Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Nonšalancija i zajebancija te može odvući u nezgodnu situaciju, to jeste da ti nivo igre padne nenormalno, a kasnije te pritisak uhvati da ne propustiš dobijen meč.
Otuda i ovo glasno "come on" jer zna Federer da nije lahko igrati meč sa ovolikim oscilacijama - 6:0 pa onda..7:5.
Otuda i ovo glasno "come on" jer zna Federer da nije lahko igrati meč sa ovolikim oscilacijama - 6:0 pa onda..7:5.
ma desava se to ...nista strasno mene u sustini na ovom turniru samo malo strah Raonica nikog vise...jer je pokazao da moze igrati i zna igrati protiv Rogera posebno na brzim podlogama ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma mislim da bi trebao Roger i njega dobiti, meni je najbitnije da Federer ima spremnost i zdravlje u nogama i to je pobjeda protiv takvih tipova.delinjo je napisao/la:ma desava se to ...nista strasno mene u sustini na ovom turniru samo malo strah Raonica nikog vise...jer je pokazao da moze igrati i zna igrati protiv Rogera posebno na brzim podlogama ..
Ako je full fit, ne bi trebao završiti turnir prije finala Wimbledona.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Isprasi Nishikori rekreativca..a i Nadal djeluje odlično danas.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rafa s pola snage do 1/4 finala, i ovjeravanja No1.. Minimalni cilj je ostvaren. A vrhunac bi bio eventualno osvajanja WBa, odnosno da mu to bude 18. Grand Slam..
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
AA23 je napisao/la:Ma mislim da bi trebao Roger i njega dobiti, meni je najbitnije da Federer ima spremnost i zdravlje u nogama i to je pobjeda protiv takvih tipova.delinjo je napisao/la:ma desava se to ...nista strasno mene u sustini na ovom turniru samo malo strah Raonica nikog vise...jer je pokazao da moze igrati i zna igrati protiv Rogera posebno na brzim podlogama ..
Ako je full fit, ne bi trebao završiti turnir prije finala Wimbledona.
slazem se sa tobom ali eto znas i sam da ce biti jedan mec gdje ce on biti nervozan ...toliko smo bar naucili kad igra Roger
mada i ova konkuriencija ovo je odron iskreno....gledam ovog veselog protiv Nadala...covjek skinuo gace prije pocetka ....imam osjecaj Roger i Rafa jos 10 godina da igraju bice u vrhu ...tuga bgm
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Monfilsa je uživanje gledati.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Rokoko87 je napisao/la:Monfilsa je uživanje gledati.
babuka br 2
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
e kakvih je sve amatera zalutalo u osmini finala najveceg turnira na svijetu.....katastrofa...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ima brat Dzoni. Dzoni ce babukine gace da svuce. Vrijeme je da uzme slem amerikanac. Cuvajte se Dzonija!delinjo je napisao/la:e kakvih je sve amatera zalutalo u osmini finala najveceg turnira na svijetu.....katastrofa...
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Sreca spasi mrak Delpoa.
Barem po meni je Simon zaslužio da vodi, barem jedan TB je morao uzeti, ali eto.
Ocekujem da sutra cetvrti set i mec uzme Delpo. Ali igru mora dosta popraviti ako želi dalje preko Nadala.
Barem po meni je Simon zaslužio da vodi, barem jedan TB je morao uzeti, ali eto.
Ocekujem da sutra cetvrti set i mec uzme Delpo. Ali igru mora dosta popraviti ako želi dalje preko Nadala.
Novak večeras sick as fuck.
Čemu vulgarizam?Oikamid je napisao/la:Novak večeras sick as fuck.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Još da je Andy u prajmu tamo kod Rogera u polufinalu, yebote 
"We need to suffer. And we need to fight."
Effenberg je napisao/la:Ima brat Dzoni. Dzoni ce babukine gace da svuce. Vrijeme je da uzme slem amerikanac. Cuvajte se Dzonija!delinjo je napisao/la:e kakvih je sve amatera zalutalo u osmini finala najveceg turnira na svijetu.....katastrofa...
e bas ce h on svuci
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kako Andja milfara uci sve ove pilice sta je tenis! Bencicka, Osaka evo sad i najtalentovanija od svih Daria u 2 seta. Osvoji sve kraljice!
Coronados de gloria vivamos,
Đoković dobio centralni teren, a prvi nosilac teren broj 1.
Plači Nole još malo medijima, ugrožena vrsta od rođenja.

Plači Nole još malo medijima, ugrožena vrsta od rođenja.
ima, broj 1 je još u igriAA23 je napisao/la:Katastrofa, top 10 nema više na turniru.Oikamid je napisao/la:Ženski tenis je najgori sport na svijetu, nevjerovatno da ovo ljudi plaćaju da gledaju.
Da se to desi u muškoj konkurenciji, trebalo bi ugasiti ovaj sport.
Znaci slijedi rasplet, Federer, Djokovic i Nadal odlicni sva trojica ne znas koji je bolji, sigurno je da cemo imat 1 super mec na ovom Wimbledonu nakon godinu i po dana, a mozda i da 2 ako Djokovic i Nadal prodju u 1/2 a Federer u finale. Federer ganja svoj rekord po uzastopnim setovima na Wimbledonu koji je ujedno i GS rekord, ako dobije sutra 3:0 postavlja novi rekord, Anderson je mozda najnezgodniji igrac i bit ce tesko ali ako babuka ovako nastavi servirat ne i nemoguce. 92% Federer osvaja poena na prvi servis sto je bolesno, brine malo sto je trave sve manje i sto su duge razmjene sve cesce i cesce, to odgovara Rafi i Djoki itekako. Novak se zvanicno vratio na svoje staze, nasao je bas ovaj turnir ali sta je tu je, mislim da ce on u finale e sad da li spreman da ide preko Rafe i Rogera kao 12. nosioc i da li je dovoljno spreman psihicki i fizicki pitanje je, ali igrom sigurno jeste, igra kao 2015. ovaj Wimbledon.
Jel' moguce da ce se poklopit finale W i SP? Finale W pocne oko pola 4 uvijek, finale SP u 5
stvarno mi je nemoguce da jedno kaci drugo, nadam se da ce Englezi uc u finale i pomjerit Wimbledon barem dva sata ranije inace cu morat propustit fudbal 
Jel' moguce da ce se poklopit finale W i SP? Finale W pocne oko pola 4 uvijek, finale SP u 5
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.