Vjerovatno će biti TV prenos u utorak u 17:00!haris10 je napisao/la:POzdrav MANIJACI,mozel mi neko reci posto je sad odgodjena tekma jel ostaje tv prenos,unapriejd hvala!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
TheDinoRules
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
U mom svijetu važe moja pravila
Zbog BHT-a.zlaya_tm87 je napisao/la:haj dobro nekako mi je i jasno sto se odgodila utakmica za utorak. ali nije mi jasno zasto se mora igrati u 17:00, pa sve svoje utakmice kuci smo igrali oko 8, pola 9, ne vidim razloga zasto ne bi i ovupo cemu je veca sigursnost u 17:00 nego nekad navecer
Nije 100% sigurno, ali vjerovatno ostaje.haris10 je napisao/la:POzdrav MANIJACI,mozel mi neko reci posto je sad odgodjena tekma jel ostaje tv prenos,unapriejd hvala!
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Vratia se splicaninStole iz Bora je napisao/la:Vala i jesmo mogli.pile87 je napisao/la:Nego mogli smo kafenisat u subotu kad vec nema tekme ne znam kad se onaj splicanin vraca?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Bas im hvala sto su nam namjestili da nam dodje manje raje i smanje atmosferu...jer znate, to se danas trazi u modernom fudbalu...nevalja da budu puni stadioni i da je atmosfera previse dobra...
Kakvih fosni ovdje ima...
Kakvih fosni ovdje ima...
Eto onda smo kompletniSeyo_TM je napisao/la:Vratia se splicaninStole iz Bora je napisao/la:Vala i jesmo mogli.pile87 je napisao/la:Nego mogli smo kafenisat u subotu kad vec nema tekme ne znam kad se onaj splicanin vraca?ludilo brale
Vratija se sime i donia frisku ribu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Hajde skontajte imal u Subotu trening pa da svi odemo da nas bude bas bruka da ih podrzimo
Nije ti ni ta loša.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Ovi u NATO-u već govore: "jaki smo ko Željo"Stole iz Bora je napisao/la:Jaki smo ko NATO. Zbog umora ekipe Zelje odgodjeno je cijelo kolo i niko nece igrati. A kolo je odgodjeno da ne bi bilo ofirno sto samo mi ne igramo. BETON!
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Šta se ono pravi na Grbavici, nasjeveru, pored udruženja neki poslovni prostor, zna li neko šta je to ?
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !
- samir_tm87
- Kontakt:
ako Bog da brzo ce se srusiti kad se bude pravila nova1921 ! je napisao/la:Šta se ono pravi na Grbavici, nasjeveru, pored udruženja neki poslovni prostor, zna li neko šta je to ?
trebao je "kafic Zeljo" da se pravi, pa je vjerovatno to...1921 ! je napisao/la:Šta se ono pravi na Grbavici, nasjeveru, pored udruženja neki poslovni prostor, zna li neko šta je to ?

- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Lijepo izgledaju oni grafiti na sjeveru s vanjske strane stadiona,posebno što je sve u plavoj boji,
odmara oči.Prije su bili neki radovi i puno prašine, sad to već puno ljepše izgleda.Bitno je da se šta bilo radi,još kad se skinu oni izborni transparenti (za koje se nadam da su uredno naplaćeni za korišteni prostor), još će više doći do izražaja.
Odgađanje utakmice mi se ne sviđa,ali možemo to iskoristiti i odmoriti igrače,i da se oporave upotpunosti, Marković,Radovanović i Višća...
A 17,ooH,je vrijeme do kad velika većina završava s poslom (kao ja npr.
) i na utakmicu se može komotno doći.Samo dobra volja, i to je to...Zaista treba dati podršku igračima kao nikad do sada,jer nisu poraženi u prethodna dva gostovanja,iako su samo rijetki vjerovali da će biti tako.
S toga....izgovora nema: U dolinu po novu Pobjedu.
IDEMO SVI, JURIŠŠŠ !!!!1
odmara oči.Prije su bili neki radovi i puno prašine, sad to već puno ljepše izgleda.Bitno je da se šta bilo radi,još kad se skinu oni izborni transparenti (za koje se nadam da su uredno naplaćeni za korišteni prostor), još će više doći do izražaja.
