ko i cityVirtu4l je napisao/la:Opet ćemo vas potopiti.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Re: Arsenal
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ako bude vermalen igrao, onda nema razloga da se patimo sa vama, on ce nama uciniti usluguFaraon iz Visokog je napisao/la:ko i cityVirtu4l je napisao/la:Opet ćemo vas potopiti.
3 komada, 3 komada...
VOLIM VAS SVIJU
Poštovani forumaši, ovo gore iznad (misli se na Quaresmin post) je primjer:QUARESMA 18<<< je napisao/la:ako bude vermalen igrao, onda nema razloga da se patimo sa vama, on ce nama uciniti usluguFaraon iz Visokog je napisao/la:ko i cityVirtu4l je napisao/la:Opet ćemo vas potopiti.ogromnu
3 komada, 3 komada...
VOLIM VAS SVIJU
- spamerskog posta
- pravopisni nepravilnog posta
- posta kojim nije jasno šta je autor htio da kaže s njim osim određene doze provokacije
- glupog posta
- post count komentara ( samo da brojka postova ide gore)
Zamolit cu vas da ovakve postove u potpunosti ignorišete jer cilj autora i jeste da izazove reakciju, bilo kakvu. Recimo STOP djeci ispod 13 godina na forumu.
- the scouser
- Kontakt:
To Bosco...u kostBosco je napisao/la:Poštovani forumaši, ovo gore iznad (misli se na Quaresmin post) je primjer:QUARESMA 18<<< je napisao/la:ako bude vermalen igrao, onda nema razloga da se patimo sa vama, on ce nama uciniti usluguFaraon iz Visokog je napisao/la: ko i cityogromnu
3 komada, 3 komada...
VOLIM VAS SVIJU
- spamerskog posta
- pravopisni nepravilnog posta
- posta kojim nije jasno šta je autor htio da kaže s njim osim određene doze provokacije
- glupog posta
- post count komentara ( samo da brojka postova ide gore)
Zamolit cu vas da ovakve postove u potpunosti ignorišete jer cilj autora i jeste da izazove reakciju, bilo kakvu. Recimo STOP djeci ispod 13 godina na forumu.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Imal' šta od novina i povreda ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Sinoć nestalo struje u svlačionici i igrači se presvlačili pod svjetlom svojih mobitela.GunnerS je napisao/la:Imal' šta od novina i povreda ?!
Nema nekih vijesti osim et što Wenger kaže da je sinoć na terenu vidio Fabianskog kojeg viđa na treninzima svaki dan. Almunia doesn't like this.
Ma znam to, čitam i ja arsenal.com
heheh
Nego, onako, mahalašle priče ?!
Pa eto Vermi bi trebao biti spreman za Chelsea, Fabregas pod upitnikom.GunnerS je napisao/la:Ma znam to, čitam i ja arsenal.comheheh
Pa, da hoče, makar na klupi sjedili, jer veliki pritisak je ovako. A ako njih dvojica budu tu blizu, mogu smanjit taj pritisak na ove igrače... Nadam se da će Arsenal odigrat kako zna, a tome se niko na svijetu ne može odbranit 
Diaby vjerovatno spreman za Chelsea a Fabregas više ima šanse da neće nego da hoče. TV neće bit spreman kao ni Almunia 
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Ovaj momak ima odličnih tekstova, pratim njegove tekstove već dugo, imam ga i na Fejsu.Faraon iz Visokog je napisao/la:http://arsenalusrcu.****/2010/0 ... snovi.html
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Bosco, ti to hoces reci da ja imam imam 13 godina ili manje, i hoces reci da ste vi naivni i da nikad niste spamali na Chelseajevoj temi, pfffff 
Prva teža utakmica sezone i nama fali već minimalno 5 standardnih prvotimaca.
Manuel Almunia
Theo Walcott
Cesc Fabregas
Thomas Vermaelen
Nicklas Bendtner
Aaron Ramsey
Robin van Persie
Abou Diaby
Idemo na SB, najteže gostovanje ove sezone potpuno osakaćeni. Da se razumijemo, da imamo čitav zdrav sastav šanse bi bile 50-50. Ovako.....
Sreća što neću imati priliku da grizem nokte i trgam živce od muke jer cu cijeli dan raditi na izborima pa necu gledat utakmicu. Nek nam je sa srećom. Ne bi mi bilo krivo ni da izgubimo, ali da izgubimo boreći se ko lavovi i želim da vidim dres natopljen znojem od ovih mladića.
Manuel Almunia
Theo Walcott
Cesc Fabregas
Thomas Vermaelen
Nicklas Bendtner
Aaron Ramsey
Robin van Persie
Abou Diaby
Idemo na SB, najteže gostovanje ove sezone potpuno osakaćeni. Da se razumijemo, da imamo čitav zdrav sastav šanse bi bile 50-50. Ovako.....
Sreća što neću imati priliku da grizem nokte i trgam živce od muke jer cu cijeli dan raditi na izborima pa necu gledat utakmicu. Nek nam je sa srećom. Ne bi mi bilo krivo ni da izgubimo, ali da izgubimo boreći se ko lavovi i želim da vidim dres natopljen znojem od ovih mladića.
- the scouser
- Kontakt:
Prvi si srednje,dakle 14 godina...QUARESMA 18<<< je napisao/la:Bosco, ti to hoces reci da ja imam imam 13 godina ili manje, i hoces reci da ste vi naivni i da nikad niste spamali na Chelseajevoj temi, pfffff
Izvinjavam se Arsenalovcima na spamu.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
- Arsenalisation
- Kontakt:
Izvinite za off:
@Bosco 1000.post cuvaj da napises svakacast momci naravno nakon pobjede nad Chelskim...

@Bosco 1000.post cuvaj da napises svakacast momci naravno nakon pobjede nad Chelskim...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
-.-" informisi se malo bolje.the scouser je napisao/la:Prvi si srednje,dakle 14 godina...QUARESMA 18<<< je napisao/la:Bosco, ti to hoces reci da ja imam imam 13 godina ili manje, i hoces reci da ste vi naivni i da nikad niste spamali na Chelseajevoj temi, pfffff
Izvinjavam se Arsenalovcima na spamu.
sto mi je lakse, kad vidim koga nema u Arsenalu protiv Chelsea
Hahaha, ili to ili da im spomenem rodbinu u negativnom kontekstu.Arsenalisation je napisao/la:Izvinite za off:
@Bosco 1000.post cuvaj da napises svakacast momci naravno nakon pobjede nad Chelskim...![]()
![]()
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Još malo pa si blizu 1000 posta. Polahko @Bosco da stigneš poslije utakmice. 
Hahahahaha, evo da upišem još jedan.OTNYS_YNWA je napisao/la:Još malo pa si blizu 1000 posta. Polahko @Bosco da stigneš poslije utakmice.
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.