FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Igra dobra do primljenog gola, onda se tačno osjeti strah koji imaju. To je taj gubitnički mentalitet..
Odbrana kriminalna, natrpali bi ih juniori Fiorentine, a kamoli prva ekipa. Ono što me još iznenadilo je to što djeluju malo nezainteresovano, sporo se kreću u fazi odbrane, mora se to promijeniti u drugom dijelu.
I kod god kaže da je ovaj Pavlović dobar golman, apartman na Jagomir odmah. Opet ponavljam, sitni upgrade u odnosu na Bandovića. Letva obična, fulio je profesiju totalno.
Odbrana kriminalna, natrpali bi ih juniori Fiorentine, a kamoli prva ekipa. Ono što me još iznenadilo je to što djeluju malo nezainteresovano, sporo se kreću u fazi odbrane, mora se to promijeniti u drugom dijelu.
I kod god kaže da je ovaj Pavlović dobar golman, apartman na Jagomir odmah. Opet ponavljam, sitni upgrade u odnosu na Bandovića. Letva obična, fulio je profesiju totalno.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- FrancescoTotti
- Kontakt:
mene strah majke mi, i da kojim cudom prodjemo ove amatere talijani ce nas rastavit na proste faktore...Pantelija je napisao/la:Daj fiorentinuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
45 je stepeni, krepali smo, nismo imali provjeru pred ovo, trebali smo po meni...Bojan brani pod inekcijama ima ozljedu i nije branio kompletne pripreme, za ostale taktičke zamisli tu je Hus...kengur je napisao/la:Vrlo smo spori. Ljudi nas pretrcavaju ko' od sale. Bekovi uzas, kontre spore meljave, Pavlovic ko Pavlovic. Golovi su bili odlicni ali drugi go je greska njihovog golmana.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mene neka syebada ufati, ne zbog primljenog gola već zbog činjenice da smo i mi teški amateri, kakvo sramotno ispadanje, kakva očajna kretnja bez lopte, kako loše prenošenje lopte, pa hodanje i preloša fizička sprema, puše na sve strane.. rezultat je odličan al sve ostalo je očajno i sramotno
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Neka brate mnogi slave i raduju se sto ce nas nakantati.Kae nek je velik klub halal mu nek j.ebe.FrancescoTotti je napisao/la:mene strah majke mi, i da kojim cudom prodjemo ove amatere talijani ce nas rastavit na proste faktore...Pantelija je napisao/la:Daj fiorentinuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 11 jul 2018, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dušman Hodžić 
aymo bordo momci trpayyy levateeeee
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Treba neko reć komentatoru da ne igramo s Atalantom u drugom kolu, i da Mujakić nema pet golova za Sarajevo. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
druže ovaj pdf je za navijače Sarajeva, produži daljeAsimetric je napisao/la:Realno i Hebibovic je **** obicna, jedini kojo znaju lopte igrati i laicki receno valjati loptu sto bi vi Sarajlije rekli onako za raju su Rahmanovic i Halilovic ostalo sve **** ljudi moji
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- siroliver69
- Kontakt:
Koliko je samo jak ovaj komentator, sve rece i za Dušana i za Adukora, a Bogami i za Husrefa!? Sjeba ga.
Krupa ima bolju kondiciju, ovde falili novogkonduciskog trenera nikad mrtvi spori nismo bili, duel nijedan nismo dobili
pa postavi zid Bojane vidiš da pucaju direktno na svaki prekid
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sjetim se familije svim stručnjacima u klubu koji uopšte i nisu tražili bekove, kakve ste vi neznalice, sramite se, fuj!
FK Sarajevo
Kroz usi zivom zidu i u stativu!
https://vk.com/video248688211_456239028
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Čovjek je više rekao za jedno poluvrijeme, nego "komentatori" Moje TV za sezonu.siroliver69 je napisao/la:Koliko je samo jak ovaj komentator, sve rece i za Dušana i za Adukora, a Bogami i za Husrefa!? Sjeba ga.
Ova me tekma podsjeća na dva igrača PESa. Jedan koji se izdaje, pokušava neke lijepe poteze, pichke materine, a drugi uzme Ronalda i šuta s 30 metara. Ovi naši samo nešta potkopavaju, vezu, qrče se... ljudi jednostavno bace na krila i povaljaju nam polubekove, odmah gol-šansa. Njihov kačketlija s klupe prekuc'o Husrefa, odmah nam čovjek vidio slabe tačke i koristi to.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
pomjerio se u sredini igrač u zidu, njega bi pogodila, i to se treniraHusika je napisao/la:Kroz usi zivom zidu i u stativu!
Husref je sam sebe prekucaoskoroalen je napisao/la:Ova me tekma podsjeća na dva igrača PESa. Jedan koji se izdaje, pokušava neke lijepe poteze, pichke materine, a drugi uzme Ronalda i šuta s 30 metara. Ovi naši samo nešta potkopavaju, vezu, qrče se... ljudi jednostavno bace na krila i povaljaju nam polubekove, odmah gol-šansa. Njihov kačketlija s klupe prekuc'o Husrefa, odmah nam čovjek vidio slabe tačke i koristi to.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, miguelramos i 11 gostiju.