Polufinale SP 2018

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Ko će igrati u finalu?

Francuska - Hrvatska
60
30%
Francuska - Engleska
66
33%
Belgija - Engleska
39
19%
Belgija - Hrvatska
38
19%

Ukupno glasova: 203

Suki46
Kontakt:

Re: Polufinale SP 2018

Post Postao/la Suki46 » 11 jul 2018, 11:39

Rigoletto je napisao/la:
Suki46 je napisao/la:Hajde Ante srusi ih veceras :cool: Samo da ne budu opet produzeci i penali , dosta je bilo :stop:
Ako ne to nek ih bar dobro izmlati
Po mogucnosti ovog smrada slika
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

filip13

Post Postao/la filip13 » 11 jul 2018, 11:41

Virtu4l je napisao/la:
10.Skoro je napisao/la:A ove nase debile sto zive ovdje a smatraju se hrvatima sazaljevam. Oni su kao covjek koji voli tudju zenu, a sa svojom ne zna ni sto zivi.
Šta misliš kako se smatraju muslimani koji žive u Sandžaku? Za koga navijaju ljudi koji su rođeni i žive u recimo Novom Pazaru? Jesu li oni do zore slavili plasman BiH na SP u Brazilu?

Nije problem u osjećaju pripadnosti, neka se svako izjašnjava kako mu je volja, samo neka ne vrijeđa ostale, posebno ne zemlju čiji pasoš posjeduje. Ne smeta meni što Široki Brijeg navija za Hrvatsku, i treba da navija, smeta mi fašističko/ustaško orgijanje koje nam svako malo priređuju.

:thumbup:

i to oni kojima ova drzava nista lose nije donijela mrze istu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jul 2018, 11:45

crozla je napisao/la: A sto ti imas ako ljudi svoju zemlju sprdaju, ismijavaju? Ona je iščašena i kao takva niti ne zasluzuje bolje. To je cinjenica, ako si ti sretan sa ovako retardiranom, degeneratio zemljom, jeb'gA, niti ne treba naprijed. To nije tema.
Vidiš kako ti suptilno braniš one koji zvižde himni Bosne i Hercegovine, koji urliču fašističko/ustaške krike i pokliče, a puna su im usta da su nosioci evropskih vrijednosti i tolerancije. To je koreografija koja vas ne čini većim Hrvatima, već samo većim primitivcima. Ta ista isčašena zemlja vam je omogućila sve benefite koji su inače nezamislivi, naravno, mislim na ratno profiterstvo i kriminal u kojem ste i danas ogrezli, tada se vaši očevi nisu žalili, a dobar dio vas i danas uživa u plodovima njihovog rada. .

Ovdje pričamo o osnovnom odgoju i kulturi, yebe mi se za koga navijate, i treba da navijate za Hrvatsku, iako bi i susjedi najradije da ih više ne branite.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 jul 2018, 11:45

Raonffa je napisao/la:Hajde komšijice :kafa:
Zaslužio si hrvatski pasoš. :kafa: :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 11 jul 2018, 11:47

Faraon sredit cemo nesto, javi se :kafa:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

LAZARUS2000
Kontakt:

Post Postao/la LAZARUS2000 » 11 jul 2018, 11:49

messilla je napisao/la:
Jesmo li englezi večeras? Ili ćemo se samo praviti? :kafa:
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 jul 2018, 11:53

LAZARUS2000 je napisao/la:Jesmo li englezi večeras? Ili ćemo se samo praviti? :kafa:
Vidiš li ti neku drugu, bolju opciju? :think:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 jul 2018, 11:53

messilla je napisao/la:
Ma neka hvala, volim ja naš zvijezdice makar mi i za Ugandu viza trebala :ljepota:

@Tritolone

Završi nam jedno sedam dana na primorju poslije prvenstva, da malo odmorimo, biće dovoljno :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LAZARUS2000
Kontakt:

Post Postao/la LAZARUS2000 » 11 jul 2018, 11:54

messilla je napisao/la:
LAZARUS2000 je napisao/la:Jesmo li englezi večeras? Ili ćemo se samo praviti? :kafa:
Vidiš li ti neku drugu, bolju opciju? :think:
Pa ne. A i Doctor Who će isto navijati.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 jul 2018, 12:00

