Ja mislim da su skontali cifru i odustali od njega.Penaltiky je napisao/la:Igrao je u Lokomotivi valjda je tamo bio profi? U najgorem slucaju u Februaru se može dovesti bez kompenzacije, do tad prva federalna.hlive je napisao/la:Sumnjam da ce bilo tko u BiH platiti njegovu trening kompenzaciju?klasik je napisao/la:Rodin i Zrinjski se razilaze, on nezadovoljan.. meni se taj momak bas svidio u ono par utakmica GOSK-a sto sam gledao pa eto Karicu Denise
It's better when it's live
onda se on u februaru vraca u Zrinjski a polusezonu ce u FBiH odraditi.
Odkuda ti ta informacija?RollingPaper je napisao/la:Za trenera Slobode Admira Smajića posao u gradu soli ne ide prema zamišljenom planu.
-
- Kontakt:
Ma neka odustanu ko ih J... Spahu prekomandovat i završeno, najbolja opcija za nas. Sigurno je bolji od Milenka i Smajića.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Ništa od Spahe

Kod: Označi sve
[b]
08.07.2018.DEMANTIJ POVODOM NEISTINITIH NAVODA: SMAJIĆ I BOŠNJAKOVIĆ OSTAJU NA KLUPI SLOBODE![/b]
Nekolicina medija u Bosni i Hercegovini danas je prenijela informaciju o mogućoj ostavci Tim menadžera FK “Sloboda”, Admira Smajića, a što bi dovelo i do odlaska i šefa Stručnog štaba Milenka Bošnjakovića sa klupe našeg Kluba.
Tim povodom objavljujemo demantij na navedene informacije kako bi zaustavili širenje istih i obavještavamo naše vjerne navijače da Tim menadžer Admir Smajić i šef Stručnog štaba, Milenko Bošnjaković ostaju na klupi Slobode, te da “nastavljaju punom parom raditi” kako bi što spremniji dočekali početak sezone, a to potvrđujemo i izjavom Bošnjakovića:
“Nismo čitali nikakve portale, novine, nemamo vremena. Pripremamo treninge, treniramo, analiziramo ono što smo do sada uradili. Navodi u medijima su neistiniti. Ostajemo raditi u punom kapacitetu i odgovorno tvrdim, dok smo nas dvojica ovdje, niti jedan pojedinac neće odnijeti na osnovu ugovora novac građana moga grada, a da prije toga ne ostavi krvava koljena za grb Slobode i na terenu vrati zalaganjem svaku marku našim navijačima. Odličnu saradnju imamo sa predsjednikom Kluba i sportskim direktorom, atmosfera u ekipi je odlična i nastavljamo dalje po planu i programu.”
Ekipa se nalazi u Fojnici na pripremama, a već u utorak će uslijediti i treća pripremna utakmica protiv mostarskog Veleža. Lakšu povredu je imao Azir Muminović koji je iz preventivnih razloga vraćen u Tuzlu.
RollingPaper WroteColon ne širi dezinformacije.
-
- Kontakt:
Novi golgeter. Obecava 10 golova za sezonu.
https://tuzlanski....ba/sport/nogomet/semir-mujkanovic-ako-ne-postignem-10-golova-za-slobodu-placam-30-000-km

https://tuzlanski....ba/sport/nogomet/semir-mujkanovic-ako-ne-postignem-10-golova-za-slobodu-placam-30-000-km
Kod: Označi sve
Fudbaleri Slobode u Fojnici pod trenerskom palicom Bošnjaković-Smajić obavljaju pripreme za početak nove premijerligaške sezone! Mnogo turbulencija pretrpila je ekipa Slobode u proteklom periodu. Veliki broj igrača napustio je Tušanj i pronašao novi angažman dok je s druge strane isto tako u crveno-crne redove stiglo i dosta novih igrača koji će se pokušati tokom priprema nametnuti u standardnu postavu. Sloboda se još uvijek nije pojačala na poziciji klasičnog špica. Nakon odlaska Anela Husića u ekipu Zvijezde 09 mjesto u vrhu napada je još uvijek upražnjeno ili pak novi stručni štab ima neki drugi plan obzirom da u modernom fudbalu veliki broj ekipa bazira svoju igru bez klasičnog napadača. Bilo kako bilo, na društvenoj mreži Facebook nedavno se otvorila zanimljiva rasprava na profilu Semira Mujkanovića koji je inače sin predsjednika Slobode. Semir je u protekloj sezoni kao nogometaš “Mladosti” iz Kikača, zabio čak 45 golova što mu je omogućilo da postane najefikasniji golgeter u Bosni i Hercegovini za prošlu sezonu. Iako se “Mladost” iz Kikača takmiči u Prvoj ligi Tuzlanskog kantona nevjerovatna brojka od 45 pogodaka nije nimalo zanemariva. Semir Mujkanović prije sedam godina slovio je za talentovanog napadača u Premijer ligi BiH. Raskošan talenat Mujkanovića prepoznali su u Željezničaru, ali na Grbavici nikada nije dobio pravu priliku. Nakon toga nosio je u Premijer ligi BiH dres tuzlanske Slobode te zvorničke Drine gdje je nažalost zadobio tešku povredu koljena zbog koje je bio prinuđen prestati se profesionalno baviti fudbalom. Malo u šali, malo u zbilji Semira pozivaju navijači da obuće dres Slobode, a njegov odgovor je glasio: “Rekao sam im, deset golova imaju od mene u sezoni. Ako ne bude tako isti dan 30.000 KM ima da uplatim na račun kluba”. | Preuzeto sa: https://****/sport/nogomet/semir-mujkanovic-ako-ne-postignem-10-golova-za-slobodu-placam-30-000-km/
- RollingPaper
- Kontakt:
Sa Faktor .ba sam kopirao clanak. Oni su admini stranice Iz pepela se dizemo historiju pisemo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.