Inače, ja bih uveo pravilo da i kompletan stručni štab mora bit domaći. Barem neka to onda budu nacionalne selekcije u svakom smislu.
Polufinale SP 2018
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Re: Polufinale SP 2018
Malo glupa situacija s Henryem večeras. Da li će pjevat Marseljezu?
Inače, ja bih uveo pravilo da i kompletan stručni štab mora bit domaći. Barem neka to onda budu nacionalne selekcije u svakom smislu.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- Evolve
- Kontakt:
Kako napisa moj drugar neki dan na Twitteru, sasvim je OK navijati za Hrvatsku zbog Rakitića, Modrića i drugih i poželjeti ustaškim spodobama tipa onih iz ŠB da se udave vlastitim kitama. Tako i ja priželjkujem iako su male šanse i za jedno i za drugo.Derdiyok je napisao/la:Ali kad vidim ove domaće 'Rvate koji pljuju BiH, ili one koji podržavaju fašizam, čovjek sam sebe počne preispitivati.
Veceras svim srcem uz Belgiju
Smijem li ovo izjaviti a da niko ne kaze da sam nacionalist?
Ne znam zasto Martinez ne gotivi Dembelea. Fenomenalan igrac koji je neopravdano zapostavljen.
Smijem li ovo izjaviti a da niko ne kaze da sam nacionalist?
Ne znam zasto Martinez ne gotivi Dembelea. Fenomenalan igrac koji je neopravdano zapostavljen.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 10 jul 2018, 10:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ma Informer je nevidjeno smece, suludo je njih i komentarisati.
Ne znam kako jedna drzava dozvoljava da onakvo smece od portala i novina postoji, bruka za Srbiju.
Ne znam kako jedna drzava dozvoljava da onakvo smece od portala i novina postoji, bruka za Srbiju.
- bavariapivo
- Kontakt:
cakir sudi sutrasnji dvoboj
izgleda da ce finale ostati pitani ili kuijpersu
izgleda da ce finale ostati pitani ili kuijpersu
Zavisi s kim pričaš iz Belgije.Evander je napisao/la:Veceras svim srcem uz Belgiju![]()
Smijem li ovo izjaviti a da niko ne kaze da sam nacionalist?![]()
Moj drugar iz Belgije (flamanski dio) o Belgiji priča u 3.licu množine, želi otcijepljenje i volio bi da su jedno sa Holandijom. Bio se nafurao da im je administracija najsloženija u Evropi, ja mu rekao: "Bitch, please!" i objasnio državni ustroj BiH.
- Evolve
- Kontakt:
N e m o j generalizirati.Artetitis je napisao/la:Kako napisa moj drugar neki dan na Twitteru, sasvim je OK navijati za Hrvatsku zbog Rakitića, Modrića i drugih i poželjeti ustaškim spodobama tipa onih iz ŠB da se udave vlastitim kitama. Tako i ja priželjkujem iako su male šanse i za jedno i za drugo.Derdiyok je napisao/la:Ali kad vidim ove domaće 'Rvate koji pljuju BiH, ili one koji podržavaju fašizam, čovjek sam sebe počne preispitivati.
NK Široki Brijeg
Zna se na koje spodobe se misli - one što psuju državu u kojoj žive (i od koje, Boga mi, dobro žive) i koje vole =U= najviše od svih slova abecede.Evolve je napisao/la:N e m o j generalizirati.Artetitis je napisao/la:Kako napisa moj drugar neki dan na Twitteru, sasvim je OK navijati za Hrvatsku zbog Rakitića, Modrića i drugih i poželjeti ustaškim spodobama tipa onih iz ŠB da se udave vlastitim kitama. Tako i ja priželjkujem iako su male šanse i za jedno i za drugo.Derdiyok je napisao/la:Ali kad vidim ove domaće 'Rvate koji pljuju BiH, ili one koji podržavaju fašizam, čovjek sam sebe počne preispitivati.
Sta rade admini ovih dana?!? Morel se ležat? 
Mora da su partizani u pitanju uz dizanje desnice i zastavu propale i poražene NDH, bez zastava službene Republike Hrvatske koja počiva na ustanvim tekovinama AVNOJ-ja i anftifašizma. Pogrešan je naziv ustaša, to si upravo. To se zove neoustaša ili neonacist u slučaju Nijemaca koji pate za Trećim Reichom.Vatrenko je napisao/la:Ovo je kao neki politicki forum![]()
Ustasa nema od WW2, a to sto je nekima sve sto je hrvatsko i ustasko vise govori o njima nego o nama.
K'o sve danas ima sve pristup internetu.

