Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Burberry46
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Andrea dosao helikopterom u Ronaldovu kucu u Grckoj.

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma nema sta f5 ovo je gotovo... ima na skyu i klip sa agnelievim privatnim avionom koji se nalazi na aerodromu u kalamati.... cekaju jos mendesa da mogu svi zajedno iz grcke za torino....
Vjerojatno, ma i nije vjerojatno nego sigurno najveci transfer u historiji Juventusa i Serie A opcenito... 5 zlatnih lopti, s tim što po meni izvjesno uzima i 6. koja ce se pikati juventusu :mrgreen... vracamo im za cannavara i njegovu loptu...
Vjerojatno, ma i nije vjerojatno nego sigurno najveci transfer u historiji Juventusa i Serie A opcenito... 5 zlatnih lopti, s tim što po meni izvjesno uzima i 6. koja ce se pikati juventusu :mrgreen... vracamo im za cannavara i njegovu loptu...
Burberry46 je napisao/la:Andrea dosao helikopterom u Ronaldovu kucu u Grckoj.![]()
![]()

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
De, samo treba da padneGefufna je napisao/la:Burberry46 je napisao/la:Andrea dosao helikopterom u Ronaldovu kucu u Grckoj.![]()
![]()
Max Allegri
Ovim transferom Juve postaje klub sa najvise BdO-ova. Plus od neki dan je Juve klub sa najvise ucesnika SP u historiji.Kompromis je napisao/la:Ma nema sta f5 ovo je gotovo... ima na skyu i klip sa agnelievim privatnim avionom koji se nalazi na aerodromu u kalamati.... cekaju jos mendesa da mogu svi zajedno iz grcke za torino....
A ovo mi sve lici na ono televisa presenta hahah kako vec.. cuj helikopterom 
Max Allegri
Znao sam da je do dolaska cr7 u madrid Juventus imao najviše zlatnih lopti (pogotovo najvise razlicitih osvajaca) ali sam mislio da je nakon madridske 4 Juventus preteknut jer je to bilo tu negdje sa njima (ostali su kilometre iza)... u biti te 4 se pikaju Realu, ali abd ova sad u decembru (ko bi reko prije 10 dana da cu ovom posvecivati paznju) se pika Juventusu... ali eto nisam znao da je Juventus ispred Reala jos uvijek...Gefufna je napisao/la:Ovim transferom Juve postaje klub sa najvise BdO-ova. Plus od neki dan je Juve klub sa najvise ucesnika SP u historiji.Kompromis je napisao/la:Ma nema sta f5 ovo je gotovo... ima na skyu i klip sa agnelievim privatnim avionom koji se nalazi na aerodromu u kalamati.... cekaju jos mendesa da mogu svi zajedno iz grcke za torino....
To za SP nisam znao no lijep i interesantan podatak... steta sto se oni italijanski maljevi nisu plasirali imali bi jos barem 5-6 igraca na SP....
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kakvu besplatnu reklamu dobija ovo odmaraliste u Grckoj 
https://twitter.com/JamesHorncastle/sta ... 3246967809
https://twitter.com/JamesHorncastle/sta ... 3246967809
Don't believe the hype.
Izgleda da je gotovo, španski mediji javljaju da je Ronaldo definitivno prešao u Juventus.
Još samo da ga vidimo u dresu Juventusa i to je to. 
Zadnjih par dana samo u telefon gledam, trebaju mi gosti doc zena radi ovo ono prica meni ja u.telefon blejim imal kakvih vijesti
, kaze sta gledas Bgt, reko avion po Ronalda otiso u Grcku ubrzo je sve gotovo, kaze ona dal mislis da me zanima... 
FORMA JE TRENUTNA KLASA JE VJECNA.
SARAJEVO
JUVENTUS
SARAJEVO
JUVENTUS
A ybmti ako sad osvojite LP a Gigi otiso 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Agresti objavio da je gotovo, kao i di marzio... real prihvatio, a Ronaldo parafirao....
Samo se jos ne zna je l veceras stize ronaldo u Torino ili ce to odloziti vjerojatno za subotu kad bi bio predstavljen pred desetinama hiljada ljudi....
Samo se jos ne zna je l veceras stize ronaldo u Torino ili ce to odloziti vjerojatno za subotu kad bi bio predstavljen pred desetinama hiljada ljudi....
DONE DEAL!

- akisarajevo92
- Kontakt:
Svi pisu da je gotovo, Di Marzio kaze da su sljedece sedmice ljekarski pregledi
https://gianlucadimarzio.com/it/juventu ... no-ronaldo
U roku nekih sat vremena ocekuje se da i klubovi ozvanice transfer
EDIT.
Real potvrdio na svojoj stranici
https://www.realmadrid.com/noticias/201 ... no-ronaldo
Svima koji slave nek je sretan Cristiano Ronaldo

https://gianlucadimarzio.com/it/juventu ... no-ronaldo
U roku nekih sat vremena ocekuje se da i klubovi ozvanice transfer
EDIT.
Real potvrdio na svojoj stranici
https://www.realmadrid.com/noticias/201 ... no-ronaldo
Svima koji slave nek je sretan Cristiano Ronaldo

Don't believe the hype.
Sta je hejteru?Pogba je napisao/la:
Čestitam braćo Juventini da se namilite i još boljeg kupite 
Thomas Müller - Fußballgott
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.