Busquets.Mokes je napisao/la:Coutinho i ko je taj drugi veznjak bolji od Eriksena
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Sa cim Bucketc zasluzuje da se naziva jednim od boljih veznjaka? Radi stare slave?
Ono sto je unazad dvije godine odigrao, jako lose, sa par bljeskova.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Eto meni jeste, svako ima svoje.
Coutinho, Kross, Modrić, Busquets, Eriksen - ne ovim redom, ali ovo mi je pet trenutno najboljih veznjaka. Armirani beton..
Coutinho, Kross, Modrić, Busquets, Eriksen - ne ovim redom, ali ovo mi je pet trenutno najboljih veznjaka. Armirani beton..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
U ovom Valverdeovom sistemu apsulutno ne. Previše pliva.jasmin10 je napisao/la:Busquets.Mokes je napisao/la:Coutinho i ko je taj drugi veznjak bolji od Eriksena
Mada opet pitanje je koliko ih se može porediti, jer su totalno različiti tipovi igrača.
I ovo je bespotrebna rasprava jer em svakako neće doći, em je nepotreban.
@AlfredNobel, momčino, fali ti tu KdB. Možda i ponajbolji veznjak svijeta.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Drži sredinu Barce, koliko toliko.Evander je napisao/la:Sa cim Bucketc zasluzuje da se naziva jednim od boljih veznjaka? Radi stare slave?
Nije nikakva stara slava, Busi je jednostavno najbolji veznjak kojeg Barca trenutno ima..Ne kažem da je to dobro, ali zašto je to tako- to je pitanje za ljude koji su zaduženi za transfere.
- AlfredNobel
- Kontakt:
@Mokes
Dobro si, znam da sam zaboravio nekog iz Engleske.
Što se tiče Busquetsa, to je jednostavno klasa. Ima loših momenata, to je normalno, ali čovjek je mozak samo takav. Sad kad bi ga prodavali, odmah bi ga Guardiola kapirao, dao bi bruku love, jer znam koliko ga je hvalio. Mislim da je za njega i Lahma rekao da su najinteligentniji igrači koje je trenirao.
Što se tiče Busquetsa, to je jednostavno klasa. Ima loših momenata, to je normalno, ali čovjek je mozak samo takav. Sad kad bi ga prodavali, odmah bi ga Guardiola kapirao, dao bi bruku love, jer znam koliko ga je hvalio. Mislim da je za njega i Lahma rekao da su najinteligentniji igrači koje je trenirao.
Jest, ali u sistemu gdje imaš loptu više u nogama. Nije on razbijač, kakav je potreban za ovaj sistem što Valverde forsira. Često je znao ispadati ove sezone. Ovo ostalo se sve slažem.AlfredNobel je napisao/la:@Mokes
I, inače, moram te pohvaliti za pisanje (i odučavanje neznalica poput@messille). Jedno 95% stvari koje si pisao bih i ja isto pisao
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Barceloni je potrebniji centralni veznjak nego li ofanzivni.
Pa nije Eriksen zadnji vezni, ili sam ja nesto propustio?jasmin10 je napisao/la:Busquets.Mokes je napisao/la:Coutinho i ko je taj drugi veznjak bolji od Eriksena
Kako nam veza izgleda, svako je pojacanje, a da ne bude jedan Eriksen.
De bolan
27.10.2020
Pa priča je bila uopsteno o veznjacima.leorey je napisao/la:Pa nije Eriksen zadnji vezni, ili sam ja nesto propustio?jasmin10 je napisao/la:Busquets.Mokes je napisao/la:Coutinho i ko je taj drugi veznjak bolji od Eriksena![]()
Kako nam veza izgleda, svako je pojacanje, a da ne bude jedan Eriksen.
De bolan
Ko je rekao da ne bi lik bio pojačanje ?
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Ode Ronaldo, malo mi zao jer je bilo zanimljivo ronaldo vs messi.... 120m za 33godisnjaka, za 6 mjeseci 34god...
Nije lose za real... sigurno ce dovesti 1 ili 2 WC igraca...
Nije lose za real... sigurno ce dovesti 1 ili 2 WC igraca...