LAZARUS2000 je napisao/la:
messilla je napisao/la:
Jesmo li englezi večeras? Ili ćemo se samo praviti? :kafa:
Engleska na krovu svijeta :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Pip
Kontakt:

Post Postao/la Pip » 11 jul 2018, 12:10

Virtu4l je napisao/la:
crozla je napisao/la: A sto ti imas ako ljudi svoju zemlju sprdaju, ismijavaju? Ona je iščašena i kao takva niti ne zasluzuje bolje. To je cinjenica, ako si ti sretan sa ovako retardiranom, degeneratio zemljom, jeb'gA, niti ne treba naprijed. To nije tema.
Vidiš kako ti suptilno braniš one koji zvižde himni Bosne i Hercegovine, koji urliču fašističko/ustaške krike i pokliče, a puna su im usta da su nosioci evropskih vrijednosti i tolerancije. To je koreografija koja vas ne čini većim Hrvatima, već samo većim primitivcima. Ta ista isčašena zemlja vam je omogućila sve benefite koji su inače nezamislivi, naravno, mislim na ratno profiterstvo i kriminal u kojem ste i danas ogrezli, tada se vaši očevi nisu žalili, a dobar dio vas i danas uživa u plodovima njihovog rada. .

Ovdje pričamo o osnovnom odgoju i kulturi, yebe mi se za koga navijate, i treba da navijate za Hrvatsku, iako bi i susjedi najradije da ih više ne branite.
ako toliko mrze svoju zemlju, ne znam zasto njihovi klubovi izlaze u evropu kao bh predstavnici???da imaju imalo karaktera, ne bi uzeli te pare od uefe iz principa

ali takvi su nasi skutori....on koriste samo povlastice ove zemlje,na bilo koji nacin.nikom ne pada na pamet da ne uzme budzetske pare....pogledom na prikupljene indirektne poreze, vidimo da ih kanton sarajevo hrani...hrani guju u svojoj utrobi
sto se tice obaveza,zaboravi...oni nece da usvoje potpuno neutralnu himnu,kamoli sta drugo

navijat za hrvatsku koja medijski satanizuje moj narod i koja je presudjeni agresor i nikad se nije ni pomislila izvinit vec napratotv slave te zlocince.....evo samo dok zavezem pertle
Zadnja izmjena: Pip, dana/u 11 jul 2018, 12:12, ukupno mijenjano 1 put.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 11 jul 2018, 12:12

10.Skoro je napisao/la:A ove nase debile sto zive ovdje a smatraju se hrvatima sazaljevam. Oni su kao covjek koji voli tudju zenu, a sa svojom ne zna ni sto zivi.
Pazi recenice, "sto sebe smatraju hrvatima zato smo debili" . Jel ti znas ustroj BiH, koji narodi i narodnosti sacinjavaju BiH? Cini mi se da ti pojma nemas. Ja sam Hrvat iz Širokog, navijam za HR na SP, nezvizdim drugim himnama, ne vrijedjam nikog bez obzira sta su. Sta cemo sad? Vidi zivota ti nisu svi isti... Debila je bilo i bit ce sa svih strana,a ti si ociti primjer istog.
NK Široki Brijeg

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 jul 2018, 12:29

Evolve je napisao/la:
Pazi recenice, "sto sebe smatraju hrvatima zato smo debili" . Jel ti znas ustroj BiH, koji narodi i narodnosti sacinjavaju BiH? Cini mi se da ti pojma nemas. Ja sam Hrvat iz Širokog, navijam za HR na SP, nezvizdim drugim himnama, ne vrijedjam nikog bez obzira sta su. Sta cemo sad? Vidi zivota ti nisu svi isti... Debila je bilo i bit ce sa svih strana,a ti si ociti primjer istog.
Imas svo pravo biti i osjecati se kako zelis. Imas svo pravo navijati za Hrvatsku ili ko god je tvoj izbor. Imas pravo proslavljati svaku pobjedu. To je cak i simpaticno. Kome smeta bilo kakvo slavlje? Ja bih licno volio da sam neku noc bio u Zagrebu i da sam se zahebavao sa rajom, ali hebi ga, bio sam u Beogradu tu noc :D
I vjerujem da je velika vecina takvih, voli ono sto voli, zaboli ga neka stvar za bilo sta trece.
E sad, takvu "idilu" kvare nekolicina fasisoidnih degenerika koji sve mrze, koji bi da nestane sve sto nije ono kao oni sto su, i oni su u velikoj, velikoj manjini u odnosu na normalnu raju.
E gdje je problem? Problem je sto ni vi kao pojedinci, ni vasi politicari, ni crkva, niti bilo ko, nece reci "vidi onih idiota, sram da vas bude".
Kad vasa politicka elika propagira takve, kad ti kao pojedinac neces doci i reci "mamu vam fasisticku, sto vam to treba", kad nema osude niti sa jedne strane, sta svi ostali da misle?

