FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Lesinari vec poceli da pisu o SLobodi nisu dugo, hajde imaju kad sastavljat clanke za cvaju 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
kako ozbiljno da ih shvatis, kad ovakve gluposti pisuSloboda u utorak igra pripremnu utakmicu protiv Veleža. U dosadašnja dva susreta navijači ne mogu biti zadovoljni viđenim, jer ekipa za 180 minuta (Mladost, Krupa) nije uspjela postići pogodak.
mos mislit, navijaci nezadovoljni jer sloboda nije zabila gol u dvije pripremne tekme hehe
niti jedan pojedinac neće odnijeti na osnovu ugovora novac građana moga grada, a da prije toga ne ostavi krvava koljena za grb Slobode i na terenu vrati zalaganjem svaku marku našim navijačima.
populizam. odvratno.HElo je napisao/la:niti jedan pojedinac neće odnijeti na osnovu ugovora novac građana moga grada, a da prije toga ne ostavi krvava koljena za grb Slobode i na terenu vrati zalaganjem svaku marku našim navijačima.
tz tz tz tz tz tz
Vojvoda i Mulalic dobili ozbiljnu konkurencijuslusalica je napisao/la:populizam. odvratno.HElo je napisao/la:niti jedan pojedinac neće odnijeti na osnovu ugovora novac građana moga grada, a da prije toga ne ostavi krvava koljena za grb Slobode i na terenu vrati zalaganjem svaku marku našim navijačima.

Niko, niko, samo Sloboda
HElo je napisao/la:niti jedan pojedinac neće odnijeti na osnovu ugovora novac građana moga grada, a da prije toga ne ostavi krvava koljena za grb Slobode i na terenu vrati zalaganjem svaku marku našim navijačima.

& $ ?
-
- Kontakt:
Pusti zajebanciju de nam ovo za trenerski dvojac pojasni.niije dzaba prica s izvorakatarakta je napisao/la:
Vojvoda i Mulalic dobili ozbiljnu konkurenciju
-
- Kontakt:
Bice to okej obeco mi je predsjednik 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Nema nista lose u ovom sto je rekao, treba se znati red neki da igrac ne dodje ovdje i samo ode vec da dres ima neku tezinu. Bas ono sto smo se zalili proslih godina da neki igrac ode u Zrinjski pa gine za dres, a nama dodje i igra preko one stvari. I onda negodujete.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
ne znam bi li pucao njemu u glavu ili sebi u koljena......Allahu dragi.HElo je napisao/la:niti jedan pojedinac neće odnijeti na osnovu ugovora novac građana moga grada, a da prije toga ne ostavi krvava koljena za grb Slobode i na terenu vrati zalaganjem svaku marku našim navijačima.

"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
-
- Kontakt:
Dugo neko nije dosao u Slobodu da radi za manje para, a da radi srčano poput Milenka. Covjek s emocijama je usao u posao i svaki ruzan komentar ga pogadja jer je i on bio na tribinama. Zaljubljenik je u Slobodu. Zato mu nemojte zamjeriti na ovim izjavama. Sigurno ce traziti od igrača ovo sto je rekao. Da ce morati otegnuti mu*a do poda vidi se i na treninzima.
Zanimljivo je da osim Muminovica niko vise nije povrijeđen
Zanimljivo je da osim Muminovica niko vise nije povrijeđen

Ma Milenku niko nista ne zamjeri (bar jos uvijek). Malo je kritican ovaj Smajic. Prica se da je slab sa zivcima i da ima los pristup u radu i saradnji sa svima oko sebe.
Ma treba podržati i stručni štab i igrače i upravu. Večina klubova naše premijer lige, koliko sam ja vidio nije zadovoljna pojačanjima. Šta je tu je. Mi smo doveli neka zvučna imena, istina malo starije, ali treba vidjeti šta i koliko mogu. Moje lično mišljenje je da ovo neće biti loše. Istina sa ovim timom ne možemo ni u vrh, ali vrijeme če pokazati sve. Samo Sloboda.
-
- Kontakt:
Ovo je vjerovatno narucivanje jeftinih clanaka od pojedinih menadzera, ako nista Milenko je postenjacina i sigurno mu nece neki profa ljaksafon i slicni njemu moci gurati svoje igrace da za lovu igraju u timu.....stop kvazi menadzerima i kriminalcima 

Zadnja izmjena: Skver, dana/u 09 jul 2018, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️
Hocel bit kakvih pojacanja ba
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Evo krenule sezonske ulaznice po cijeni redovne 50 KM a RVI i penzioneri 30 KM. Ulaznice se mogu nabaviti u prostorijama udruženja "Prijatelji Slobode" svakim danom od 10 i 30 do 16 i 30. Hajdemo pokazati ljubav prema voljenom klubu kupovinom sezonskih ulaznica i masovnijem posječivanju utakmica svetinje. Samo Sloboda.
darko, hvala ti i zelim ti srecu, neka ti salzburg bude samo naredna stepenica u karijeri!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.