Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Svakome se belaj moze desiti.
Ali prijatelji moji razlika izmedju belaja radi trenutka nepaznje i 100 na sat kroz crveno ili divljanja autima po naseljenim mjestima te onda voznje 250 na sat sa uzasnim posljedicama u istinskim drzavama predstavlja razliku izmedju uslovne kazne i el.stolice...
Ali prijatelji moji razlika izmedju belaja radi trenutka nepaznje i 100 na sat kroz crveno ili divljanja autima po naseljenim mjestima te onda voznje 250 na sat sa uzasnim posljedicama u istinskim drzavama predstavlja razliku izmedju uslovne kazne i el.stolice...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako cu napraviti ovo sto i on kada nemam takav lifestyle? Normalno kada vozis auto svasta se moze desiti i sekunda treba da napravis nesrecu ali normalnim ponasanjem i voznjom od 60 km/h ces tu vjerovatnocu smanjiti. A kada u zivotu ne radis nista, pa samo vozis auto ili motor, napucavas ga i foliras se pred rajom i curama desi se kad tad neka nesreca ili niz nesreca manjih prije te vece.
Ovo dijete vjerovatno nikad u zivotu nije iskusilo kako je nemati, kako je funkcionisati na 3 KM jedan dan, kako je imati obaveze.
Ovo bar znam, meni su dobar prijatelj i poznanik poginuli, jedan zbog brze voznje konstantne iz dana u dan, drugi zbog motora. Jednog otac uvukao u pricu oko bajkera, drugog jedan momak koji je i sada ziv ali ima historiju saobracajnih. Bas sam jednom prisustvovao kada je uzeo prvenstvo prolaza nekom covjeku od 50-55 godina i tu je nastradao taj covjek.
Ovo dijete vjerovatno nikad u zivotu nije iskusilo kako je nemati, kako je funkcionisati na 3 KM jedan dan, kako je imati obaveze.
Ovo bar znam, meni su dobar prijatelj i poznanik poginuli, jedan zbog brze voznje konstantne iz dana u dan, drugi zbog motora. Jednog otac uvukao u pricu oko bajkera, drugog jedan momak koji je i sada ziv ali ima historiju saobracajnih. Bas sam jednom prisustvovao kada je uzeo prvenstvo prolaza nekom covjeku od 50-55 godina i tu je nastradao taj covjek.
Ovaj momak nije odgovorna osoba i sve se na to svodi. Voziti sa sobom 4 osobe od kojih su 3 (ako se ne varam) maloljetne, i voziti 250km/h u pola dana nije normalno i odgovorno ponašanje, ni prema suvozačima, ni prema ostalim učesnicima saobraćaja.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
xaviesta je napisao/la:Ti si rijetko pametan lik.sljivo je napisao/la:Taj lik je slika i prilika mlada momka danas. Gasali bi ste i vi da imate BMW. Razlika je samo što je neko za nijansu sposobniji a neko ne, neko ima više sreće a neko ne. Radili ste milion puta nešto za što niste mislili na posljedice, npr. neki bullying, šala, prepad, ovo, ono, sa kojima ako se potrefe određeni preduslovi (kao što su u ovom slučaju) može doći do isto takvih i sličnih posljedica. Prvo krenuti od sebe pa gledati druge, i ovaj momak se vjerovatno zgražavo na Sejfića a on isti napravio težu havariju.
Ko od nas nije preticao, vozio na autoputu iznad onih 120, da ne spominjem da nas 90% vozi neispravna vozila.
Svi preticu voze iznad ogranicenja i zgrazaju se nad ovim ne kontajuci da ih je Bog, sreca ili splet okolnosti spasio da ne naprave sranje.
sv??
I to dvije različite, jedna naprijed nazad potpuno drugaphily je napisao/la:lik jos vozio ne registrovano auto, sa tudjim tablicama na autu...ovoga psa ako ne osude na dozivotnu neka se upucaju svi u tuzilastvu ...Osim13 je napisao/la:
Glaj majice u paščeta
Mlatiti krampom po kičmi 5x dnevno, kad god se ezan začuje
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Donekle su u pravu Sljivo i Xaviesta. Postoji i druga strana medalje.
Ima i ona da su nam uzasni putevi. Izazivaju ovakva sranja.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Mozete vi do sutra diskutovati glasom razuma, ali ovakve stvari nemaju opravdanje. Bez diskusije 40 godina.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako se ne varam ovaj je vozio na najboljem putu u drzavi sa najvise traka?Kawhi je napisao/la:Donekle su u pravu Sljivo i Xaviesta. Postoji i druga strana medalje.
Problem je kada normalan covjek koji vozi u okviru ogranicenja mora voziti na putu sa jednom trakom na kojoj se vuku kamioni 40 na sat pa je onda prisiljen da pretice na tim krivudavim putevima.
Kod ovog je bila potpuno druga prica. Momak se qrcio, a nema veze, derao 250 na klizavom putu. Znaci vozio jedno 150 iznad ogranicenja. Nesreca neminovna, nije jedan od tih koje je zadesila nesreca zbog loseg puta.
Ljudi koju citiraju Edin vers "od tad mrzim Ajax, cvijeće i Holanđane, od tad mrzim Srbe.." bi mogli nekad poslušat čitav kontekst pjesme. Al opet, isti takvi ga vjerovatno i pljuju jer je oženio Izraelku, pa ih iskreno žalim.
Walk on, with hope in your hearts.
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Sreća te nemamo dobre puteve. Tek bi do izražaja dolazio naš seljakljukKawhi je napisao/la:Donekle su u pravu Sljivo i Xaviesta. Postoji i druga strana medalje.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Svakako dolazi. Da vidis seljakluka na M17 koji izgleda ko da ga je narkoman pravio. Put na kojem je 90% vremena preticanje nesto o cemu ne trebas ni razmisljati. Da je barem normalan put pa bi manje sranja bilo.LAZARUS2000 je napisao/la:Sreća te nemamo dobre puteve. Tek bi do izražaja dolazio naš seljakljukKawhi je napisao/la:Donekle su u pravu Sljivo i Xaviesta. Postoji i druga strana medalje.
I ljudi koji ne daju zmigavce zasluzuju zatvor.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Samir Efendić, rumeni seljačić iz SDA, je isto ubio insana nedavno s auto.
Gledaj snimaka na RTV Vogošća. I kaze suzivota, oprostiti. Dabogda im ovo u kuci bilo sve ( a takvih ima i na forumu )
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kako to dvoje da poredis uopste ?Ferdo je napisao/la:Samir Efendić, rumeni seljačić iz SDA, je isto ubio insana nedavno s auto.
Ne budite glupi. Ne postoji nikakvo opravdanje za glupana koji je ubio 3 nedužne curice.
Oprostiti može samo glup čovjek i vjerovati u suživot.Derdiyok je napisao/la:Gledaj snimaka na RTV Vogošća. I kaze suzivota, oprostiti. Dabogda im ovo u kuci bilo sve ( a takvih ima i na forumu )
Zna li se u kakvom je stanju četvrta djevojka?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ne postoji naravno, ali ne postoji ni za SDA načelnika. Svi oni moraju odgovarati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.