FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Darko je korektno igrao za Slobodu. Drago mi je da je uspio i otišao u jedan renomirani klub.Želim mu zdravlje, sreće i uspjeha u daljoj karijeri i svaka čast za ovaj tekst koji je napisao. Pravi sportista i čovjek. Sretno Darko. Samo Sloboda.
- Beduin
- Kontakt:
Nadam se da ce i javno ozvaniciti koliko je klub inkasirao od njegove prodaje. U protivnom se opet ostavlja prostor za malverzacije i trpanju para u vlastite dzepove, kao i od Saida.
Ako odrade onako kako su rekli, da od ovih para rijese neke dugove i javno nam to predoce, onda povlacim rijec i kupit cu sezonsku pa makar otisao samo 2 puta na Tusanj, jer onda klub zasluzuje i nasu podrsku pa da svi zajedno probamo uciniti klub jacim i stabilnijim.
Ako odrade onako kako su rekli, da od ovih para rijese neke dugove i javno nam to predoce, onda povlacim rijec i kupit cu sezonsku pa makar otisao samo 2 puta na Tusanj, jer onda klub zasluzuje i nasu podrsku pa da svi zajedno probamo uciniti klub jacim i stabilnijim.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma neće objavit. I da objave, opet se ostavlja prostor za malverzacije. Nema od toga ništaBeduin je napisao/la:Nadam se da ce i javno ozvaniciti koliko je klub inkasirao od njegove prodaje. U protivnom se opet ostavlja prostor za malverzacije i trpanju para u vlastite dzepove, kao i od Saida.
Niko, niko, samo Sloboda
Isti predsjednik je prodao Krpica u AIK pa je objavljeno za koliko je otisao, sad kao ne smije?katarakta je napisao/la:Ma neće objavit. I da objave, opet se ostavlja prostor za malverzacije. Nema od toga ništaBeduin je napisao/la:Nadam se da ce i javno ozvaniciti koliko je klub inkasirao od njegove prodaje. U protivnom se opet ostavlja prostor za malverzacije i trpanju para u vlastite dzepove, kao i od Saida.

Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Ma nema bez Mramora ništaklasik je napisao/la:Izgleda da im ipak trebasNKMramor je napisao/la:

FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Hvala ti za sve Darko!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jesu se usrećilituzlak1987 je napisao/la:

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
znaci da sumiramo: ulazimo u sezonu sa samo jednim golmanom koji je na magnetnoj rezonanci radi povrede i sa samo jednim napadacem koji ima 7 kila viska zbog nesportskog zivota koji godinama unazad vodi a uprava trazi jos jednog iskusnog stopera s kojim ce zakljuciti prelazni rok
mislim da smo poprilicno nayebali ali to je samo moje misljenje 

Sloboda Tuzla
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Veliki bi posao bio da se Rodin dovede sada, sansa koja se ne smije propustiti, mlad igrac, a imao sjajnu sezonu u Gosku, nadam se da gledaju na njega.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- Brcanskamalta
- Kontakt:
MakabiTuzla je napisao/la:Solinas, sebi u glavu

"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Boze sacuvajSkver je napisao/la:Jel dolazi ovaj golgeter iz Kkaca?
tz tz tz tz tz tz
Zasto? Ako je momak dao toliko golova, nas je i sigurno nije skup. Treba mu dati sansu.slusalica je napisao/la:Boze sacuvajSkver je napisao/la:Jel dolazi ovaj golgeter iz Kkaca?
🔴⚫️
Loše vijesti za Slobodu, ali i za U-21 BiH: Muminović mora na operaciju
Mladi golman Slobode Azir Muminović ipak je doživio težu povredu na treningu.
Muminović je na treningu u Fojnici osjetio bol u koljenu, a naknadnim pretragama je ustanovljeno da su mu nastradali meniskus i križni ligamenti, te mu zbog toga predstoji višemjesečna pauza.
Ljudi koji brinu o karijeri golmana U-21 reprezentacije BiH su, u dogovoru sa Slobodom, donijeli odluku da Muminović ode na operativni zahvat kako bi u potpunosti sanirao svoju povredu, potvrđeno je za SportSport.ba.
Azir Muminović (21) je za mladu reprezentaciju BiH branio na četiri utakmice, prošao je i sve mlađe kategorije našeg nacionalnog tima te će njegovo odsustvo biti problem kako za ekipu Vinka Marinovića, tako i za Slobodu koja pred novu sezonu iznenada ostaje bez prvog golmana na nešto duži vremenski period.
Mladi golman Slobode Azir Muminović ipak je doživio težu povredu na treningu.
Muminović je na treningu u Fojnici osjetio bol u koljenu, a naknadnim pretragama je ustanovljeno da su mu nastradali meniskus i križni ligamenti, te mu zbog toga predstoji višemjesečna pauza.
Ljudi koji brinu o karijeri golmana U-21 reprezentacije BiH su, u dogovoru sa Slobodom, donijeli odluku da Muminović ode na operativni zahvat kako bi u potpunosti sanirao svoju povredu, potvrđeno je za SportSport.ba.
Azir Muminović (21) je za mladu reprezentaciju BiH branio na četiri utakmice, prošao je i sve mlađe kategorije našeg nacionalnog tima te će njegovo odsustvo biti problem kako za ekipu Vinka Marinovića, tako i za Slobodu koja pred novu sezonu iznenada ostaje bez prvog golmana na nešto duži vremenski period.
1. Prva kantonalna ligaSkver je napisao/la:Zasto? Ako je momak dao toliko golova, nas je i sigurno nije skup. Treba mu dati sansu.slusalica je napisao/la:Boze sacuvajSkver je napisao/la:Jel dolazi ovaj golgeter iz Kkaca?
2. Nije nas. Mozda je tvoj.
3. Skup je toliko da kada bi dosao 80% ljudi koji sada idu na tekme na iste vise ne bi isli (ukljucujuci i mene)
4. Ne treba mu dati sansu jer je predsjednikov sin i ima 30 godina.
Umjesto da se lupaju prostorije kluba na samu pomisao na tako nesto, na samu mogucnost najprimitivnijeg oblika nepotizma i vrijedjanja inteligencije svih nas , vi to opravdavate. ooooj majko mila...

Sramota me.
Zadnja izmjena: slusalica, dana/u 10 jul 2018, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.
tz tz tz tz tz tz
Jednim golmanom?fukaratz je napisao/la:znaci da sumiramo: ulazimo u sezonu sa samo jednim golmanom koji je na magnetnoj rezonanci radi povrede i sa samo jednim napadacem koji ima 7 kila viska zbog nesportskog zivota koji godinama unazad vodi a uprava trazi jos jednog iskusnog stopera s kojim ce zakljuciti prelazni rokmislim da smo poprilicno nayebali ali to je samo moje misljenje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.