Cuj fudbal propustitEdin TM87 je napisao/la:Znaci slijedi rasplet, Federer, Djokovic i Nadal odlicni sva trojica ne znas koji je bolji, sigurno je da cemo imat 1 super mec na ovom Wimbledonu nakon godinu i po dana, a mozda i da 2 ako Djokovic i Nadal prodju u 1/2 a Federer u finale. Federer ganja svoj rekord po uzastopnim setovima na Wimbledonu koji je ujedno i GS rekord, ako dobije sutra 3:0 postavlja novi rekord, Anderson je mozda najnezgodniji igrac i bit ce tesko ali ako babuka ovako nastavi servirat ne i nemoguce. 92% Federer osvaja poena na prvi servis sto je bolesno, brine malo sto je trave sve manje i sto su duge razmjene sve cesce i cesce, to odgovara Rafi i Djoki itekako. Novak se zvanicno vratio na svoje staze, nasao je bas ovaj turnir ali sta je tu je, mislim da ce on u finale e sad da li spreman da ide preko Rafe i Rogera kao 12. nosioc i da li je dovoljno spreman psihicki i fizicki pitanje je, ali igrom sigurno jeste, igra kao 2015. ovaj Wimbledon.
Jel' moguce da ce se poklopit finale W i SP? Finale W pocne oko pola 4 uvijek, finale SP u 5stvarno mi je nemoguce da jedno kaci drugo, nadam se da ce Englezi uc u finale i pomjerit Wimbledon barem dva sata ranije inace cu morat propustit fudbal
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
27.10.2020
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Za finale Đoković Federer ili Nadal Federer uvijek.leorey je napisao/la:Cuj fudbal propustitEdin TM87 je napisao/la:Znaci slijedi rasplet, Federer, Djokovic i Nadal odlicni sva trojica ne znas koji je bolji, sigurno je da cemo imat 1 super mec na ovom Wimbledonu nakon godinu i po dana, a mozda i da 2 ako Djokovic i Nadal prodju u 1/2 a Federer u finale. Federer ganja svoj rekord po uzastopnim setovima na Wimbledonu koji je ujedno i GS rekord, ako dobije sutra 3:0 postavlja novi rekord, Anderson je mozda najnezgodniji igrac i bit ce tesko ali ako babuka ovako nastavi servirat ne i nemoguce. 92% Federer osvaja poena na prvi servis sto je bolesno, brine malo sto je trave sve manje i sto su duge razmjene sve cesce i cesce, to odgovara Rafi i Djoki itekako. Novak se zvanicno vratio na svoje staze, nasao je bas ovaj turnir ali sta je tu je, mislim da ce on u finale e sad da li spreman da ide preko Rafe i Rogera kao 12. nosioc i da li je dovoljno spreman psihicki i fizicki pitanje je, ali igrom sigurno jeste, igra kao 2015. ovaj Wimbledon.
Jel' moguce da ce se poklopit finale W i SP? Finale W pocne oko pola 4 uvijek, finale SP u 5stvarno mi je nemoguce da jedno kaci drugo, nadam se da ce Englezi uc u finale i pomjerit Wimbledon barem dva sata ranije inace cu morat propustit fudbal
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Ma bude li Engleska u finalu, bit ce im skoro prazne tribine. Ljudi cekaju od 1966 godine ybt i sad da im to pokvare, svakako skoro uvijek isti u finalu jel haha.
27.10.2020
Gljuplja stvar je staviti finale SP u 5 sati 
Uvijek bude. Zbog citavog svijeta i prvenstveno Azije.VGS je napisao/la:Gljuplja stvar je staviti finale SP u 5 sati
27.10.2020
LAZARUS2000 je napisao/la:Za finale Đoković Federer ili Nadal Federer uvijek.leorey je napisao/la:Cuj fudbal propustitEdin TM87 je napisao/la:Znaci slijedi rasplet, Federer, Djokovic i Nadal odlicni sva trojica ne znas koji je bolji, sigurno je da cemo imat 1 super mec na ovom Wimbledonu nakon godinu i po dana, a mozda i da 2 ako Djokovic i Nadal prodju u 1/2 a Federer u finale. Federer ganja svoj rekord po uzastopnim setovima na Wimbledonu koji je ujedno i GS rekord, ako dobije sutra 3:0 postavlja novi rekord, Anderson je mozda najnezgodniji igrac i bit ce tesko ali ako babuka ovako nastavi servirat ne i nemoguce. 92% Federer osvaja poena na prvi servis sto je bolesno, brine malo sto je trave sve manje i sto su duge razmjene sve cesce i cesce, to odgovara Rafi i Djoki itekako. Novak se zvanicno vratio na svoje staze, nasao je bas ovaj turnir ali sta je tu je, mislim da ce on u finale e sad da li spreman da ide preko Rafe i Rogera kao 12. nosioc i da li je dovoljno spreman psihicki i fizicki pitanje je, ali igrom sigurno jeste, igra kao 2015. ovaj Wimbledon.
