FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo sad primise drugi gol
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Hahaahhaahhaha koji brat, cuj maslacak na vjetruDenchiNL je napisao/la:eto ti gaNaš protivnik voli da ima posjed lopte. U napadačkoj liniji ima nekoliko pojedinaca visoke kvalitete, prije svega Velkoskog koji je zadužen za organizaciju napada. Ahmetović je visok napadač sa iskustvom igranja u ruskom prventsvu, a tu je i Halilović sa kojim smo pregovarali oko dolaska u Banants. Sarajevo ima veoma visoke igrače u napadu”, rekao je Voskanyan.![]()
čuj visoki, saće levati se ubit trenijaruć odbranu prekida, jer ne znaju da smo opasni u zraku ko maslačak na vjetru
Sabrine mi moje!
-
umjetniksabrojem9
- Kontakt:
Pošto znam da "cijenjena" direktorica i uprava imaju preko "vanjskih PR saradnika" oči na svim forumima da upitam gospodina Bilića, facebook člana uprav.e po cemu je on opravdao svoj turisticki odlazak u Armeniju ispred naseg kluba... sta je uradio u zadnja 3 mjeseca? Da nisu mozda Vukicevic i Milosevic u Armeniji pa je morao ici da pregovara sa njim nakon sto su ga javno osramotili da ih je zvao na kafe i amaterski pristup imao u pregovorima? Kad se moze na facebooku tagovat da se ide u Jerevan po trosku kluba, moglo bi se i nesto uradit za ova 3 mjeseca kako je u klubu.
Mozda Semjon Milosevic ali opet cisto sumnjam da bi on prihvatioStariGrad071 je napisao/la:Stvarno nemam ideje ko je kvalifikovan da vodi akademiju.
-
umjetniksabrojem9
- Kontakt:
Ko ima skolu fudbala u gradu Sarajevu koja trenutno ima vise polaznika od Skole Fudbala Asim Ferhatovic Hase iako je nikakav brend?Marciano je napisao/la:Mozda Semjon Milosevic ali opet cisto sumnjam da bi on prihvatioStariGrad071 je napisao/la:Stvarno nemam ideje ko je kvalifikovan da vodi akademiju.
Ko ima fudbalske licence i ulaze puno u svoje skolovanje?
Ko je legenda kluba i ima dobar imidz bez mrlje?
Ko nikad nije pljuvao klub i kad su ga tjerali?
Emir Obuća.
- StariGrad071
- Kontakt:
Moze Obuca.
Ni slucajno on.StariGrad071 je napisao/la:Moze Obuca.
- StariGrad071
- Kontakt:
Mada kqkvi smo odma bi mi njega posrali.
Mehu Kodru 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mislim da za ono sto mi hocemo nemamo kadar u BIH. Jer nema niti jedne skole fudbala koja je redovno radila s najkvaliternijim igracima i svake godine plasirala ih u prvi tim. Treba gledati preko granica. I naci covjeka sa rezultatima i iskustvom i platiti ga dobro. Ako imaju pare za kojemakve gluposto nek imaju i za to. I isplatice ti se visestruko. Ako su Prljaca, Turkovic, Alihodzic i slicni buducnost, da je se odmah odreknemo.
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 10 jul 2018, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
belosevic28
- Kontakt:
Joj koji animozitet prema covjeku, pa Murinjo koji je osvojio Boga oca fulio sve u prognozama, Francuzi zabili gol, odma se ismijava skaut jer je eto tipovao na Belgiju...
Koji kompleksi, koji animozitet
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
A i meni u zadnje vrijeme sto ide na **** ovo pljuvanje po njemu, te cuj kako prica na prenosu tekme, te ovo te ono... a lik bukvalno od svega loseg i negativnog u klubu na dnu te ljestvice , pusti te ga ba sta vam jebelosevic28 je napisao/la:Joj koji animozitet prema covjeku, pa Murinjo koji je osvojio Boga oca fulio sve u prognozama, Francuzi zabili gol, odma se ismijava skaut jer je eto tipovao na Belgiju...
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Imam osjecaj da je nama skaut najjaca karika u strucnom stabu. Svi ga hvale, treneri se mjenjaju, on ostaje. Nije sigurno bez razloga. Druga stvar je kakav je on kao osoba.
A mi kao klub i sama liga smo daleko od ozbiljnog nastupa u europi. Nama miljama daleko bjezi regija, a ne neka ozbiljnija liga. I sto se tice infrastrukture, i transfera, i strucnih osoba, i reklama (tv i sponzori).
Uzmimo da Albanija, Makedonija i Hrvatska stalno rade na izgradnji stadiona i kampova, transferi iz Dinama i Rijeke su odavno ofromni i u velike klubove. Danas Zvezda proda igraca za skoro 5 mil € u Arabiju, a Partizan isto za 2 mil. Hrvatska i Srbija redovno idu u grupnu fazu, Albanci su takodjer imali nastupe i to dobre, Vardar prosle godine...
A mi kao klub i sama liga smo daleko od ozbiljnog nastupa u europi. Nama miljama daleko bjezi regija, a ne neka ozbiljnija liga. I sto se tice infrastrukture, i transfera, i strucnih osoba, i reklama (tv i sponzori).
Uzmimo da Albanija, Makedonija i Hrvatska stalno rade na izgradnji stadiona i kampova, transferi iz Dinama i Rijeke su odavno ofromni i u velike klubove. Danas Zvezda proda igraca za skoro 5 mil € u Arabiju, a Partizan isto za 2 mil. Hrvatska i Srbija redovno idu u grupnu fazu, Albanci su takodjer imali nastupe i to dobre, Vardar prosle godine...
Sabrine mi moje!
-
belosevic28
- Kontakt:
Video skaut je tu da ti stvori materijal za analizu. Analizu vrsi strucni stab. To sto je nas stab sve samo ne strucan, nije kriv Ermin Avdic.
P.S. Ni ja ga ne gotivim kao osobu, ali kad bi ga ocjenjivao po onome kako radi, dobra 8-ica
P.S. Ni ja ga ne gotivim kao osobu, ali kad bi ga ocjenjivao po onome kako radi, dobra 8-ica
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ermin Avdic je dobar čovjek, humanitarac i dobro obavlja svoj posao, svi ga poštuju i vole jer je ok osoba prema svima 
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
simpatičan mi je ko Bekić et, šta radi ne znam....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
bordobijeli
- Kontakt:
A sad Sarajvooo igraj i pobjedi

Da hoće više tekma, da bar imamo konkretnu temu za laprdat.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kakav rezultat očekuješ?joker90 je napisao/la:Da hoće više tekma, da bar imamo konkretnu temu za laprdat..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.