Po mogucnosti ovog smradaRigoletto je napisao/la:Ako ne to nek ih bar dobro izmlatiSuki46 je napisao/la:Hajde Ante srusi ih vecerasSamo da ne budu opet produzeci i penali , dosta je bilo

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Po mogucnosti ovog smradaRigoletto je napisao/la:Ako ne to nek ih bar dobro izmlatiSuki46 je napisao/la:Hajde Ante srusi ih vecerasSamo da ne budu opet produzeci i penali , dosta je bilo

Virtu4l je napisao/la:Šta misliš kako se smatraju muslimani koji žive u Sandžaku? Za koga navijaju ljudi koji su rođeni i žive u recimo Novom Pazaru? Jesu li oni do zore slavili plasman BiH na SP u Brazilu?10.Skoro je napisao/la:A ove nase debile sto zive ovdje a smatraju se hrvatima sazaljevam. Oni su kao covjek koji voli tudju zenu, a sa svojom ne zna ni sto zivi.
Nije problem u osjećaju pripadnosti, neka se svako izjašnjava kako mu je volja, samo neka ne vrijeđa ostale, posebno ne zemlju čiji pasoš posjeduje. Ne smeta meni što Široki Brijeg navija za Hrvatsku, i treba da navija, smeta mi fašističko/ustaško orgijanje koje nam svako malo priređuju.
Vidiš kako ti suptilno braniš one koji zvižde himni Bosne i Hercegovine, koji urliču fašističko/ustaške krike i pokliče, a puna su im usta da su nosioci evropskih vrijednosti i tolerancije. To je koreografija koja vas ne čini većim Hrvatima, već samo većim primitivcima. Ta ista isčašena zemlja vam je omogućila sve benefite koji su inače nezamislivi, naravno, mislim na ratno profiterstvo i kriminal u kojem ste i danas ogrezli, tada se vaši očevi nisu žalili, a dobar dio vas i danas uživa u plodovima njihovog rada. .crozla je napisao/la: A sto ti imas ako ljudi svoju zemlju sprdaju, ismijavaju? Ona je iščašena i kao takva niti ne zasluzuje bolje. To je cinjenica, ako si ti sretan sa ovako retardiranom, degeneratio zemljom, jeb'gA, niti ne treba naprijed. To nije tema.
Zaslužio si hrvatski pasoš.Raonffa je napisao/la:Hajde komšijice
Jesmo li englezi večeras? Ili ćemo se samo praviti?messilla je napisao/la:Zaslužio si hrvatski pasoš.Raonffa je napisao/la:Hajde komšijice![]()
Vidiš li ti neku drugu, bolju opciju?LAZARUS2000 je napisao/la:Jesmo li englezi večeras? Ili ćemo se samo praviti?
Ma neka hvala, volim ja naš zvijezdice makar mi i za Ugandu viza trebalamessilla je napisao/la:Zaslužio si hrvatski pasoš.Raonffa je napisao/la:Hajde komšijice![]()
Pa ne. A i Doctor Who će isto navijati.messilla je napisao/la:Vidiš li ti neku drugu, bolju opciju?LAZARUS2000 je napisao/la:Jesmo li englezi večeras? Ili ćemo se samo praviti?
Engleska na krovu svijetaLAZARUS2000 je napisao/la:Jesmo li englezi večeras? Ili ćemo se samo praviti?messilla je napisao/la:Zaslužio si hrvatski pasoš.Raonffa je napisao/la:Hajde komšijice![]()
ako toliko mrze svoju zemlju, ne znam zasto njihovi klubovi izlaze u evropu kao bh predstavnici???da imaju imalo karaktera, ne bi uzeli te pare od uefe iz principaVirtu4l je napisao/la:Vidiš kako ti suptilno braniš one koji zvižde himni Bosne i Hercegovine, koji urliču fašističko/ustaške krike i pokliče, a puna su im usta da su nosioci evropskih vrijednosti i tolerancije. To je koreografija koja vas ne čini većim Hrvatima, već samo većim primitivcima. Ta ista isčašena zemlja vam je omogućila sve benefite koji su inače nezamislivi, naravno, mislim na ratno profiterstvo i kriminal u kojem ste i danas ogrezli, tada se vaši očevi nisu žalili, a dobar dio vas i danas uživa u plodovima njihovog rada. .crozla je napisao/la: A sto ti imas ako ljudi svoju zemlju sprdaju, ismijavaju? Ona je iščašena i kao takva niti ne zasluzuje bolje. To je cinjenica, ako si ti sretan sa ovako retardiranom, degeneratio zemljom, jeb'gA, niti ne treba naprijed. To nije tema.
Ovdje pričamo o osnovnom odgoju i kulturi, yebe mi se za koga navijate, i treba da navijate za Hrvatsku, iako bi i susjedi najradije da ih više ne branite.
Pazi recenice, "sto sebe smatraju hrvatima zato smo debili" . Jel ti znas ustroj BiH, koji narodi i narodnosti sacinjavaju BiH? Cini mi se da ti pojma nemas. Ja sam Hrvat iz Širokog, navijam za HR na SP, nezvizdim drugim himnama, ne vrijedjam nikog bez obzira sta su. Sta cemo sad? Vidi zivota ti nisu svi isti... Debila je bilo i bit ce sa svih strana,a ti si ociti primjer istog.10.Skoro je napisao/la:A ove nase debile sto zive ovdje a smatraju se hrvatima sazaljevam. Oni su kao covjek koji voli tudju zenu, a sa svojom ne zna ni sto zivi.
