sad odjednom se sa ta dva rusa povezuju, nakon što se ispucalo se azijatima i amerikancima, a idući su valjda arapi.
jedino što sa sigurnošću znamo je da ništa ne znamo
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Makaze u ruke i rijesi problemmuxa je napisao/la:Bijeli su vrh, al kod prvih mi se ne sviđaju rukavi. Al ko da je to sada bitno...
Paolo Maldini will be appointed as the new techincal director at Milan. Maldini and the Elliott fund has reached an agreement over the position. There are only signatures missing, which will be affixed in the next days. [Il Gironale]
To i ja mislim, ocito su ga odmah pozvali i trazili njegovu pomoc za spas Milana, tako ce vratiti i ljude na stadion, tacnije zadrzati ih jer je prosla sezona bila odlicna po pitanju posjete. To me upucuje i na neke pametnije transfer poteze i zvucnija imena. Daj jos Leonarda i sigurno cemo ubosti s kakvim brazilcem.Romagnoli13 je napisao/la:Maldini je očito dobio garancije koje je tražio par godina unazad. Inače se ne bi ni vratio u Milan.
Došli su besplatno Reina, Strinić i Halilović. Borini i Kalinić su sad zvanično naši. Otišao je Storari a Niang i Lapadula su zvanično vani. Otišao je napokon i Mastour. Bertollaci i Bacca su se vratili sa pozajmice.Raonffa je napisao/la:Ko je zvanično došao, ko je zvanično otišao?
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 1 gost.