Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

shevchenko 88
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la shevchenko 88 » 01 okt 2010, 16:17

Čisto sumljam da će Adem zaigrati za BiH jer će i Siniša Mihajlović imati veliki uticaj na njega i njegovo opredjeljenje za koju će državu igrati...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 okt 2010, 16:23

Ma mozemo mi "cisto sumnjati" koliko hocemo. Momak se nije izjasnio.
Ako je sve jasno, onda moze da kaze: Ne ja cu igrati za Srbiju. Tacka.

Umjesto toga kaze: Pored moje dobre volje nesmijem da dajem izjave.
A sta sad neko misli, da ce mali u srpskim medijima davati velike izjave kako zeli nastupiti za BiH?

Kontaktirati ga i to je to. Nagadjanje nista nece promjenuti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 01 okt 2010, 16:27

Ljajic ce u BIH biti prava zvijezda,rame uz rame sa Dzekom,Misimovicem,Pjanicem,Salihovicem,Spahicem.... pa kad Neven Subotic koji je rodjen u Banja Luci moze igrati za Srbiji,zasto onda Adem Ljajic koji je rodjen u Novom Pazaru ne moze igrati za BIH!?Niko se u Srbiji nema pravo ljutiti zbog toga,jer se ni mi nismo puno ljutili kad je Subotic odlucio da igra za njih,a rodjen je u BIH! Evo primjer Sulejmanija iz Ayaxa,on je brutalno zapostavljen u reprezentaciji Srbije samo za to sto nije Srbin....Imamo primjer i Marka Marina,koji je rodjen u Bosanskoj Gradisci,a igra za reprezentaciju Njemacke,zato jer je procjenio da je to bolje za njega,ok! Adem Ljajic ce uvijek biti u sjeni drugih igraca,a u Sarajevu ce imati sve ono sto imaju igraci njegovih kvaliteta,zasluzen status velike zvijezde! a uz to njegov otac Rasim bi u Sandzaku dozivio procvat ,i pokazao bi se kao pravi Bosnjak ,ciji je sin izabrao svoju zemlju maticu,BIH! Ademe sam procjeni sta je najbolje za tebe!

shevchenko 88
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko 88 » 01 okt 2010, 16:29

k_c je napisao/la:Ljajic ce u BIH biti prava zvijezda,rame uz rame sa Dzekom,Misimovicem,Pjanicem,Salihovicem,Spahicem.... pa kad Neven Subotic koji je rodjen u Banja Luci moze igrati za Srbiji,zasto onda Adem Ljajic koji je rodjen u Novom Pazaru ne moze igrati za BIH!?Niko se u Srbiji nema pravo ljutiti zbog toga,jer se ni mi nismo puno ljutili kad je Subotic odlucio da igra za njih,a rodjen je u BIH! Evo primjer Sulejmanija iz Ayaxa,on je brutalno zapostavljen u reprezentaciji Srbije samo za to sto nije Srbin....Imamo primjer i Marka Marina,koji je rodjen u Bosanskoj Gradisci,a igra za reprezentaciju Njemacke,zato jer je procjenio da je to bolje za njega,ok! Adem Ljajic ce uvijek biti u sjeni drugih igraca,a u Sarajevu ce imati sve ono sto imaju igraci njegovih kvaliteta,zasluzen status velike zvijezde! a uz to njegov otac Rasim bi u Sandzaku dozivio procvat ,i pokazao bi se kao pravi Bosnjak ,ciji je sin izabrao svoju zemlju maticu,BIH! Ademe sam procjeni sta je najbolje za tebe!

Potpis!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 01 okt 2010, 16:53

Ja mislim da bi bilo bolje da npr. Corluka, Petric, Subotic, Kuzmanovic, Simunic itd. igraju za BiH.
Al posto nije tako. Fino malog Adema zvati sto prije. Adem i Haris ce biti k'o Miske i Dzeko.

