Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
PewDiePie ili Marzia?miki_92 je napisao/la:Krim Tim 2 tik iza
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trkali se, Dvojica poginula, oko 19g imali, 5 povrijedjenihLAZARUS2000 je napisao/la:?Sarmelino je napisao/la:A sta uradise ovi u Maglaju..
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Gloria BorgerKawhi je napisao/la:PewDiePie ili Marzia?miki_92 je napisao/la:Krim Tim 2 tik iza
IG se pretvorio u ask fm
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Jedina razlika što je ask bio anoniman, ovdje piše ko je poslao.miki_92 je napisao/la: IG se pretvorio u ask fm
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
E jbgAerials je napisao/la:Jedina razlika što je ask bio anoniman, ovdje piše ko je poslao.miki_92 je napisao/la: IG se pretvorio u ask fm
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mislim da svaka rtlova serija zasluzuje cult followingKawhi je napisao/la:True dat.miki_92 je napisao/la:Krv nije voda GOAT serija
naprijed rejal
al kakva samo gluma, ja se uvijek i iznova fasciniramSveti je napisao/la:Mislim da svaka rtlova serija zasluzuje cult followingKawhi je napisao/la:True dat.miki_92 je napisao/la:Krv nije voda GOAT serija
Ne znam jesil gledo onu seriju u sudnici, e to ja zovem master fakin pisommiki_92 je napisao/la:al kakva samo gluma, ja se uvijek i iznova fasciniramSveti je napisao/la:Mislim da svaka rtlova serija zasluzuje cult followingKawhi je napisao/la: True dat.
naprijed rejal
Ne znam jesil gledo onu seriju u sudnici, e to ja zovem master fakin pisom[/quote]Sveti je napisao/la:al kakva samo gluma, ja se uvijek i iznova fascinirammiki_92 je napisao/la:Mislim da svaka rtlova serija zasluzuje cult followingSveti je napisao/la: True dat.
sudnica melani vukmirice?
jesam gdje nisam, svaka serija im je za Emmya 
Jedan je iz moje mahale...Sarmelino je napisao/la:Trkali se, Dvojica poginula, oko 19g imali, 5 povrijedjenihLAZARUS2000 je napisao/la:?Sarmelino je napisao/la:A sta uradise ovi u Maglaju..
Pogledajte ovo. Central Park u New Yorku noću. Predivno.

nisi ti vidio kako Sapna izgleda nocuFerdo je napisao/la:Pogledajte ovo. Central Park u New Yorku noću. Predivno.
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Bože sačuvaj.Sarmelino je napisao/la:Trkali se, Dvojica poginula, oko 19g imali, 5 povrijedjenihLAZARUS2000 je napisao/la:?Sarmelino je napisao/la:A sta uradise ovi u Maglaju..
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Mozel iko reci ovom novinaru sa ss, da nije Mbape ovo izjavio za engl nego Baloteli, ha ja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.