Aikon je napisao/la:amertiger je napisao/la:Uz svo postovanje prema rusima, ali ona ekipa sto je igrala protiv Bosne je apsolutno retardirana, a od njih moze izgubiti samo ekipa koje je duplo gora od njih, a to je Bosna bila, ja ne mogu shvatiti da im onakva ekipa sa igracem manje narpavi visak na krilu, haj da je Ciudad ali ovi retardi iz rusije ne mogu shvatiti. A tek golmani, e tu smo katastrofa velika, pa ona dvojica zajedno nisu odbranili 5 lopti (bilo je vise ali eto) sa krila u drugom poluvremenu svaki gol su dali nijednom ovi nasi retardi na golu nisu nista odbrnili, bezveze se zivcirao radi kretena, sretno im i ako odbrane titulu u BIH bit ce dobro za njih.
Vidi lika

...mislim ko je tebi dao pravo da nazivaš naše golmane r..........

...pa izgubili su pa šta?? Tek je prva utakmica..popravit če se par stvari i nadam se da ote ruse dobijemo u sarajevu

....tako da ljudi dragi ne pravite tragediju ,ima još utakmica da se igra!!!

..........
Realno gledajuci mi cemo opet biti zadnji u grupi zbog ovog poraza, vjerovatno, mozda prezadnji ako ove ruse dobiju u Sa sa 6 goova razlike, ovo ostalo cemo tesko sta izvuci, prica se da su ovi rumuni u nekoj krizi tamo vamo, ali kad ove botove nismo pobjedili tesko ce mo i ove rumune( koji nisu sigurno puno bolji od ovih rusa). Uz svo postovanje golmanima nasim ali ovo je velika nula, obojica, SRAMOTA sta nam brani, pa ni jedan sut sa krila oni nisu odbranili, a odbrana u drugom kriticna, misim da je tu greska i trenera jer je vratio odbranu na 6-0, iako je u prvom 5-1 odlicno fercerao. Onda sto ne mogu uhvatiti lopte, u 24-25 minuti kontra onog naseg lopta u guzicu pogadja ne moze da je uhvati pa halo ne moze to tako, realno desava se ono sto se desava uvijek kod nas u LP, prvenstvo pocinje kasno, neuigranost, nema zelje, nema izradjenih akcija, krila nikad ne sudjeluju u igri i slicno, danas su sami sebe pobjedili a tako ce biti i protiv rumuna kad budemo igrali