leorey,
nadam se da se salis to za prazne tribine... u suprotnom ocigledno pojma nemas kako stvari funkcionisu na Wimbledonu
samo cu ti reci da teniska publika nema nikakve veze sa fudbalskom, pa ne gledaju finale Wimbledona djeca iz srednje britanske klase...
Zadnja izmjena: memija38, dana/u 11 jul 2018, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
STEVIE GERRARD
Pomijesao sam malo sa finalima evropskog prvenstva pa se ne sjetih odmah.leorey je napisao/la:Uvijek bude. Zbog citavog svijeta i prvenstveno Azije.VGS je napisao/la:Gljuplja stvar je staviti finale SP u 5 sati
Publike na Wimbledon finalu ce sigurno biti, bila Engleska u finalu ili ne.
Edin TM87 je napisao/la:Znaci slijedi rasplet, Federer, Djokovic i Nadal odlicni sva trojica ne znas koji je bolji, sigurno je da cemo imat 1 super mec na ovom Wimbledonu nakon godinu i po dana, a mozda i da 2 ako Djokovic i Nadal prodju u 1/2 a Federer u finale. Federer ganja svoj rekord po uzastopnim setovima na Wimbledonu koji je ujedno i GS rekord, ako dobije sutra 3:0 postavlja novi rekord, Anderson je mozda najnezgodniji igrac i bit ce tesko ali ako babuka ovako nastavi servirat ne i nemoguce. 92% Federer osvaja poena na prvi servis sto je bolesno, brine malo sto je trave sve manje i sto su duge razmjene sve cesce i cesce, to odgovara Rafi i Djoki itekako. Novak se zvanicno vratio na svoje staze, nasao je bas ovaj turnir ali sta je tu je, mislim da ce on u finale e sad da li spreman da ide preko Rafe i Rogera kao 12. nosioc i da li je dovoljno spreman psihicki i fizicki pitanje je, ali igrom sigurno jeste, igra kao 2015. ovaj Wimbledon.
volim kad bacis analizu
ali imam osjecaj da tebe vise "strah" Andersona nego Raonica...kod mene obrnuto
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ko je na Eurosportu?
Posljednja tri SP u 8 ili u 9 navece je finale bilo, po CET.leorey je napisao/la:Uvijek bude. Zbog citavog svijeta i prvenstveno Azije.VGS je napisao/la:Gljuplja stvar je staviti finale SP u 5 sati
previse je Federer brutalan da bi ga neko ugrozio na ovom WB....bar tako izgleda..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Strašan prvi set, rutinski.delinjo je napisao/la:previse je Federer brutalan da bi ga neko ugrozio na ovom WB....bar tako izgleda..
Ali bit ce malo guravo dok se Anderson opusti.
da ocigledno je da se Andersonu malo skratila ruka i da ima previse respekta ali cini mi se Federer u prvom setu samo 2 poena izgubio na svoj servis...to je brutalno..Belmin6 je napisao/la:Strašan prvi set, rutinski.delinjo je napisao/la:previse je Federer brutalan da bi ga neko ugrozio na ovom WB....bar tako izgleda..
Ali bit ce malo guravo dok se Anderson opusti.
evo bas kako si napisao ....
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 11 jul 2018, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Odličan meč novaka i keia
Kapije moćne na putu nek stoje,
Aaaaa kakav poen babukeeee

aa **** ti zivot ima li neko da postavi ovaj lob babuke....sta ovo bi 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Postavim ja uskoro. Uploadam trenutno.delinjo je napisao/la:aa **** ti zivot ima li neko da postavi ovaj lob babuke....sta ovo bi
tooo...hvala bratearelinho je napisao/la:Postavim ja uskoro. Uploadam trenutno.delinjo je napisao/la:aa **** ti zivot ima li neko da postavi ovaj lob babuke....sta ovo bi
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.