Fikret1946 je napisao/la:Kad cemo dobiti temu za polufinale ovog svjetskog sto se igra?
Polufinale SP 2018
Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88
Re: Polufinale SP 2018
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovaj Pickford ružniji od Vide. 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ljudino ti si omašio temuFerdo je napisao/la:
Može li Hazard povezati dvije vrhunske utakmice?
Ja se nadam da može. Ali večeras nadam se Francuska ide u finale.
- rob do bagro
- Kontakt:
Zato zena u VideRokoko87 je napisao/la:Ovaj Pickford ružniji od Vide.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ili Riccijubavariapivo je napisao/la:cakir sudi sutrasnji dvoboj
izgleda da ce finale ostati pitani ili kuijpersu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Red bi bio da admini brisu postove u kojima nema nacionalizma i pljuvanja nego se samo neki fudbal spominje.
Djaba kvare temu
Djaba kvare temu
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
ArenaBH zrinjski, bht hrvatska, jedna si jedina
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Rigoletto je napisao/la:ArenaBH zrinjski, bht hrvatska, jedna si jedina
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Gori ce Herceg Bosna.Rigoletto je napisao/la:ArenaBH zrinjski, bht hrvatska, jedna si jedina
The Nobles ⚔
A još što voli galamit na svoje suigrače,doslovno kad ga god kamera prikaže on viče na nekoga.Rokoko87 je napisao/la:Ovaj Pickford ružniji od Vide.
S obzirom da su engleski golmani poznati kao veliki kikseri,bilo bi vrijeme da i Pickford nastavi tradiciju.
Dena94 je napisao/la:Gori ce Herceg Bosna.Rigoletto je napisao/la:ArenaBH zrinjski, bht hrvatska, jedna si jedina
Koliko sam ja upoznat Ultrasi su protiv "Mamiceve prcije?"
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Večeras navijam za Belgiju, ali mislim da će Francuska dobiti. Ljudi će prosto da iskoriste svoju fizičku snagu. I kao tim i reprezentacija imaju više iskustva. Prednost na klupi je definitivno na strani Belgije. DD je obećavao kao trener, ali ništa nije napravio. Dobro sad, ako je ništa igrate finale LŠ i EP i uvesti juventus iz serije b u seriju a. Ali nekako je nedorečen, i voli da izmišlja toplu vodu. Valjda je to neki virus Pep.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Ma ovo se ja zajebajem, vidim da je tema osla u qurac, pa da zacinim i ja. Netocne su ti informacije, niko od Ultrasa nije protiv Hrvatske, bili smo jedno vrijeme protiv HNSa (manji dio Ultrasa) radi podrske Torcidi, BBB i ostalim, ali to je bilo kratkog vijeka. Koda nas boli qurac za njih, jos nakon saranja murala.ANTIFA ! je napisao/la:Dena94 je napisao/la:Gori ce Herceg Bosna.Rigoletto je napisao/la:ArenaBH zrinjski, bht hrvatska, jedna si jedina
Koliko sam ja upoznat Ultrasi su protiv "Mamiceve prcije?"
The Nobles ⚔
- bavariapivo
- Kontakt:
vidjecemo, moj tip je nizozemac kuijpers finale a pitana za trece mjestoKaunas je napisao/la:Ili Riccijubavariapivo je napisao/la:cakir sudi sutrasnji dvoboj
izgleda da ce finale ostati pitani ili kuijpersu
Daj Bože da padne gol u prvih 10 minuta, siguran sam da bismo gledali spektakl. Blagu prednost dajem Belgiji jer su nekako zreliji, bolji fudbal su pokazali, Francuzi su grupnu fazu odigrali u grču. Svi refletori su na Mbappeu i Hazardu, od njih očekujem najviše.
Za sutrašnji susret, nije tajna da favorizujem Engleze, al omjer snaga je 51-49 na strani Engleske. Jedan posto radi umora Hrvata radi dva uzastopna meča po 120 minuta. Ako sutra dođe do produžetaka pocrkat će.
U finalu nikog ne otpisivat, to je sasvim drugačija utakmica od svih ostalih, nema favorita. Posebno na reprezentativnom nivou.
Za sutrašnji susret, nije tajna da favorizujem Engleze, al omjer snaga je 51-49 na strani Engleske. Jedan posto radi umora Hrvata radi dva uzastopna meča po 120 minuta. Ako sutra dođe do produžetaka pocrkat će.
U finalu nikog ne otpisivat, to je sasvim drugačija utakmica od svih ostalih, nema favorita. Posebno na reprezentativnom nivou.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Griezmann dva gola. On je igrač za polufinala.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Trebalo bi biti dobro finale Francuska - Engleska! 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Belgija jedina ima sve pobjede do sad, a Francuzi koliko god da su jaki nemaju napadački potencijal ko Belgija. Zato blagu prednost dajem Belgijancima.
Walk on, with hope in your hearts.
- DragonReborn
- Kontakt:
Država finansira isto smeće.Evander je napisao/la:Ma Informer je nevidjeno smece, suludo je njih i komentarisati.
Ne znam kako jedna drzava dozvoljava da onakvo smece od portala i novina postoji, bruka za Srbiju.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
- Fikret1946
- Kontakt:
Belgija nema bekove uopste jer ni Meuniera nema vcrs pa bi Mbappe mogao praviti dar mar.
S druge strane ocekujem isto od Hazarda obzirom da ide na sporog Pavarda.
Cijenim da bi Kante mogao igrati flastera vcs na njemu
S druge strane ocekujem isto od Hazarda obzirom da ide na sporog Pavarda.
Cijenim da bi Kante mogao igrati flastera vcs na njemu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.