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 01 okt 2010, 17:00

k_c je napisao/la:Ljajic ce u BIH biti prava zvijezda,rame uz rame sa Dzekom,Misimovicem,Pjanicem,Salihovicem,Spahicem.... pa kad Neven Subotic koji je rodjen u Banja Luci moze igrati za Srbiji,zasto onda Adem Ljajic koji je rodjen u Novom Pazaru ne moze igrati za BIH!?Niko se u Srbiji nema pravo ljutiti zbog toga,jer se ni mi nismo puno ljutili kad je Subotic odlucio da igra za njih,a rodjen je u BIH! Evo primjer Sulejmanija iz Ayaxa,on je brutalno zapostavljen u reprezentaciji Srbije samo za to sto nije Srbin....Imamo primjer i Marka Marina,koji je rodjen u Bosanskoj Gradisci,a igra za reprezentaciju Njemacke,zato jer je procjenio da je to bolje za njega,ok! Adem Ljajic ce uvijek biti u sjeni drugih igraca,a u Sarajevu ce imati sve ono sto imaju igraci njegovih kvaliteta,zasluzen status velike zvijezde! a uz to njegov otac Rasim bi u Sandzaku dozivio procvat ,i pokazao bi se kao pravi Bosnjak ,ciji je sin izabrao svoju zemlju maticu,BIH! Ademe sam procjeni sta je najbolje za tebe!
POTPIS

MI SANDZAKLIJE SMO BOSNJACI I NASA ZEMLJA JE BOSNA I MI JE VOLIMO
I ZEMLJAK DA SE NISI USUDIO RAZMISLJAT
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 01 okt 2010, 17:16

Pauk je napisao/la:Neka se Adem Ljajic ugleda na svog zemljaka Harisa Medunjanina i poluzemljaka Emira Spahica.

Valjda ce proraditi ta sandzacka veza.
što je Medunjanin zemljak a Spahić poluzemljak :roll:
i da me ne shvate neki pogrešno i ja sam za opciju da se sa svakim popriča vidi kako ko razmišlja i eventualno pozvati jer ne smijemo gubiti igrače olako i za to, ali ono što mi smeta i time bi se trebala i UEFA i FIFA pozabaviti da se već jednom ograniči mogućnost da se skoro svakome omogućava da igra za određenu repku a da nema veze sa istom, pogotovo je iritantno gledati brazilce u Europskim repkama.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 okt 2010, 17:36

tik-tak je napisao/la: MI SANDZAKLIJE SMO BOSNJACI I NASA ZEMLJA JE BOSNA I MI JE VOLIMO
I ZEMLJAK DA SE NISI USUDIO RAZMISLJAT
Svaka cast. ;)

@brazzo
Spahicev otac je Sandzaklija,a mati iz BiH. Rodjen u Hrvatskoj.
Sto se tice tog igranja gdje se hoce. FIFA/UEFA su stvorile jasna pravila oko toga, dakle nije tek tako lagano igrati za bilo koju zemlju sa kojom se nema veze. Samo sto neke iritira druga boja koze, u naprimjer jednoj Francuskoj, i sto bi poneki rado pravili rasne segregacije, to je druga stvar. Po meni je ovako kako jeste vec ok.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 01 okt 2010, 19:43

brazzo je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Neka se Adem Ljajic ugleda na svog zemljaka Harisa Medunjanina i poluzemljaka Emira Spahica.

i da me ne shvate neki pogrešno i ja sam za opciju da se sa svakim popriča vidi kako ko razmišlja i eventualno pozvati jer ne smijemo gubiti igrače olako i za to, ali ono što mi smeta i time bi se trebala i UEFA i FIFA pozabaviti da se već jednom ograniči mogućnost da se skoro svakome omogućava da igra za određenu repku a da nema veze sa istom, pogotovo je iritantno gledati brazilce u Europskim repkama.
Haris Medunjanin je rodjen u Sarajevu ali njegovi roditelji su iz Sandzaka, tacnije iz Plava, gradic u istocnom djelu CG.

Otac Emira Spahica je takodje iz crnogorskog djela Sandzaka iako je Spahic rodjen u Dubrovniku a mati mu je iz Gackog, gradic u istocnoj Hercegovini.

