Covjek otvoreno navijac Rejala, reko nedavno da je bijeli dres poseban.messilla je napisao/la:Tajno se radi i na belgijskom oploditelju. @romario spremaj janje.![]()
![]()
Neka hvala.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Covjek otvoreno navijac Rejala, reko nedavno da je bijeli dres poseban.messilla je napisao/la:Tajno se radi i na belgijskom oploditelju. @romario spremaj janje.![]()
![]()
xaviesta je napisao/la:Koji ce ti kuratz Hazard i Cou, daj sve na Eriksena. Jbt iz kojeg razloga vjerujem u Arthura ne znam ni sam.
I Messi da se pomjeri u napad lik je fakat autistican ako zeli igrati u sredini.
Ne vjerujem ni 1 posto da su sposobni dovesti hazarda, a ako uspiju bilo bi idealno celziju suareza u razmjenu dati, mesi u spicu, iza njega hazard,coutinjo i dembele, iza njih buskec i jos jedan zadnji vezni, to bi bila perverzijaxaviesta je napisao/la:Koji ce ti kuratz Hazard i Cou, daj sve na Eriksena. Jbt iz kojeg razloga vjerujem u Arthura ne znam ni sam.
I Messi da se pomjeri u napad lik je fakat autistican ako zeli igrati u sredini.
Abidal insiste en Thiago
Lako je romariju biti u pravu i nama kombinovati, al nisu budale u celziju da pustaju najboljeg igraca i pogotovo da ga miijenjaju za olinjalog suareza, ko sto mi znamo da mu je karijera pred kraj, tako to znaju i u celzijujasmin10 je napisao/la:Ovdje je Romario upravu. Dati Suareza za Hazarda je vrhunski posao. Njima očajnički treba napadač, nama bi dobrodošao Hazard a u špic gurnuti Lea.
[MD] | Coutinho and Arthur are Brazil's top players.
Globoesporte digital newspaper polled the public opinion about who should be in the next World Cup:
Coutinho topped with 59 thousand votes
Arthur was second with about 58 thousand votes.
Kako misliš ne igra?JoeBleck je napisao/la:Eriksen je bacanje para , ne znam kako ga u opste neko uzima u razmatranje kada je Barca u pitanju.
Ne sporim njegov kvalitet vec ulogu na terenu.
Klasicna 10-ka poput Ozila koja da bi bila efektivna mora imati 2 trkaca iza sebe.Jak je na lopti , ali bez nje decko ne igra.To ne prolazi u Barci , mislim da je jedini razlog zasto uprava ne stremi u njega je taj.Radije Thiaga, sa njim znas na cemu si.1/3 ce odigrati top,1/3 ocajno ,1/3 ce prelezati.
Licno vjerujem da ce Arthur izrasti u wc igraca te biti bitan faktor tima.Sta je sa Frenkijem ? Ono je erekcija od igraca , ako ne dovesti onda kaparisati za buducnost !
De lighta dovesti isto do gofine , da Pique u peMziju posalje.
Ne misli nego lupa.AlfredNobel je napisao/la:Kako misliš ne igra?JoeBleck je napisao/la:Eriksen je bacanje para , ne znam kako ga u opste neko uzima u razmatranje kada je Barca u pitanju.
Ne sporim njegov kvalitet vec ulogu na terenu.
Klasicna 10-ka poput Ozila koja da bi bila efektivna mora imati 2 trkaca iza sebe.Jak je na lopti , ali bez nje decko ne igra.To ne prolazi u Barci , mislim da je jedini razlog zasto uprava ne stremi u njega je taj.Radije Thiaga, sa njim znas na cemu si.1/3 ce odigrati top,1/3 ocajno ,1/3 ce prelezati.
Licno vjerujem da ce Arthur izrasti u wc igraca te biti bitan faktor tima.Sta je sa Frenkijem ? Ono je erekcija od igraca , ako ne dovesti onda kaparisati za buducnost !
De lighta dovesti isto do gofine , da Pique u peMziju posalje.

Da, među pet.TonySosa je napisao/la:Eriksen u pet?
Pa samo u Barceloni imaš dvojicu boljih od njeg.