Imas svo pravo biti i osjecati se kako zelis. Imas svo pravo navijati za Hrvatsku ili ko god je tvoj izbor. Imas pravo proslavljati svaku pobjedu. To je cak i simpaticno. Kome smeta bilo kakvo slavlje? Ja bih licno volio da sam neku noc bio u Zagrebu i da sam se zahebavao sa rajom, ali hebi ga, bio sam u Beogradu tu nocEvolve je napisao/la:Pazi recenice, "sto sebe smatraju hrvatima zato smo debili" . Jel ti znas ustroj BiH, koji narodi i narodnosti sacinjavaju BiH? Cini mi se da ti pojma nemas. Ja sam Hrvat iz Širokog, navijam za HR na SP, nezvizdim drugim himnama, ne vrijedjam nikog bez obzira sta su. Sta cemo sad? Vidi zivota ti nisu svi isti... Debila je bilo i bit ce sa svih strana,a ti si ociti primjer istog.10.Skoro je napisao/la:A ove nase debile sto zive ovdje a smatraju se hrvatima sazaljevam. Oni su kao covjek koji voli tudju zenu, a sa svojom ne zna ni sto zivi.
Godine medijskog blaćenja urodile su plodom,zbog par lopova koji se provlače po medijima ti nas sve nazivaš lopovima i da Sarajevo nas hrani.Pip je napisao/la:ako toliko mrze svoju zemlju, ne znam zasto njihovi klubovi izlaze u evropu kao bh predstavnici???da imaju imalo karaktera, ne bi uzeli te pare od uefe iz principaVirtu4l je napisao/la:Vidiš kako ti suptilno braniš one koji zvižde himni Bosne i Hercegovine, koji urliču fašističko/ustaške krike i pokliče, a puna su im usta da su nosioci evropskih vrijednosti i tolerancije. To je koreografija koja vas ne čini većim Hrvatima, već samo većim primitivcima. Ta ista isčašena zemlja vam je omogućila sve benefite koji su inače nezamislivi, naravno, mislim na ratno profiterstvo i kriminal u kojem ste i danas ogrezli, tada se vaši očevi nisu žalili, a dobar dio vas i danas uživa u plodovima njihovog rada. .crozla je napisao/la: A sto ti imas ako ljudi svoju zemlju sprdaju, ismijavaju? Ona je iščašena i kao takva niti ne zasluzuje bolje. To je cinjenica, ako si ti sretan sa ovako retardiranom, degeneratio zemljom, jeb'gA, niti ne treba naprijed. To nije tema.
Ovdje pričamo o osnovnom odgoju i kulturi, yebe mi se za koga navijate, i treba da navijate za Hrvatsku, iako bi i susjedi najradije da ih više ne branite.
ali takvi su nasi skutori....on koriste samo povlastice ove zemlje,na bilo koji nacin.nikom ne pada na pamet da ne uzme budzetske pare....pogledom na prikupljene indirektne poreze, vidimo da ih kanton sarajevo hrani...hrani guju u svojoj utrobi
sto se tice obaveza,zaboravi...oni nece da usvoje potpuno neutralnu himnu,kamoli sta drugo
navijat za hrvatsku koja medijski satanizuje moj narod i koja je presudjeni agresor i nikad se nije ni pomislila izvinit vec napratotv slave te zlocince.....evo samo dok zavezem pertle
E to već nelegenda reala je napisao/la:
Engleska na krovu svijeta
Ti ocekujes od politicara nesto da urade za ovaj jadni narod u BiH? Probudi se, sanjas. 99% te djece sto to sve rade sa svih strana, nije osjetilo rat, razaranje, da te ujutro umjesto alarma koji ti zvoni u 11h da ides na kavu doceka opća opasnost. Pff. Ja govorim iz osobnog iskustva, ko je god to osjetio, moli Boga da se nikad to neponovi. Netreba osudjivati citav jedan narod na osnovu jedne manjine, ali jbga to je puno lakse uradit.Evander je napisao/la:Imas svo pravo biti i osjecati se kako zelis. Imas svo pravo navijati za Hrvatsku ili ko god je tvoj izbor. Imas pravo proslavljati svaku pobjedu. To je cak i simpaticno. Kome smeta bilo kakvo slavlje? Ja bih licno volio da sam neku noc bio u Zagrebu i da sam se zahebavao sa rajom, ali hebi ga, bio sam u Beogradu tu nocEvolve je napisao/la:Pazi recenice, "sto sebe smatraju hrvatima zato smo debili" . Jel ti znas ustroj BiH, koji narodi i narodnosti sacinjavaju BiH? Cini mi se da ti pojma nemas. Ja sam Hrvat iz Širokog, navijam za HR na SP, nezvizdim drugim himnama, ne vrijedjam nikog bez obzira sta su. Sta cemo sad? Vidi zivota ti nisu svi isti... Debila je bilo i bit ce sa svih strana,a ti si ociti primjer istog.10.Skoro je napisao/la:A ove nase debile sto zive ovdje a smatraju se hrvatima sazaljevam. Oni su kao covjek koji voli tudju zenu, a sa svojom ne zna ni sto zivi.![]()
I vjerujem da je velika vecina takvih, voli ono sto voli, zaboli ga neka stvar za bilo sta trece.
E sad, takvu "idilu" kvare nekolicina fasisoidnih degenerika koji sve mrze, koji bi da nestane sve sto nije ono kao oni sto su, i oni su u velikoj, velikoj manjini u odnosu na normalnu raju.
E gdje je problem? Problem je sto ni vi kao pojedinci, ni vasi politicari, ni crkva, niti bilo ko, nece reci "vidi onih idiota, sram da vas bude".
Kad vasa politicka elika propagira takve, kad ti kao pojedinac neces doci i reci "mamu vam fasisticku, sto vam to treba", kad nema osude niti sa jedne strane, sta svi ostali da misle?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.