Tako da Medunjanin i Ljajic su Sandzaklije a Spahic polu-Sandzaklija.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 01 okt 2010, 20:09

Pauk je napisao/la:
brazzo je napisao/la: što je Medunjanin zemljak a Spahić poluzemljak :roll:
Haris Medunjanin je rodjen u Sarajevu ali njegovi roditelji su iz Sandzaka, tacnije iz Plava, gradic u istocnom djelu CG.

Otac Emira Spahica je takodje iz crnogorskog djela Sandzaka iako je Spahic rodjen u Dubrovniku a mati mu je iz Gackog, gradic u istocnoj Hercegovini.

Tako da Medunjanin i Ljajic su Sandzaklije a Spahic polu-Sandzaklija.
ma ok ljudi ali morate znati da nisam ni rasista niti nacionalista samo drugačije razmišljamo po ovome pitanju ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 01 okt 2010, 21:09

brazzo je napisao/la:

To je sasvim normalno u Europi. Druga vremena su sada. Nema vise nase, vase, njihovo. Sve se hoce u Evropu, pa zato moramo i mi na taj voz ako cemo pratiti evropske trendove. Licno mi ne smeta, sutra ona djeca od kineza ako hoce i imaju zelju da igraju za BIH, nek igraju :mrgreen: ...tako Ademe, ako hoces bujrum "bate" :lol:...
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 okt 2010, 21:15

Ubi Pandza hljeb u Belgiji.
Vode protiv prvoplasiranog Genka a drugi gol postigao ''najbolji strelac'' Mechelena Pandza. 8-) :mrgreen:
Jos uz put izbio jednog protivnickog igraca iz kopacki i malo pozutio.Ovaj se zaebavao a Pandza gruh. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 okt 2010, 21:21

Haha ubi ih Pandza. Toliko mi je drago za njega.
Znao sam da ce napredovati u Belgiji, jer ima potencijal za vise, i to je i za nas veoma dobra stvar.

Jedino nisam ocekivao da preraste u napadaca, ali posto mi i imamo samo napadace u repki...
Zec nece doci na okupljanje, Muslimovic mozda, ali Pandza je tu. :D

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 01 okt 2010, 21:24

Principatus je napisao/la:Haha ubi ih Pandza. Toliko mi je drago za njega.
Znao sam da ce napredovati u Belgiji, jer ima potencijal za vise, i to je i za nas veoma dobra stvar.

Jedino nisam ocekivao da preraste u napadaca, ali posto mi i imamo samo napadace u repki...
Pandza ce sigurno u ligu petice slijedece godine.
Samo tako nastavi care.
U boljoj je formi od Safeta, i trebao bi biti tu u prvih 11.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 okt 2010, 21:27

Principatus je napisao/la:Haha ubi ih Pandza. Toliko mi je drago za njega.

A Hajduk glupan da ne kazem tako muku muci sa odbranom. :roll:
Nije napadac niti ce biti,ali da ga zna uvaljati glavom iz prekida ili kornera.Bogami zna.
Pandza gotovo sigurno za sezonu dvije ide u bolji klub.
P.S Safet veceras,sasvim dobar.Sto posto sansu je skinuo u vecernjasnjem mecu.I najvise je zasluzan za osvojen bod na strani.
Neka ih, neka nam i odbrana malo zivne,vrijeme je.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 okt 2010, 22:21

http://www.****/index.php ... &Itemid=63

Ne znam je li bilo, ali smo ga ovdje dobro ispusili. :evil:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 01 okt 2010, 22:22

Ja evo upravo citam . Susic i njegovi kriteriji :evil:
Premlad za repku BIH a nije za englesku Premier ligu :x

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 okt 2010, 22:36

Nemoze se link vidjeti.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 01 okt 2010, 22:39

:evil: Misimovic , ko dlake , nakon ovog poraza veceras trebace mu dobar motivator, mozda mozda kad budu skupa on i Dzeko i da malo zivne njegova igra, nikako nisam zadovoljan njegovim pocetkom u Istanbulu
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 okt 2010, 23:24

Principatus je napisao/la:Nemoze se link vidjeti.
Imas na reprezentacija. n et
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.