FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 10 jul 2018, 11:57

slusalica je napisao/la:
1. Prva kantonalna liga
2. Nije nas. Mozda je tvoj.
3. Skup je toliko da kada bi dosao 80% ljudi koji sada idu na tekme na iste vise ne bi isli (ukljucujuci i mene)
4. Ne treba mu dati sansu jer je predsjednikov sin i ima 30 godina.

Umjesto da se lupaju prostorije kluba na samu pomisao na tako nesto, na samu mogucnost najprimitivnijeg oblika nepotizma i vrijedjanja inteligencije svih nas , vi to opravdavate. ooooj majko mila... :facepalm: :facepalm:
Sramota me.
Ja mislim da si ti antiprotivan protiv ove uprave koja radi dobar posao i antiprotivan protiv sina od predcjednika.
🔴⚫️

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 10 jul 2018, 12:04

Skver je napisao/la:
slusalica je napisao/la:
1. Prva kantonalna liga
2. Nije nas. Mozda je tvoj.
3. Skup je toliko da kada bi dosao 80% ljudi koji sada idu na tekme na iste vise ne bi isli (ukljucujuci i mene)
4. Ne treba mu dati sansu jer je predsjednikov sin i ima 30 godina.

Umjesto da se lupaju prostorije kluba na samu pomisao na tako nesto, na samu mogucnost najprimitivnijeg oblika nepotizma i vrijedjanja inteligencije svih nas , vi to opravdavate. ooooj majko mila... :facepalm: :facepalm:
Sramota me.
Ja mislim da si ti antiprotivan protiv ove uprave koja radi dobar posao i antiprotivan protiv sina od predcjednika.
Uprava ne postoji. Postoje 2 ili 3 nedorasla covjeka koji dodatno useljacise moj klub.
Ti ljudi nemaju viziju , nisu transparentni a samo tako bi mogli neutralisati to sto su seljaci i sto ,opet ponavljam, useljacise moj klub. :facepalm:
Sin je irelevantan za ovu temu , pa i za ovaj portal.
tz tz tz tz tz tz

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 10 jul 2018, 12:48

slusalica je napisao/la:
Uprava ne postoji. Postoje 2 ili 3 nedorasla covjeka koji dodatno useljacise moj klub.
Ti ljudi nemaju viziju , nisu transparentni a samo tako bi mogli neutralisati to sto su seljaci i sto ,opet ponavljam, useljacise moj klub. :facepalm:
Sin je irelevantan za ovu temu , pa i za ovaj portal.
Kako ne postoji, imamo sve sto nam treba, imamo sportskog direktora, pravnika, novog PR, skupstinu, ja se nadam i tituli, prvih sto godina je najteze....na pravom smo putu.... i sin bi mogao pomoci tati.....a i tata bi sine :urnebes:
wobly92 je napisao/la:
🔴⚫️

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 10 jul 2018, 13:30

THCF je napisao/la:Loše vijesti za Slobodu, ali i za U-21 BiH: Muminović mora na operaciju

Mladi golman Slobode Azir Muminović ipak je doživio težu povredu na treningu.

Loše vijesti za Slobodu, ali i za U-21 BiH: Muminović mora na operaciju
Muminović je na treningu u Fojnici osjetio bol u koljenu, a naknadnim pretragama je ustanovljeno da su mu nastradali meniskus i križni ligamenti, te mu zbog toga predstoji višemjesečna pauza.

Ljudi koji brinu o karijeri golmana U-21 reprezentacije BiH su, u dogovoru sa Slobodom, donijeli odluku da Muminović ode na operativni zahvat kako bi u potpunosti sanirao svoju povredu, potvrđeno je za SportSport.ba.

Azir Muminović (21) je za mladu reprezentaciju BiH branio na četiri utakmice, prošao je i sve mlađe kategorije našeg nacionalnog tima te će njegovo odsustvo biti problem kako za ekipu Vinka Marinovića, tako i za Slobodu koja pred novu sezonu iznenada ostaje bez prvog golmana na nešto duži vremenski period.
Hamzabegovic na aparatima
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 10 jul 2018, 13:45

Skver je napisao/la:Jel dolazi ovaj golgeter iz Kkaca?
Nema 30 godina mladji je. Ja sam ga gledao par puta nije taraba i recimo za ovog tromog Vidovića je jači za klasu a i od Smajica bi bio korisniji, al ne bih volio da dođe zbog atmosfere i svega ostalog.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 10 jul 2018, 13:50

Nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine i doskorašnji igrač tuzlanske Slobode Darko Todorović popisao je ugovor s Red Bull Salzburgom na pet godina, saznaje Fena.

Informaciju su Feni potvrdili u FK Slobodi, ali i u menadžerkoj agenciji „Klub-7“, uz napomenu da o detaljima ugovora ne mogu govoriti, jer je takav dogovor s austrijskim klubom.

- Mogu samo reći da je ugovor potpisan 28. juna, ali da iz određenih razloga Todorović još nije službeno predstavljen kao član trostrukog prvaka Austrije i prošlogodišnjeg polufinaliste Evropske lige. Zvanično predstavljanje najavljeno je za danas – izjavio je Feni Todovorićev menadžer Ahmed Hasanović.

Darko Todorović karijeru je i počeo upravo u nogometnom klubu Tuzla-7 i igrao je do šesnaeste godine.

U Slobodu je prešao u martu 2013. godine, zajedno s velikim brojem članova nogometne škole spomenutog kluba. Pozivan je u U-15 i U-17 reprezentaciju BiH.

- Todorović je u Slobodu došao kao U-17 reprezentativac i imao je samo uspon u karijeri. Prošao je i ostale selekcije BiH da bi ove godine zaigrao i za A selekciju - napominje Hasanović.