Mene podsjeca sve ovo na situaciju kad je Turska dobila Hr pa se gradovima pruzale turske zastave i galamilo Turska.

Može li Hazard povezati dvije vrhunske utakmice?
Ja se nadam da može. Ali večeras nadam se Francuska ide u finale.
- Evolve
- Kontakt:
Pojedinacna kvaliteta bi vrlo lako mogla odluciti ovaj mec, a imaju je obje strane na bacanje. Ko ce pokazat vise vidjet cemoFerdo je napisao/la:
Može li Hazard povezati dvije vrhunske utakmice?
Ja se nadam da može. Ali večeras nadam se Francuska ide u finale.
NK Široki Brijeg
- bavariapivo
- Kontakt:
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Molim? To nije moguće. Ne bi oni nikad.Rosicky je napisao/la:Mene podsjeca sve ovo na situaciju kad je Turska dobila Hr pa se gradovima pruzale turske zastave i galamilo Turska.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Nasao si par budala pa ides generalizirati. U Hrvatskom saboru nema ustasa, to je najbitnije. Budala ima svugdje, tako i kod Bosnjaka koji se dive ustasi Blazu Kraljevicu ili ustasi Mesicu. Koji licemjeri!Ferdo je napisao/la:Mora da su partizani u pitanju uz dizanje desnice i zastavu propale i poražene NDH, bez zastava službene Republike Hrvatske koja počiva na ustanvim tekovinama AVNOJ-ja i anftifašizma. Pogrešan je naziv ustaša, to si upravo. To se zove neoustaša ili neonacist u slučaju Nijemaca koji pate za Trećim Reichom.Vatrenko je napisao/la:Ovo je kao neki politicki forum![]()
Ustasa nema od WW2, a to sto je nekima sve sto je hrvatsko i ustasko vise govori o njima nego o nama.
Hocete li navijati za nazi Englesku?
https://dsocdn.akamaized.net/Assets/Ima ... xwidth=568
http://www.nacional.hr/skandal-britansk ... -pozdrava/
Kazite otvoreno da mrzite sve sto je hrvatsko i srpsko u BiH i biti ce svima lakse.
Ali pazi imali tu ko da se vrijedja?LAZARUS2000 je napisao/la:Molim? To nije moguće. Ne bi oni nikad.Rosicky je napisao/la:Mene podsjeca sve ovo na situaciju kad je Turska dobila Hr pa se gradovima pruzale turske zastave i galamilo Turska.
Ako ima onda treba osuditi ako ne ne vidim sto je uzvikivanje Turska uvreda.
Normalno bi sve ok bilo kad bi i ovi uzvikivali samo Hrvatska ili ovi drugi samo Srbija a ne jos uz to druge fasisticke parole.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Da li si ozbiljan?Vatrenko je napisao/la:Nasao si par budala pa ides generalizirati. U Hrvatskom saboru nema ustasa, to je najbitnije. Budala ima svugdje, tako i kod Bosnjaka koji se dive ustasi Blazu Kraljevicu ili ustasi Mesicu. Koji licemjeri!Ferdo je napisao/la:Mora da su partizani u pitanju uz dizanje desnice i zastavu propale i poražene NDH, bez zastava službene Republike Hrvatske koja počiva na ustanvim tekovinama AVNOJ-ja i anftifašizma. Pogrešan je naziv ustaša, to si upravo. To se zove neoustaša ili neonacist u slučaju Nijemaca koji pate za Trećim Reichom.Vatrenko je napisao/la:Ovo je kao neki politicki forum![]()
Hocete li navijati za nazi Englesku?
https://dsocdn.akamaized.net/Assets/Ima ... xwidth=568
http://www.nacional.hr/skandal-britansk ... -pozdrava/
Kazite otvoreno da mrzite sve sto je hrvatsko i srpsko u BiH i biti ce svima lakse.
Nazi engleska jer se ovaj lola nacugao ko stoka i nosi onu traku i ona njihova Kraljica radi taj pozdrav kad je imala 5 godina? (pitaj svoju Nanu/Baku da li ga je radila... kad su ovi Adolfovi prolazili kroz Sarajevo, moja je pricala da su djeca njih "pozdravljali" da bi dobili cokoladice od tih vojnika). Sta su tu djeca znala od kusur godina.
S tim necu da kazem da su Hrvati "Ustase" ili "Fasisti" ili sta god. Mene to ne zanima. Volio bih da Hrvatska osvoji cisto jer su zasluzili na sportski nacin... to sto su na svim stranama otrovani, to nije moj problem. Kao bolest za koju nema lijek... samo smrt pomaze - bukvalno i ovdje, gdje ce se tek neka naredna generacija moci ponasat normalno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.