Rokoko87 je napisao/la:Monfilsa je uživanje gledati.
babuka br 2
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Rokoko87 je napisao/la:Monfilsa je uživanje gledati.
Ima brat Dzoni. Dzoni ce babukine gace da svuce. Vrijeme je da uzme slem amerikanac. Cuvajte se Dzonija!delinjo je napisao/la:e kakvih je sve amatera zalutalo u osmini finala najveceg turnira na svijetu.....katastrofa...
Čemu vulgarizam?Oikamid je napisao/la:Novak večeras sick as fuck.
Effenberg je napisao/la:Ima brat Dzoni. Dzoni ce babukine gace da svuce. Vrijeme je da uzme slem amerikanac. Cuvajte se Dzonija!delinjo je napisao/la:e kakvih je sve amatera zalutalo u osmini finala najveceg turnira na svijetu.....katastrofa...
ima, broj 1 je još u igriAA23 je napisao/la:Katastrofa, top 10 nema više na turniru.Oikamid je napisao/la:Ženski tenis je najgori sport na svijetu, nevjerovatno da ovo ljudi plaćaju da gledaju.
Da se to desi u muškoj konkurenciji, trebalo bi ugasiti ovaj sport.
Cuj fudbal propustitEdin TM87 je napisao/la:Znaci slijedi rasplet, Federer, Djokovic i Nadal odlicni sva trojica ne znas koji je bolji, sigurno je da cemo imat 1 super mec na ovom Wimbledonu nakon godinu i po dana, a mozda i da 2 ako Djokovic i Nadal prodju u 1/2 a Federer u finale. Federer ganja svoj rekord po uzastopnim setovima na Wimbledonu koji je ujedno i GS rekord, ako dobije sutra 3:0 postavlja novi rekord, Anderson je mozda najnezgodniji igrac i bit ce tesko ali ako babuka ovako nastavi servirat ne i nemoguce. 92% Federer osvaja poena na prvi servis sto je bolesno, brine malo sto je trave sve manje i sto su duge razmjene sve cesce i cesce, to odgovara Rafi i Djoki itekako. Novak se zvanicno vratio na svoje staze, nasao je bas ovaj turnir ali sta je tu je, mislim da ce on u finale e sad da li spreman da ide preko Rafe i Rogera kao 12. nosioc i da li je dovoljno spreman psihicki i fizicki pitanje je, ali igrom sigurno jeste, igra kao 2015. ovaj Wimbledon.
Jel' moguce da ce se poklopit finale W i SP? Finale W pocne oko pola 4 uvijek, finale SP u 5stvarno mi je nemoguce da jedno kaci drugo, nadam se da ce Englezi uc u finale i pomjerit Wimbledon barem dva sata ranije inace cu morat propustit fudbal
Za finale Đoković Federer ili Nadal Federer uvijek.leorey je napisao/la:Cuj fudbal propustitEdin TM87 je napisao/la:Znaci slijedi rasplet, Federer, Djokovic i Nadal odlicni sva trojica ne znas koji je bolji, sigurno je da cemo imat 1 super mec na ovom Wimbledonu nakon godinu i po dana, a mozda i da 2 ako Djokovic i Nadal prodju u 1/2 a Federer u finale. Federer ganja svoj rekord po uzastopnim setovima na Wimbledonu koji je ujedno i GS rekord, ako dobije sutra 3:0 postavlja novi rekord, Anderson je mozda najnezgodniji igrac i bit ce tesko ali ako babuka ovako nastavi servirat ne i nemoguce. 92% Federer osvaja poena na prvi servis sto je bolesno, brine malo sto je trave sve manje i sto su duge razmjene sve cesce i cesce, to odgovara Rafi i Djoki itekako. Novak se zvanicno vratio na svoje staze, nasao je bas ovaj turnir ali sta je tu je, mislim da ce on u finale e sad da li spreman da ide preko Rafe i Rogera kao 12. nosioc i da li je dovoljno spreman psihicki i fizicki pitanje je, ali igrom sigurno jeste, igra kao 2015. ovaj Wimbledon.
Jel' moguce da ce se poklopit finale W i SP? Finale W pocne oko pola 4 uvijek, finale SP u 5stvarno mi je nemoguce da jedno kaci drugo, nadam se da ce Englezi uc u finale i pomjerit Wimbledon barem dva sata ranije inace cu morat propustit fudbal
Uvijek bude. Zbog citavog svijeta i prvenstveno Azije.VGS je napisao/la:Gljuplja stvar je staviti finale SP u 5 sati
LAZARUS2000 je napisao/la:Za finale Đoković Federer ili Nadal Federer uvijek.leorey je napisao/la:Cuj fudbal propustitEdin TM87 je napisao/la:Znaci slijedi rasplet, Federer, Djokovic i Nadal odlicni sva trojica ne znas koji je bolji, sigurno je da cemo imat 1 super mec na ovom Wimbledonu nakon godinu i po dana, a mozda i da 2 ako Djokovic i Nadal prodju u 1/2 a Federer u finale. Federer ganja svoj rekord po uzastopnim setovima na Wimbledonu koji je ujedno i GS rekord, ako dobije sutra 3:0 postavlja novi rekord, Anderson je mozda najnezgodniji igrac i bit ce tesko ali ako babuka ovako nastavi servirat ne i nemoguce. 92% Federer osvaja poena na prvi servis sto je bolesno, brine malo sto je trave sve manje i sto su duge razmjene sve cesce i cesce, to odgovara Rafi i Djoki itekako. Novak se zvanicno vratio na svoje staze, nasao je bas ovaj turnir ali sta je tu je, mislim da ce on u finale e sad da li spreman da ide preko Rafe i Rogera kao 12. nosioc i da li je dovoljno spreman psihicki i fizicki pitanje je, ali igrom sigurno jeste, igra kao 2015. ovaj Wimbledon.
Pomijesao sam malo sa finalima evropskog prvenstva pa se ne sjetih odmah.leorey je napisao/la:Uvijek bude. Zbog citavog svijeta i prvenstveno Azije.VGS je napisao/la:Gljuplja stvar je staviti finale SP u 5 sati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.