Dodao je da nema pravo govoriti o finansijskim detaljima ugovora, ukoliko visini transfera ne objavi novi klub.

- Mogu samo reći da u ugovoru nema klauzule koja predviđa mogućnost da Todorovića ustupe drugom klubu na pozajmicu, a hoće li se to desiti, odluku će donijeti čelnici Red Bull Salzburga - zaključio je Hasanović.

Todorović je imao ugovor sa Slobodom do 2020. godine, pa se pretpostavlja da će „crveno-crni“ dobiti značajna sredstva na ime obeštećenja, kao i određeni procenat od eventualnog budućeg transfera.
Niko, niko, samo Sloboda

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 10 jul 2018, 13:58

Samo interesantno je ovo. Nevjerovatno je da 2-3 narucena clanka po internet portalima mogu promijeniti stav mase o necemu/nekome.

Gledao ga on. :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Maksuz ili si se slucajno zadesio na rucku u Dramaru kada je igrao ? :thumbup:
tz tz tz tz tz tz

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 10 jul 2018, 14:13

Skojevski je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:znaci da sumiramo: ulazimo u sezonu sa samo jednim golmanom koji je na magnetnoj rezonanci radi povrede i sa samo jednim napadacem koji ima 7 kila viska zbog nesportskog zivota koji godinama unazad vodi a uprava trazi jos jednog iskusnog stopera s kojim ce zakljuciti prelazni rok :hmmmmm: mislim da smo poprilicno nayebali ali to je samo moje misljenje :kafa:
Jednim golmanom?
slika
a ko je drugi? koliko znam Hadzic i Markovic su nas napustili, Hamzabegovic nije htio biti rezerva. mozda je neko potpisao ali nisam upratio :hmmmmm: spominjali su onog momcica sto je otjeran iz Simin Hana ali budimo ozbiljni taj decko nije odigrao nijedan mec u seniorskoj konkurenciji tako da ne vidim kako bi nam mogao pomoci.
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 jul 2018, 14:15

zar nije potpisao neki crnogorac il je bio na probi

mislim da je to ovaj desno od ribica

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 10 jul 2018, 14:16

fukaratz je napisao/la:
Skojevski je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:znaci da sumiramo: ulazimo u sezonu sa samo jednim golmanom koji je na magnetnoj rezonanci radi povrede i sa samo jednim napadacem koji ima 7 kila viska zbog nesportskog zivota koji godinama unazad vodi a uprava trazi jos jednog iskusnog stopera s kojim ce zakljuciti prelazni rok :hmmmmm: mislim da smo poprilicno nayebali ali to je samo moje misljenje :kafa:
Jednim golmanom?
slika
a ko je drugi? koliko znam Hadzic i Markovic su nas napustili, Hamzabegovic nije htio biti rezerva. mozda je neko potpisao ali nisam upratio :hmmmmm: spominjali su onog momcica sto je otjeran iz Simin Hana ali budimo ozbiljni taj decko nije odigrao nijedan mec u seniorskoj konkurenciji tako da ne vidim kako bi nam mogao pomoci.
ima onaj crnogorac
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 10 jul 2018, 14:23

slusalica je napisao/la:Samo interesantno je ovo. Nevjerovatno je da 2-3 narucena clanka po internet portalima mogu promijeniti stav mase o necemu/nekome.

Gledao ga on. :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Maksuz ili si se slucajno zadesio na rucku u Dramaru kada je igrao ? :thumbup:
Dobro, gledao ga ti i? ;)
Niko, niko, samo Sloboda

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 10 jul 2018, 14:29

fukaratz je napisao/la:
Skojevski je napisao/la:
Jednim golmanom?
slika
Drugi Bojan Zogovic treci Cizmic.

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 10 jul 2018, 14:30

neki medijator , nesto ? :wtf:
tz tz tz tz tz tz

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 10 jul 2018, 14:30

18/19 Jul 10, 2018 FK Sloboda Tuzla Bosnia-Herzegovina Sloboda Tuzla Red Bull Salzburg Austria RB Salzburg 450 Th. €

https://www.transfermarkt.com/darko-tod ... ler/293231
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 10 jul 2018, 14:33

crvenocrnitz je napisao/la:18/19 Jul 10, 2018 FK Sloboda Tuzla Bosnia-Herzegovina Sloboda Tuzla Red Bull Salzburg Austria RB Salzburg 450 Th. €

Ta cifra je nagadjanje. Dok ne objavi Salzburg ili nasi, nista se nece znati.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 10 jul 2018, 14:39

Rimes87 je napisao/la:
crvenocrnitz je napisao/la:18/19 Jul 10, 2018 FK Sloboda Tuzla Bosnia-Herzegovina Sloboda Tuzla Red Bull Salzburg Austria RB Salzburg 450 Th. €

ma znam ja to ali gdje ima dima ima i vatre ;) :)
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 10 jul 2018, 14:46

Rimes87 je napisao/la:

Transfer fee: ?, a to 450k je procijenjena vrijednost igrača, isto k'o što su Duljeviću stavljali milion. :kafa:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 10 jul 2018, 14:47

e hvala vam, ovaj Zogovic ulijeva povjerenje, mogao bi biti od pomoci :thumbup:
Sloboda Tuzla

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 10 jul 2018, 14:53

sajo10 je napisao/la:Cestitke na extra transferu Darka, ali oko para i transfermarka, nemojte da vam je to bilo kakav putokaz. :) Napusta li vas Edis ovog ljeta?
Po svemu sudeći ne, velika steta za Azira kakvi smo mi baksuzi u pm...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 jul 2018, 15:21

hocemol zabit gol danas, bolje bi bilo, da povratimo malo optimizma hehe
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 10 jul 2018, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.