Ne slab nego nedominantan.Evolve je napisao/la:Pazi recenice, znaci "najslabiji prvak svijeta" znaci na prvenstvu svijeta si prvi i opet si slab. Odo lec
Polufinale SP 2018
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Polufinale SP 2018
"We need to suffer. And we need to fight."
Ako veceras nisi vidio dominaciju ja onda ne znamCaptain4 je napisao/la:Ne slab nego nedominantan.Evolve je napisao/la:Pazi recenice, znaci "najslabiji prvak svijeta" znaci na prvenstvu svijeta si prvi i opet si slab. Odo lec
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
- Fikret1946
- Kontakt:
Evolve je napisao/la:Pazi recenice, znaci "najslabiji prvak svijeta" znaci na prvenstvu svijeta si prvi i opet si slab. Odo lec
Ili da je prvi napadac prvaka svijeta Giroud koji ne moze pogoditi more s camca
Je li Njemačka bila dominantna protiv Argentine i Alžira na prošlom Mundijalu?Captain4 je napisao/la:Ne slab nego nedominantan.Evolve je napisao/la:Pazi recenice, znaci "najslabiji prvak svijeta" znaci na prvenstvu svijeta si prvi i opet si slab. Odo lec
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- Fikret1946
- Kontakt:
Pa u najtezoj utakmici na papiru su bili dominantni i dobili domacina 6 razlike sta bi ti vise
Mislim,mene boli qrac za dominacijom pobjeda jedan ili 5 razlike u polufinalu isti qrac bitno je da si prosao ali fazon je da je kvalitet upitan kad te jedan polovnjak Pogba dominira
Mislim,mene boli qrac za dominacijom pobjeda jedan ili 5 razlike u polufinalu isti qrac bitno je da si prosao ali fazon je da je kvalitet upitan kad te jedan polovnjak Pogba dominira
Ma svaki prvak ima utakmice gdje je lomio zube. Njemačka protiv Alžira i finale, Španija finale i protiv Švicarske, Italija sve tekme na prvenstvu, tek Brazil 2002. je onako pošamarao sve.TonySosa je napisao/la:Je li Njemačka bila dominantna protiv Argentine i Alžira na prošlom Mundijalu?Captain4 je napisao/la:Ne slab nego nedominantan.Evolve je napisao/la:Pazi recenice, znaci "najslabiji prvak svijeta" znaci na prvenstvu svijeta si prvi i opet si slab. Odo lec
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kako ovo smiješno izgleda. O Rivaldu da ne pričam.
- Alen Škoro
- Kontakt:
Ljudi, sutra je u navijacko-fudbalskom smislu finale prije finala! Iz svih tih uglova, a i zbog samog uloga slobodno mozemo reci - ljepotica prvenstva! Uzivajmo u tome! Svakom njegovo! Svoje voli, tudje postuj!
Koliko su vam besmislene i bezidejne rasprave, govori cinjenica koji cu objasniti na svom primjeru, u kojem bi da recimo sutra igraju BiH-Italija navijao za Italiju iz fudbalsko-navijackih i zivotnih razloga.
Svako ima svoju pricu i historiju za sebe(zivotno) tako da generalizovati te stvari izgleda jako glupo.
Oko navijanja, nacionalizma, podjela i ostalih budalastina je suvisno trositi rijeci, mogu samo "slikovito" objasniti da je rijec o profitu/biznisu u domino efektu (covjek-mediji-politika-vlast-drzava) u kojem je pojedincima(politicarima i bliskim saradnicima) i njihovim porodicama samo dobro! Mi ostali dobro znamo koju muku mucimo da bi nesto postigli! Zivjeli! Zivjela ljubav
Koliko su vam besmislene i bezidejne rasprave, govori cinjenica koji cu objasniti na svom primjeru, u kojem bi da recimo sutra igraju BiH-Italija navijao za Italiju iz fudbalsko-navijackih i zivotnih razloga.
Svako ima svoju pricu i historiju za sebe(zivotno) tako da generalizovati te stvari izgleda jako glupo.
Oko navijanja, nacionalizma, podjela i ostalih budalastina je suvisno trositi rijeci, mogu samo "slikovito" objasniti da je rijec o profitu/biznisu u domino efektu (covjek-mediji-politika-vlast-drzava) u kojem je pojedincima(politicarima i bliskim saradnicima) i njihovim porodicama samo dobro! Mi ostali dobro znamo koju muku mucimo da bi nesto postigli! Zivjeli! Zivjela ljubav
NON MOLLARE MAI
Bezveze je ovo ismijavanje ekipa koje su dogurale daleko. Francuzi ne igraju lijepo, ne umiru u ljepoti, ali imaju rezultat, i kad nemaju igru desi se neki prekid, Varane skoci u četvrtfinalu i zabije glavom, Umititi isti prica veceras u polufinalu, boli DD tuki za utisak, oni hoce titulu samo i sve su podredili tome.
Ko je kriv Argentini što imaju klauna za selektora i Savez gori cak i od našeg
, ko je kriv špancima što dan uoci Mundijala tjeraju selektora
, Julen jest idiot, ali to ozbiljne selekcije ne rade, ko je kriv što nijemci igraju kao po jajima sve tri utakmice i brukaju se, što Portugal i ne pogleda prema golu Muslere citavo poluvrijeme
...sami su sebi krivi, a sve su to ekipe koje su imale kvalitet za otici daleko, ali ne i selektore, atmosferu i ostale stvari koje prave rezultat.
