NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ima istine u tome reko mi lik iz uprave. Doce dva stopera i dva vezna minumalno jos koji su extra dobri.Ma bice Zvijezda opet medju prve tri ekipe dzaba smo se nervirali...
Samo da Dzenis i ovi zvanicno potpisu da se neizjalovi sta.. Matori Lazo mi se svidja pravo ima lik autoritet kulturan trener nato...
Samo da Dzenis i ovi zvanicno potpisu da se neizjalovi sta.. Matori Lazo mi se svidja pravo ima lik autoritet kulturan trener nato...
Combe 80,, ja konto ovaj lazo neki coban a covjek gospodin bolan pedantan strog nema pisnuti. Ja mislio reko djed neki igrači ce se ismijavat s njim.
Jos par igraca i krece deranje
Jos par igraca i krece deranje
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Hahaha i ja sam mislio... konto teski saban... jest matori ko nas combe al nato trener sto sam vidio... u ovi par treninga da je jaci od Sabica strucnjak... ma nije on dzaba prihvatio da nas vodi ba hoce covjek za kraj karijere da uvede nekog u premijer ligu. Steta sto se cijeli nasi privrednici nisu ukljucili da Zvijezda bude tamo gdje joj je mjesto....
-
- Kontakt:
Imal dzrnisa? Sta bi niko nista nejavlja.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Bice jaro polako.... prvo otiso malo sa combetom rostiljat pa onda da se malo sa nasim curama pozabavi na jezeru
Nije lud odmah kod matorog Laze na kondicioni

Nije lud odmah kod matorog Laze na kondicioni

-
- Kontakt:
Ako dzenis danas ne dode bojim se da da nece ni doci
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Potpisao i Juro Pejic a da li ima na treninzima merisa memica
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Bio je Dzenis danas u gradu valjda se nije izjalovilo jer nisu objavili ga... hm pihhh
Hoce li biti pripremnih tekmi niko nista ne izjavljuje za to,ostali klubovi koji imaju ozbiljne namjere su odigrali tekme,trebali bi i mi makar 3 tekme do pocetka prvenstva odigrat
Bice turnir kod Toska mislim u Subotu sad ali tesko ce mo bit mi komplet tu plus neuigtani.Fali jos igraca nesto jalavo kilavo ide sve ali mozda se polako biraju igraci vidicemo jos...
Dobro to,vidim ostali igraju pripremne tekme
-
- Kontakt:
Evo objavi ss da je dzenis trenirao danas sa zvijezdom .... bit ce to haman dobro idemooooooo...
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Kontakt:
Procitaj bolje, nije trenirao dosao na pregovore sutra prije treninga bi trebao potpisat ako se odluci igrat.batigol777 je napisao/la:Evo objavi ss da je dzenis trenirao danas sa zvijezdom .... bit ce to haman dobro idemooooooo...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Dzenis je već potpisao ugovor, ali je otisao na probu u Češku ako se ne varam i gore ako ne ostane on je novi igrač Zvijezde.
-
- Kontakt:
Imal sta od tog bivseg u a repki. Jel u pitanju A.Z
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Ne, B. Pcrvenobijeli je napisao/la:Imal sta od tog bivseg u a repki. Jel u pitanju A.Z
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- prisonbreak
- Kontakt:
nije zar Boris Pandžaastra1922 je napisao/la:Ne, B. Pcrvenobijeli je napisao/la:Imal sta od tog bivseg u a repki. Jel u pitanju A.Z

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Eto izgleda ode u Sibenik. Iskreno mi je drago. Nisam uopste bio odusevljen kad sam cuo da bi Praljkova kiksara mogla obuc dres Zvijezde
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.