Odgađanje utakmice mi se ne sviđa,ali možemo to iskoristiti i odmoriti igrače,i da se oporave upotpunosti, Marković,Radovanović i Višća...
A 17,ooH,je vrijeme do kad velika većina završava s poslom (kao ja npr.
S toga....izgovora nema: U dolinu po novu Pobjedu.
IDEMO SVI, JURIŠŠŠ !!!!1
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Nejdjelja 10 sati kadeti igraju gradski derby 
-
sandokan_TM87
- Kontakt:
BRATE HVALA TI NA OVOME
IMAM OVU KNJIGU, ALI HVALA TI STO SI NAS PODSJETIO NA NAJBOLJEG KOJI NIJE MEDJU NAMA
26.05.2010-TITULA
-
zeljo_sema
- Kontakt:
KEERLA(Tery) izgleda treći stoper za Repku.Ozbiljno o tome razmišljaju poslije povrede "Spahe".Gledali ga na Grbavici i na dvije gostujuće.Napisali Safetu :prati igru,ispravlja kikseve suigraća bez pogovora,za korak brži od protivničkih napadača,dominantna skok igra,pravi profesionalac(mentalni sklop-pozitivan),upotrebljiv kod prekida u napadu.Bolji u tri segmenta od Vasilića.Trenutno nema niko blizu po kvalitetima u "P L".
Potrebno provjeriti:-godine starosti.
-dosadašnji angažmani(klubovi)
Još prate jednog prodornog mladog.Da ga prikljuće na proljeće(el visca).
Neka kitari "znaju da je u $ dolini $ uvijek bilo materijala i da je to uvijek bio rasadnik.
Svi u DOLINU U 17**sati ----biće to rapsodija u plavom
U GOO U GOO VIKNI GA U GOOOO----
Neka kitari "znaju da je u $ dolini $ uvijek bilo materijala i da je to uvijek bio rasadnik.
Svi u DOLINU U 17**sati ----biće to rapsodija u plavom
U GOO U GOO VIKNI GA U GOOOO !
Izvini nisam te razumio najbolje jel Zeljo prati tog nekog mladog ili repka prati?zeljo_sema je napisao/la:KEERLA(Tery) izgleda treći stoper za Repku.Ozbiljno o tome razmišljaju poslije povrede "Spahe".Gledali ga na Grbavici i na dvije gostujuće.Napisali Safetu :prati igru,ispravlja kikseve suigraća bez pogovora,za korak brži od protivničkih napadača,dominantna skok igra,pravi profesionalac(mentalni sklop-pozitivan),upotrebljiv kod prekida u napadu.Bolji u tri segmenta od Vasilića.Trenutno nema niko blizu po kvalitetima u "P L".
Svi u DOLINU U 17**sati ----biće to rapsodija u plavom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nisam ni ja dobro shvatio ali mislim, da je htio da kaže da oni prate Željinog igača Višću. 
-
zeljo_sema
- Kontakt:
Da,Viscu.Treba im jedan prodoran za repku.Ima Zeljo zanimljivih igraca za repku.
Svi u dolinu u utorak 17 : 00
U GOO U GOO VIKNI GA U GOOOO
Svi u dolinu u utorak 17 : 00
U GOO U GOO VIKNI GA U GOOOO
U GOO U GOO VIKNI GA U GOOOO !
Šta je pjesnik htio rećizeljo_sema je napisao/la:KEERLA(Tery) izgleda treći stoper za Repku.Ozbiljno o tome razmišljaju poslije povrede "Spahe".Gledali ga na Grbavici i na dvije gostujuće.Napisali Safetu :prati igru,ispravlja kikseve suigraća bez pogovora,za korak brži od protivničkih napadača,dominantna skok igra,pravi profesionalac(mentalni sklop-pozitivan),upotrebljiv kod prekida u napadu.Bolji u tri segmenta od Vasilića.Trenutno nema niko blizu po kvalitetima u "P L".
Svi u DOLINU U 17**sati ----biće to rapsodija u plavom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne zna se ko koga prati
Trenutno korisnika/ca: AhmedNurudin i 17 gostiju.