Neprilagodjen je napisao/la:Evo da ja ovako sa strane pohvalim ovu vasu temu. Po meni,najbolja i najopustenija tema na forumu. Svaka cast! Malo sam znao o Banovicima,ali vidim da ste jako kulturna raja,a koliko mogu primjetiti i jako tolerantni i operisani od sovinizma i mrznje,koja najvise preovladava u postovima zeljinih navijaca,koji su vec "ubili" par tema,ali ne odustaju u namjeri da zatvore jos koju. Samo nastavite tako,zelim svaku srecu vasem gradu i vama,a klubu da ove godine izbori bar opstanak i da postane stabilan clan nase Premijer Lige. Kad ste ovako kulturni u porazima,i kad vas ne ide,mogu nisliti kakva ce divota biti citati ovu vasu temu kad postanete stabilan klub i pocnete pobjedjivati.
Pozdrav svima!
hvala ti na ovako lijepim rijecima i zaista nisi ni jednu rijec slagao!! svi su se mogli uvjerit ko smo jer ko god da je odnio barem bod iz Banovica dobio je ovacije na kraju od nasih navijaca!!ja se nadam da cemo izborit opstanak i da cemo postat stabilan premijerligas!! veliki pozzz za tebe!!