Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Isildur1
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Isildur1 » 10 jul 2018, 22:58

4.8.18 Mislim da na Americkoj turneji sa Realom.igramo, neka da koji gol i njima dosta je nama davao....

Nismo ni svjesni.koliko ce juventus i sve ojo njega vise biti praceno.
Prejak potez.
Plata 30milE, cr7 je svjetski brend, sve ce sevto otplatiti, igraci ce nam lakse dolaziti kada je on tu, za 4 god kad nas napusti Mbappea uzet, nemogu jos zamislit prvu utakmicu u.ligi ili ligi sampiona i osjecaj kada napadnemo i on primi loptu...
Cinjenica je da Ronaldo i u rep.portugala je svojim izvedbama od svojih suigraca pravio jace igrace, vise se trude ginu...
Ima Boga,.kad se sjetim Seria B, ne idem na predavanje da vidim odluku na internetu u internet klubu kad ono skinuse nam minus na pocetku sezone na -17 cini mi se, ja sretan bilo je rijeci i o vise da ce bit, drugovi me furaju Cvajta cvajta, sutra odmaram u cetvrtak na posao jedva cekam da nekima facu vidim.
Lijepo je biti juventino uvijek, a ovih dana neprocjenjivo.....
FORMA JE TRENUTNA KLASA JE VJECNA.
SARAJEVO
JUVENTUS

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 10 jul 2018, 22:59

Čestitam navijačima Juventusa i upravi kluba od navijača Rome.
Ne volim vas malo je reći, ali vam skidam kapu šta radite zadnjih 7-8 godina na svim frontovima, a dovođenje Ronalda je šlag na tortu.
Postavljate standarde, drugi klubovi bi trebalo da se ugledaju na vas , pogotovo u Italiji.
Lično, želim vam da osvojite Ligu Šampiona, ali da napravite pauzu u Seria A, Ronaldo ionako više voli Ligu Šampiona nego domaće prvenstvo. :beba:
Ne mogu da vam opišem koliko mi je drago zbog ovog transfera, ovo je put povratka stare slave Seria A, da se vrati na ono mjesto kojoj joj pripada. :salut:
Simbolično najveći transfer je bio Ronalda Zube, a nekako pad Seria A je počeo sa odlaskok Ronalda Zube, e nek sad krene uspon sa Ronaldom Cristianom!!!! :opaopa:
Sportski pozdrav za sve ljubitelje najbolje lige na svijetu!!!
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 10 jul 2018, 23:01

Uvijek sam gajio sipmatije prema Staroj dami.
Juventini primate li me?
Haha šalim se volim Crisa ko brata rodzenog i moram vas sad gotiviti.
Nek digne klempu dogodine :kafa:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 10 jul 2018, 23:03

Jedva cekam da sezona pocne.

Kad je ljekarski za Ronalda i predstavljanje?
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 10 jul 2018, 23:03

bombaysaphire je napisao/la:Čestitam navijačima Juventusa i upravi kluba od navijača Rome.
Ne volim vas malo je reći, ali vam skidam kapu šta radite zadnjih 7-8 godina na svim frontovima, a dovođenje Ronalda je šlag na tortu.
Postavljate standarde, drugi klubovi bi trebalo da se ugledaju na vas , pogotovo u Italiji.
Lično, želim vam da osvojite Ligu Šampiona, ali da napravite pauzu u Seria A, Ronaldo ionako više voli Ligu Šampiona nego domaće prvenstvo. :beba:
Ne mogu da vam opišem koliko mi je drago zbog ovog transfera, ovo je put povratka stare slave Seria A, da se vrati na ono mjesto kojoj joj pripada. :salut:
Simbolično najveći transfer je bio Ronalda Zube, a nekako pad Seria A je počeo sa odlaskok Ronalda Zube, e nek sad krene uspon sa Ronaldom Cristianom!!!! :opaopa:
Zivio.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 jul 2018, 23:08

Nisam fan Juventusa od malih nogu al jesam na neki način baš na ovom pdf-u najavio prvu titulu Juventusa u ovom strašnom nizu,tad je malo ko vjerovao u istu a sad je situacija takva da je titula postala rutina,.

Strašan posao uprave Juventusa,.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 10 jul 2018, 23:15

VelaHavle je napisao/la:
bombaysaphire je napisao/la:Čestitam navijačima Juventusa i upravi kluba od navijača Rome.
Zivio.
Hvala Kemale, u zdravlje!!!
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 10 jul 2018, 23:40

Nova navijacka himna. :tokralju:

Lopov lopova, uvijek osjeti,
Ukrade titule, porez utaji :rol:

:mrgreen:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 10 jul 2018, 23:56

Mislim da ce ovim završiti prelazni rok sto se tice ulaznih transfera, cisto sumnjam da ce se jos trositi, 112 Runa + 40 Cancelo plus tih nekih 16 bonusa za Cana i 15 Perina je 183 miliona. A i Costa otlupljen. Spominjao se Darmian, ali nam fakat ne treba, da bi sad svi imali minutazu bolje je i Juanu davati sansu na beku i sl.

Imperativ treba biti zadržati Sandra. Sto se tice btb veznjaka koji fali, mislim da ga ovim transferom mozemo zaboraviti.

