Skoro gotovo. Ovaj lik je lični prijatelj Ronalda i kaže da je Mendes donio našu ponudu u Madrid i Ronaldo pristao da objasni zašto odlazi.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Uvijek kad slusam spanski iznenadim se koliko ga dobro razumijemIlCapitano je napisao/la:
Skoro gotovo. Ovaj lik je lični prijatelj Ronalda i kaže da je Mendes donio našu ponudu u Madrid i Ronaldo pristao da objasni zašto odlazi.

Ipak znam ko je, nisam ga znao po imenu.IlCapitano je napisao/la: Kako ko
Mah, više mi je attention whore. On je Pogbi savjetovao da se vrati u United. Del Piero dok se ne vrati u nekoj ulozi niko drugi ne bi trebao.Pogba je napisao/la:https://www.vecchiasignora.com/topic/32 ... ianconero/
Obaveza kluba je da mu pronađe mjesto u klubu prije nego United to uradi. Čovjek je Juventino pravi i vezao se za kratko vrijeme kao što neki nisu ni za vijek. Legenda.

Naredna dva dana sam u Torinu, pa pratim sve ovo kao da ne mrzim Juventusakisarajevo92 je napisao/la:Ova saga sa Ronaldom nije ni blizu da nadmasi onu sa Draxlerom
 samo neka sutra potpiše da vidimo to ludilo na stadionu.
  samo neka sutra potpiše da vidimo to ludilo na stadionu.  
Evru nećete dobit'.Obaveza kluba je da mu pronađe mjesto u klubu prije nego United to uradi. Čovjek je Juventino pravi i vezao se za kratko vrijeme kao što neki nisu ni za vijek. Legenda

Hah, covjek ne moze sve nabrojat al costu nije smio da propusti.jelle je napisao/la:Costa nista ha

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.