2018-19 NBA Preseason
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2018 NBA Offseason
Šta se ti moliš, vi ćete mu dati svaki dolar, a onda tamo ide za džaba 
Da e, opet ga okc pusi kako godOikamid je napisao/la:Šta se ti moliš, vi ćete mu dati svaki dolar, a onda tamo ide za džaba
Rakete nemaju sta izgubit da pokusaju s njim
Samo nek ideOikamid je napisao/la:Šta se ti moliš, vi ćete mu dati svaki dolar, a onda tamo ide za džaba
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Šteta što Capeli niko nije još ponudio max.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Nema koKawhi je napisao/la:Šteta što Capeli niko nije još ponudio max.
Opet mislim da bi vas trebao odyebati. Smiješno kolike ste pare dali Paulu, a nije ništa bolju sezonu od Clinta odigrao. Još kad uzmeš razliku u godinama.alemsa je napisao/la:Nema koKawhi je napisao/la:Šteta što Capeli niko nije još ponudio max.
Opet trolasKawhi je napisao/la:Opet mislim da bi vas trebao odyebati. Smiješno kolike ste pare dali Paulu, a nije ništa bolju sezonu od Clinta odigrao. Još kad uzmeš razliku u godinama.alemsa je napisao/la:Nema koKawhi je napisao/la:Šteta što Capeli niko nije još ponudio max.
Svatam da zelis iskoristit svaki moguci nacin za bilo kakav suk zbog Kawhi Babe Leonarda ali providan si k'o najlon
Ne trolam. Cijelu sezonu sam pričao da je Capela drugi igrač Raketa. PER mu je jači od Paulovog recimo. WS malo slabije. Daleko najbolja razlika u ekipi između ORTGa i DRTGa je kod Capele. U playoffu Paulu PER opao, Capeli ostao isti. Druga je stvar što ti zadnjih godinu trolaš pa sve vidiš kao trolanje.alemsa je napisao/la: Opet trolas
Svatam da zelis iskoristit svaki moguci nacin za bilo kakav suk zbog Kawhi Babe Leonarda ali providan si k'o najlon brate
Sramota je da nije bio u nekoj od 3 petorke. Samo je JoJo od centara imao bolju sezonu od njega.
uzima Capela QO i ide u Dallas naredno ljeto 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma uozbilji se ni u snu nije bio ispred Paula
Vrijedi 60 miliona, toliko ce i dobit. Lose ljeto na marketu za Cs
Vrijedi 60 miliona, toliko ce i dobit. Lose ljeto na marketu za Cs
Igrac kojem je svaki poen nastimani zicer imao bolju sezonu od igraca koji mu je ustvari nastimao polovinu tih zicera. Ima logike, nema sta.
Kawhi Babo Leonard remeti mozdane vijugeEpidaurus je napisao/la:Igrac kojem je svaki poen nastimani zicer imao bolju sezonu od igraca koji mu je ustvari nastimao polovinu tih zicera. Ima logike, nema sta.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Capela bi bio budala da uzme 60,ako trazi 100mil.Ukoliko se HOU barem ne primakne njegovoj zelji,mislim da ce potpisati QO,a onda slijedece godine sigurno uzeti max. od nekog,jer ce biti puno fransiza sa SCom(za razliku od ovog ljeta) plus SC raste za 8mil,sto nije mala stvar.
Inace,informacija je da ce SAC ponuditi offer sheet Smartu.Mislim da im je to pametna odluka i da njega mogu dobiti za 10-12mil godisnje.Tesko da bi to BOS mecirao,a iako izgleda preplaceno(fransiza poput SAC u ovom stanju mora svakog igraca malo preplatiti) ispeti se dovesti igraca koji zna kako pobjedjivati,dolazi iz uspjesne fransize i uvijek igra 100%!
Inace,informacija je da ce SAC ponuditi offer sheet Smartu.Mislim da im je to pametna odluka i da njega mogu dobiti za 10-12mil godisnje.Tesko da bi to BOS mecirao,a iako izgleda preplaceno(fransiza poput SAC u ovom stanju mora svakog igraca malo preplatiti) ispeti se dovesti igraca koji zna kako pobjedjivati,dolazi iz uspjesne fransize i uvijek igra 100%!
Ode ti Kyle nada Spursa
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mbah a Moute + Ariza
RIP odbrana HOU na perimetru.
RIP odbrana HOU na perimetru.
Capela je obično drvo i nek bude sretan sa tih 60. Zahvalan igrač, borben ali ipak sirovina. 
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ne mjenja činjenicu da je drvo sa dobrim fizikalijama. Ništa on ne zaslužuje više od JukeKawhi je napisao/la:
"drvo"
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Za mene jest. Većinu poena zabija iz mrtvih zicera koje mu namjeste cp ili Harden. Taman toliko vrijedi nekih 50 60 plafon. Ko će mu dat 100m bez šuta ikakvog sa distance.
ono sto donosi Capela je itekako vrijedno, ako to ne vidis prebaci se na kriket
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.