Najveci svih vremena, legendo hvala ti za sve

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Ovi "oprostaji" su im postali zastitni znakLillard je napisao/la:Al najbolji igrač kluba svih vremena se oprosti pismom.![]()
Ne znam jel gluplji on ili klub. Sramotno.
Mi smo surovi, "do your job" i to je toLillard je napisao/la:Al najbolji igrač kluba svih vremena se oprosti pismom.![]()
Raul, Iker, Ronaldo.Mozambik je napisao/la:Mi smo surovi, "do your job" i to je toLillard je napisao/la:Al najbolji igrač kluba svih vremena se oprosti pismom.![]()
Dobro je i ovako obzirom kakva dva egomianijaka su Pero i Rona
Pa nije se oprostio od fudbala, dobit će ga kad završi karijeru.Lillard je napisao/la:Al najbolji igrač kluba svih vremena se oprosti pismom.![]()
Oće oće, dobit će gaTonySosa je napisao/la:Pa nije se oprostio od fudbala, dobit će ga kad završi karijeru.Lillard je napisao/la:Al najbolji igrač kluba svih vremena se oprosti pismom.![]()
Neki idu u Japan, Kinu, Koreju i MLS; što faktički znači oproštaj od fudbala. Neki idu u druge lige petice kad se zasite u Madridu. Nije teško primjetiti razliku.
Mog'o bi ga i ti dobiti.Lillard je napisao/la:Oće oće, dobit će gaTonySosa je napisao/la:Pa nije se oprostio od fudbala, dobit će ga kad završi karijeru.Lillard je napisao/la:Al najbolji igrač kluba svih vremena se oprosti pismom.![]()
Neki idu u Japan, Kinu, Koreju i MLS; što faktički znači oproštaj od fudbala. Neki idu u druge lige petice kad se zasite u Madridu. Nije teško primjetiti razliku.
Pa nije covjek zelio jbg, ne mozes ga natjeratiLillard je napisao/la:Raul, Iker, Ronaldo.Mozambik je napisao/la:Mi smo surovi, "do your job" i to je toLillard je napisao/la:Al najbolji igrač kluba svih vremena se oprosti pismom.![]()
Dobro je i ovako obzirom kakva dva egomianijaka su Pero i Rona
Istina. Oproštaji su precijenjeni. Najgori su mi oni što bi voljeli da bi se neko oprosti u nekom klubu ko da je to bitno.Pogba je napisao/la:E čuj oproštaj, kao da je umro. Dobio bi oproštaj da se znalo prije kraja sezone tipa Iniesta i slično. Svakako je to preuveličano, nema potrebe za teatralnostima i predstave za mase.
I sudije ovim prelaze za nas. Nema Vaskeza vise.Kawhi je napisao/la:
Jedva čekam da Ramos i Varane pojedu Ronalda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.