- AlfredNobel
- Kontakt:
To stoji naravno, dosta toga zavisi i od trenera, tj. od njegovog stila, sistema, filozofije i slično. Ono što njega razlikuje i izdvaja od svih ostalih defanzivnih veznih je njegova fudbalska inteligencija i "mozak". Strašan igrač, meni lično jedan od najdražih.Mokes je napisao/la:Jest, ali u sistemu gdje imaš loptu više u nogama. Nije on razbijač, kakav je potreban za ovaj sistem što Valverde forsira. Često je znao ispadati ove sezone. Ovo ostalo se sve slažem.AlfredNobel je napisao/la:@Mokes
I, inače, moram te pohvaliti za pisanje (i odučavanje neznalica poput@messille). Jedno 95% stvari koje si pisao bih i ja isto pisao![]()
Kako ovdje, tako i na temi FKS. Samo nauči ignorisati neke pojedince, vidim da si haman stalno u Banovićima.
Hvala druže.
Samo nisam skontao ovaj dio oko Messille i Banovića..
Ma dosta puta sam ja ignorisao veliki broj stvari, ne samo ovdje, nego i na drugim temama. Ali, nekad ti puna kapa, kad se neko pravi englez i mutav, pa pukneš k'o kokica.
Ma to malo zafrkavam messillu, pa ga zovem neznalicom. A Banovići, to jer sam primijetio da si redovno banovan u zadnje vrijeneAlfredNobel je napisao/la:To stoji naravno, dosta toga zavisi i od trenera, tj. od njegovog stila, sistema, filozofije i slično. Ono što njega razlikuje i izdvaja od svih ostalih defanzivnih veznih je njegova fudbalska inteligencija i "mozak". Strašan igrač, meni lično jedan od najdražih.Mokes je napisao/la:Jest, ali u sistemu gdje imaš loptu više u nogama. Nije on razbijač, kakav je potreban za ovaj sistem što Valverde forsira. Često je znao ispadati ove sezone. Ovo ostalo se sve slažem.AlfredNobel je napisao/la:@Mokes
I, inače, moram te pohvaliti za pisanje (i odučavanje neznalica poput@messille). Jedno 95% stvari koje si pisao bih i ja isto pisao![]()
Kako ovdje, tako i na temi FKS. Samo nauči ignorisati neke pojedince, vidim da si haman stalno u Banovićima.
Hvala druže.![]()
Samo nisam skontao ovaj dio oko Messille i Banovića..![]()
Ma dosta puta sam ja ignorisao veliki broj stvari, ne samo ovdje, nego i na drugim temama. Ali, nekad ti puna kapa, kad se neko pravi englez i mutav, pa pukneš k'o kokica.
Dembele najgori na terenu
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Segura i Abidal su u Parizu. Tema Rabiot.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- AlfredNobel
- Kontakt:
@Mokes
Aha, to..
Ne diraj Messillu, dobar je on.
Aha, to..
Ne diraj Messillu, dobar je on.
cuj davat pare a moze trampa jedan za jedan s MesomLillard je napisao/la:Pljuni pare na Hazarda
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
uvalit i Suareza, i uzet Willianamiki_92 je napisao/la:cuj davat pare a moze trampa jedan za jedan s MesomLillard je napisao/la:Pljuni pare na Hazarda
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ona dvojica se već vratili iz Pariza pokunjenih glava.
Što je najgore, ne znaš jel ovo dobro ili loše.
Mina Raiola je bio u Barceloni, ali se sastao sa Bakerom, koji je zadužen za La Masiju.
Sport ponovo piše o De Jongu. Drugi potencijalni odyeb od Ajaxa je blizu.
Mislim da najprije (kad dobiju još odyeba) neće niko doći od veznjaka. Vratiće Roberta u vezni, kupiti backupa desnog beka i to je to. Pričamo o ljudima koji još uvijek neki qurac čekaju sa Lengletovom klauzulom.
Mina Raiola je bio u Barceloni, ali se sastao sa Bakerom, koji je zadužen za La Masiju.
Sport ponovo piše o De Jongu. Drugi potencijalni odyeb od Ajaxa je blizu.
Mislim da najprije (kad dobiju još odyeba) neće niko doći od veznjaka. Vratiće Roberta u vezni, kupiti backupa desnog beka i to je to. Pričamo o ljudima koji još uvijek neki qurac čekaju sa Lengletovom klauzulom.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.