Bogi kralj, bio nezadovoljan statusom u Zvezdi, nije htio da sjedi Vidiću i Dudiću na klupi...Rokoko87 je napisao/la: Bogičević me učio.
Polufinale SP 2018
Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88
Re: Polufinale SP 2018
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Uzmite ga sad, nije problem.marconato je napisao/la:Bogi kralj, bio nezadovoljan statusom u Zvezdi, nije htio da sjedi Vidiću i Dudiću na klupi...Rokoko87 je napisao/la: Bogičević me učio.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Fikret1946
- Kontakt:
Dembele na wb 
Ma kakvi, igrat će u sredini. Konačno, ajde MusaFikret1946 je napisao/la:Dembele na wb
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Fikret1946
- Kontakt:
pa onda jedino logicno rješenje promjena formacije na 4-3-3 ili 4-3-1-2 ne znam ili da u ovoj formaciji Toby ide na wb, a opet mi to nelogicno jer ko ce onda treceg stoperaLillard je napisao/la:Ma kakvi, igrat će u sredini. Konačno, ajde MusaFikret1946 je napisao/la:Dembele na wb
bezveze mi je ovo da je u istu postavu uvrstio fellainia witsela i dembelea al ajde
Ja bi rekao Chadli na desnog beka i 4 nazad.Fikret1946 je napisao/la:pa onda jedino logicno rješenje promjena formacije na 4-3-3 ili 4-3-1-2 ne znam ili da u ovoj formaciji Toby ide na wb, a opet mi to nelogicno jer ko ce onda treceg stoperaLillard je napisao/la:Ma kakvi, igrat će u sredini. Konačno, ajde MusaFikret1946 je napisao/la:Dembele na wb
bezveze mi je ovo da je u istu postavu uvrstio fellainia witsela i dembelea al ajde
- JohnCleese
- Kontakt:
Veceras Belgija gazi pijetlove k'o plitak potok.
Ne mogu Francuzi traziti igru i formu na prvenstvu i ocekivati trofej. Na misice dalje nece moci.
Ne shvatam ovoliki broj ljudi koji i poslije odgledanih pet meceva Francuske vise vjeruju njima nego Belgijancima, ali hajde kao da moram sve shvatit
Ne mirisem ih niti jedne, svakako cu u finalu navijati protiv vecerasnjeg pobjednika, odnosno protiv vecerasnjeg gubitnika u utakmici za trece mjesto
Ne mogu Francuzi traziti igru i formu na prvenstvu i ocekivati trofej. Na misice dalje nece moci.
Ne shvatam ovoliki broj ljudi koji i poslije odgledanih pet meceva Francuske vise vjeruju njima nego Belgijancima, ali hajde kao da moram sve shvatit
Ne mirisem ih niti jedne, svakako cu u finalu navijati protiv vecerasnjeg pobjednika, odnosno protiv vecerasnjeg gubitnika u utakmici za trece mjesto
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Fikret1946
- Kontakt:
pa ko poznaje Francuze i njihovu igru zna da su ti uvijek trazili igru kroz civato vrijeme i patili se
Kao takvi su bili i najbolji npr 98 gdje su se provukli do finala, 06 takodjer na guz.ove
Kao takvi su bili i najbolji npr 98 gdje su se provukli do finala, 06 takodjer na guz.ove
Ko ovdje prolazi osvaja prvenstvo.
Ajmo Belgija.
Ajmo Belgija.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Kawhi je napisao/la:Ajmo Flamanci.

Previše se vjeruje Southgateu. 
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Mozel' trampa Savić <-> Bogi?Rokoko87 je napisao/la:Uzmite ga sad, nije problem.marconato je napisao/la:Bogi kralj, bio nezadovoljan statusom u Zvezdi, nije htio da sjedi Vidiću i Dudiću na klupi...Rokoko87 je napisao/la: Bogičević me učio.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Neko link kvalitetan za mob? Osim BHT..
http://sportbh.streamSPY je napisao/la:Neko link kvalitetan za mob? Osim BHT..
HRT,BHT,RTS pa proberi. Inace ja gledam na ovom ,odlican kvalitet slike.Jedino sto kasni minut mozda ali iskljuci rezultate da ti ne pisti gol
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne znam ko je Savić, al može.marconato je napisao/la:
Mozel' trampa Savić <-> Bogi?
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Eee druze, da ti znas kako Bogi igra, ne da nam ne bi nudio tu trampu, nego bi trazio da mi vama platimo nekih milion da Bogija uzmete.marconato je napisao/la: Mozel' trampa Savić <-> Bogi?
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Mbappe ce zgadit zivot Belgijancima 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.