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 11 jul 2018, 12:47

Pip je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

ako toliko mrze svoju zemlju, ne znam zasto njihovi klubovi izlaze u evropu kao bh predstavnici???da imaju imalo karaktera, ne bi uzeli te pare od uefe iz principa

ali takvi su nasi skutori....on koriste samo povlastice ove zemlje,na bilo koji nacin.nikom ne pada na pamet da ne uzme budzetske pare....pogledom na prikupljene indirektne poreze, vidimo da ih kanton sarajevo hrani...hrani guju u svojoj utrobi
sto se tice obaveza,zaboravi...oni nece da usvoje potpuno neutralnu himnu,kamoli sta drugo

navijat za hrvatsku koja medijski satanizuje moj narod i koja je presudjeni agresor i nikad se nije ni pomislila izvinit vec napratotv slave te zlocince.....evo samo dok zavezem pertle
Godine medijskog blaćenja urodile su plodom,zbog par lopova koji se provlače po medijima ti nas sve nazivaš lopovima i da Sarajevo nas hrani.
Od svih Engleza najdraži su mi bahati.
Što više polete bolnije će bit prizemljenje.
IDEMO DO KRAJA,AJMO HRVATSKA!

LAZARUS2000
Kontakt:

Post Postao/la LAZARUS2000 » 11 jul 2018, 12:53

legenda reala je napisao/la:
Engleska na krovu svijeta :P
E to već ne :urnebes:

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 11 jul 2018, 12:57

"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 11 jul 2018, 13:07

Evander je napisao/la:
Evolve je napisao/la:
Imas svo pravo biti i osjecati se kako zelis. Imas svo pravo navijati za Hrvatsku ili ko god je tvoj izbor. Imas pravo proslavljati svaku pobjedu. To je cak i simpaticno. Kome smeta bilo kakvo slavlje? Ja bih licno volio da sam neku noc bio u Zagrebu i da sam se zahebavao sa rajom, ali hebi ga, bio sam u Beogradu tu noc :D
I vjerujem da je velika vecina takvih, voli ono sto voli, zaboli ga neka stvar za bilo sta trece.
E sad, takvu "idilu" kvare nekolicina fasisoidnih degenerika koji sve mrze, koji bi da nestane sve sto nije ono kao oni sto su, i oni su u velikoj, velikoj manjini u odnosu na normalnu raju.
E gdje je problem? Problem je sto ni vi kao pojedinci, ni vasi politicari, ni crkva, niti bilo ko, nece reci "vidi onih idiota, sram da vas bude".
Kad vasa politicka elika propagira takve, kad ti kao pojedinac neces doci i reci "mamu vam fasisticku, sto vam to treba", kad nema osude niti sa jedne strane, sta svi ostali da misle?
Ti ocekujes od politicara nesto da urade za ovaj jadni narod u BiH? Probudi se, sanjas. 99% te djece sto to sve rade sa svih strana, nije osjetilo rat, razaranje, da te ujutro umjesto alarma koji ti zvoni u 11h da ides na kavu doceka opća opasnost. Pff. Ja govorim iz osobnog iskustva, ko je god to osjetio, moli Boga da se nikad to neponovi. Netreba osudjivati citav jedan narod na osnovu jedne manjine, ali jbga to je puno lakse uradit.

Odosmo daleko.

AJMO HRVATSKA :bih:
NK Široki Brijeg

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 jul 2018, 13:14

Manite se historije i unutrašnje politike BiH, smara ova tema realno. Nek noćas bolji pobijedi. Očekujem još tvrđu utakmicu nego sinoć, jedan dobar prekid Engleza il magija Modrića bi mogli riješit sve.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 11 jul 2018, 13:31

:kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 jul 2018, 13:38

Fudbalska gospoda preplivat ce veceras Mamicevu prciju ko plitak potok :kafa:

Zaključano

Natrag na “Reprezentacije i utakmice”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.