NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Jbga teško bi ovakav igrač u ovu ligu došao sa zatvorenim ugovorom. Ovo je bio dobar potez uprave i prije svega Gorana Sablica zbog kojeg je i dosao vamo,iskoristili smo ga 2.polusezonu odlicno 7 golova u 12 utakmica. A sad je pitanje jos ide li ili ne.
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Apsolutno nista neocekujem od ovog dvoboja. Nemam pojma kakvi smo.
NK Široki Brijeg
- siroki1991
- Kontakt:
Najbolji napadac lige po meni sigurno. Ali sta smo dobili s njim ako nam sada ode?? Kad je dosao bili smo treci na tablci, zavrsili smo cetvrti na kraju. On je odigrao istina odlicno, vratio se u formu ,nabio si statistiku i sta, uzeo 50-60 tisuca i ode. Da je tih 15ak utakmica odigrao mali Juric ove sezone bi dobili gotovog svog igraca za buducnost. Ovako ispdamo kao humanitarna organizacija za igrace koji su ozlijedjeni i van forme s ovim otvorenim ugovorima, vratis ih u zivot oni odosepenke je napisao/la:Jbga teško bi ovakav igrač u ovu ligu došao sa zatvorenim ugovorom. Ovo je bio dobar potez uprave i prije svega Gorana Sablica zbog kojeg je i dosao vamo,iskoristili smo ga 2.polusezonu odlicno 7 golova u 12 utakmica. A sad je pitanje jos ide li ili ne.
Informacije kažu da " on neće niđe"
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/s ... ml?iv=true
Po ovom bi se reklo da nisu prijavljeni ni Popovic ni Babic a nema ni treceg golmana Zlomislica...
Po ovom bi se reklo da nisu prijavljeni ni Popovic ni Babic a nema ni treceg golmana Zlomislica...
Mislim da se do 20h vcrs mogu prijaviti jos dva igraca
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Dzaba sto mogu ako im papiri nisu cisti. Mada Popovic je imao ugovor do 1.7 ne znam gdje je s njim zapelo
SAMO ŠIROKI!
- Evolve
- Kontakt:
Moraju biti kada nikad ne plaćamo za igrače odštete, pa ovi klubovi gdje su igrali nemaju ni želje ni volje da riješe papire na vrijemeEvolve je napisao/la:Vjecno papiri problem.
audere est facere!
nije baš toliko otvoren ugovor, mislim da tu postoje neki datumi do kojih se može otići, tipa 10.07. recimo ili tako nešto. Možda nisam u pravu a možda i jesampenke je napisao/la:Pisao sam ranije i u P.P da je bila na stolu ponuda Ziline,sada ima jos nesto i lako moguce da ide,zato i kazem da je mogucnost dolaska napadaca. Otvoren ugovor a nama odsteta broj provedenih placa u klubu.
@hlive hoce li se uspjet rijesit papiri za ovu dvojicu?
Iskreno ne znam,al znam da je otvorenog tipa i uz koji nacin ide odstetaljutinar je napisao/la:nije baš toliko otvoren ugovor, mislim da tu postoje neki datumi do kojih se može otići, tipa 10.07. recimo ili tako nešto. Možda nisam u pravu a možda i jesampenke je napisao/la:Pisao sam ranije i u P.P da je bila na stolu ponuda Ziline,sada ima jos nesto i lako moguce da ide,zato i kazem da je mogucnost dolaska napadaca. Otvoren ugovor a nama odsteta broj provedenih placa u klubu.
Samo jedno ime
Isao maloprije i zaboravio pitati kada ce clanske biti gotove
, pa ima li netko neki info?
Za dresove kazu da je receno od sutra
Za dresove kazu da je receno od sutra
HRHB
HRHB
Brojke su mizerne od prodaje,ipak repka dosta zasjenila Europu ali se nadam da ce na dan utakmice biti kaos.since1948 je napisao/la:Je li ista ulaznica prodano ovih dana?
Samo jedno ime
Ludnica je u gradu,idemo i večeras jednako, ludilo se nastavlja i naprijed plavi do pobjede.
Igraj Široki ti si najbolji!
Sta ce tek biti u nedjelju ako je danas ovako 
A sto se tice utakmica SB, trazim je na karti nema jeeeee
A sto se tice utakmica SB, trazim je na karti nema jeeeee
HRHB
HRHB