Vrijeme je za prodaju gdje se moze pokriti veci dio ovoga sto ce se potrositi. Higuaina prodati, zatim Sturaro, Pjaca vjerovatno jer nema sada sansi, Rugani moguce, ali bi onda falio stoper. Tu je vec mali Mandragora na kom ce se zaraditi, možda Kean itd.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 11 jul 2018, 00:11

slika

Prva vecera. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 11 jul 2018, 00:17

Sa Realom se igra 4. ili pak 5. Augusta po nasem vremenu tacno u 12. (s obzirom da je vremenska diskrepanca izmedju marylanda i sarajeva 6 sati).. bice stvarno zanimljivo pratito ronu u toj tekmi... to bi mu trebao biti debi sa ekipom... s obzirom da ce se treninzima prikljuciti par dana prije...

Prodati debelog, sturara, pjacu, keana, rugania sa buy backom i favillia i to je to... haman pokriveni svi ulazni transferi... pokusati dovesti godina (ako htjedne) ili de lighta kao zalog za buducnosti, a ako ne onda opet pokusati sa howedesom da bude taj 5 izbor na stoperu i beku...

Veznjak je tiha patnja tj sms, no nakon ovog razumijem da se nece ici na skupu opciju, zapravo mozda se nece ni dovesti... no potreban je jos jedan za rotaciju ako ode stura, iako u krajnjoj nuzdi moze i berna to odigrati... ne bi mu bilo prvi put...

Uglavnom lijepi dani za sve koji vole i postuju crno-bijeli dres...

Isildur1
Kontakt:

Post Postao/la Isildur1 » 11 jul 2018, 00:38

Ma Duljevica kupit jos i to je to hihihihi, sala mala ne zamjerite.....
Nemogu zaspat jbt...
FORMA JE TRENUTNA KLASA JE VJECNA.
SARAJEVO
JUVENTUS

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 11 jul 2018, 00:47

Pogba je napisao/la:Mislim da ce ovim završiti prelazni rok sto se tice ulaznih transfera, cisto sumnjam da ce se jos trositi, 112 Runa + 40 Cancelo plus tih nekih 16 bonusa za Cana i 15 Perina je 183 miliona. A i Costa otlupljen. Spominjao se Darmian, ali nam fakat ne treba, da bi sad svi imali minutazu bolje je i Juanu davati sansu na beku i sl.

Imperativ treba biti zadržati Sandra. Sto se tice btb veznjaka koji fali, mislim da ga ovim transferom mozemo zaboraviti.

Vrijeme je za prodaju gdje se moze pokriti veci dio ovoga sto ce se potrositi. Higuaina prodati, zatim Sturaro, Pjaca vjerovatno jer nema sada sansi, Rugani moguce, ali bi onda falio stoper. Tu je vec mali Mandragora na kom ce se zaraditi, možda Kean itd.
Kako bi falio stoper kad Caldara uskace umjesto njega...a cak i Can tu poziciju igra bez problema

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 11 jul 2018, 00:52

Zato sto je Benatia izuzetno krhak. Giorgio takodjer cesto zadobije 1mjesecne povrede. Barza je sve osim nekog ko treba da igra 2 tekme zaredom.

Ali opet, sve je to odlicna prilika za Caldaru da pece zanat. Rugani svakako nije od pomoci, mada et, covjek se nada jer je simpatican momak. Miran i kulturan, pa svima drag.

Prije 10 godina u ovaj klub su dosli Amauri, Poulsen i Melberg... Ko da je juce bilo.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 11 jul 2018, 00:53

Ronaldo i Pjanic u istom Juventusu :ljepota: Marchisio i Cuadrado su isto dobri, Mandzukic nije los ali mi je nekako antipatican. :think:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 11 jul 2018, 01:10

E ****... Džeko više neće biti jedini igrač u historiji koji je dao više od 50 golova u tri od pet najjačih europskih liga.

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 11 jul 2018, 01:15

HZ_ilidzaa je napisao/la:E ****... Džeko više neće biti jedini igrač u historiji koji je dao više od 50 golova u tri od pet najjačih europskih liga.
Dogodine Edin u Realu lagano 50 :kafa:

Ferdo
Kontakt:

Post Postao/la Ferdo » 11 jul 2018, 02:15

Pozdrav svim Juventinima mojoj braći. Inače navijam za englesku Veliku četvorktu ali u Italiji mi je oduvijek najdraži Juventus pa se smratam Juventinom. Ima sada sa Ronaldom da sve gazimo braćo moja. A moram i dres kupiti.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 11 jul 2018, 03:25

Ferdo je napisao/la:Pozdrav svim Juventinima mojoj braći. Inače navijam za englesku Veliku četvorktu ali u Italiji mi je oduvijek najdraži Juventus pa se smratam Juventinom. Ima sada sa Ronaldom da sve gazimo braćo moja. A moram i dres kupiti.
Neka ti :) trazi mi ono haha
Max Allegri

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 11 jul 2018, 04:19

Dominiramo... :mrgreen: :thumbup:

Koji rad uprave... :clap: :tokralju: ...koji lopovi... :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.