Raja se sjebava kad vide ruse u četvrtini, a ljudi su iskrvarili da dođu do tamo, sasvim zasluženo su dogurali sa ispodprosjecnim timom. Malo je falilo i da igraju polufinale.
Ko je kriv Argentini što imaju klauna za selektora i Savez gori cak i od našeg
Raja se sjebava kad vide ruse u četvrtini, a ljudi su iskrvarili da dođu do tamo, sasvim zasluženo su dogurali sa ispodprosjecnim timom. Malo je falilo i da igraju polufinale.
kad smo kod rusa, neki dan naiđoh na statistiku da su top 5 igrača koji su pretrčali najviše kilometara na prvenstvu... sve rusi
pa onaj zobnin je do utakmice sa hrvatskom preko 40.000km pretrčao grob ga ne yebo, čime li su njih filali
pa onaj zobnin je do utakmice sa hrvatskom preko 40.000km pretrčao grob ga ne yebo, čime li su njih filali
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Toliko nije ni moje auto preslorope11 je napisao/la:kad smo kod rusa, neki dan naiđoh na statistiku da su top 5 igrača koji su pretrčali najviše kilometara na prvenstvu... sve rusi![]()
27.10.2020
Preko 40 u 4 tekme je sasvim normalno.
Grob te ne je.bo, ima jos dvije-tri utakmice onda do velikog servisa.leorey je napisao/la:Toliko nije ni moje auto preslorope11 je napisao/la:kad smo kod rusa, neki dan naiđoh na statistiku da su top 5 igrača koji su pretrčali najviše kilometara na prvenstvu... sve rusi![]()
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Rijec je gore o 40k km a ne metara, zato sam i napisaoTonySosa je napisao/la:Preko 40 u 4 tekme je sasvim normalno.
27.10.2020
Znam, to je njegov lapsus calami. Vjerovatno je mislio na 40 km u 4 utakmice sto je sasvim ocekivano i normalno.leorey je napisao/la:Rijec je gore o 40k km a ne metara, zato sam i napisaoTonySosa je napisao/la:Preko 40 u 4 tekme je sasvim normalno.
Jos se nije desilo u knock out fazi da je neko ubjedljivo izgubio, sa 3 ili 4 ili mozda cak 5 golova razlike.
Ne bi me zacudilo da susjedi sutra tako prodju, nimalo.
Ostali su oni duzni Englezima, a Engleska nije poluprosjecna ekipa kao sto su Danska i Rusija
Realno gledajuci, Hrvati su prosli samo zahvaljujuci - SRECI. Imali su srece kao nikada ranije
Penali su lutrija, kraj price. I Danci i Rusi koji su barem dvije klase ispod njih su ih procitali i samo je njihova tromost dovela do penala.
Sutra je pravi test za Hrvate.
Ne bi me zacudilo da susjedi sutra tako prodju, nimalo.
Ostali su oni duzni Englezima, a Engleska nije poluprosjecna ekipa kao sto su Danska i Rusija
Realno gledajuci, Hrvati su prosli samo zahvaljujuci - SRECI. Imali su srece kao nikada ranije
Penali su lutrija, kraj price. I Danci i Rusi koji su barem dvije klase ispod njih su ih procitali i samo je njihova tromost dovela do penala.
Sutra je pravi test za Hrvate.
Ne igra ni celik ni slobodalet3 je napisao/la:
Tri lava rutinski izbacuju napaćenu sirotinju
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Najvise me nervira ova euforija u Hrvatskoj. Ponasaju se kao da su osvojili SP, a realan ishod je da ce biti cetvrti.
Ne zele sebi priznati da su obje utakmice protiv 2 klase slabijih protivnika odigrali katastrofalno i da su samo zahvaljujuci sreci kod penala prosli dalje.
Jos uvijek nisu naletili na dovoljno kvalitetnog protivnika da ih spusti na zemlju.
Imali su strasno dobar zdrijeb , i samo zahvaljujuci ludoj sreci su se provukli do polufinala
Poletili su , tipicno za njih,
strasno su se digli a bice spusteni na zemlju profesionalno i ljubazno
Uvijek su oni na nas iz BIH gledali sa visoka, arogantno i bahato kao da smo niza bica od njih.
Zele pobjeci od Balkana i biti kulturni Germani a nikako ne uspijevaju. Ponasaju se kao Europejci, a dalje od balkanskog mentaliteta i kaljuze nisu odmakli.
Ne zele sebi priznati da su obje utakmice protiv 2 klase slabijih protivnika odigrali katastrofalno i da su samo zahvaljujuci sreci kod penala prosli dalje.
Jos uvijek nisu naletili na dovoljno kvalitetnog protivnika da ih spusti na zemlju.
Imali su strasno dobar zdrijeb , i samo zahvaljujuci ludoj sreci su se provukli do polufinala
Poletili su , tipicno za njih,
strasno su se digli a bice spusteni na zemlju profesionalno i ljubazno
Uvijek su oni na nas iz BIH gledali sa visoka, arogantno i bahato kao da smo niza bica od njih.
Zele pobjeci od Balkana i biti kulturni Germani a nikako ne uspijevaju. Ponasaju se kao Europejci, a dalje od balkanskog mentaliteta i kaljuze nisu odmakli.
Došli da vide Sagana.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.