Rekonstrukcija stadiona u BiH

JavierBosnia
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la JavierBosnia » 12 jul 2018, 12:32

icetea01 je napisao/la:Hoce li ovaj krov na sjeveru Grbavice ostati ili ce na tu tribinu isto novi krov?
Ostat ce
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 jul 2018, 12:32

ronaldo99 je napisao/la:I narvno i Banja Luka,isto ima aerodrom i sve preduslove da se i tamo igra,stadion ima samo takav potencijal da se od njega napravi extra dobra i da mu se uradi teren kad BP i Grbavica
A u Banja Luci u Novembru ili Martu je isto sranje kao i u Zenici ili Sarajevu, zbog toga treba Bijeli Brijeg praviti da imamo opciju i za losih vremenskih uslova.
@konjicanin01, neka naprave minimum uslova da se moze igrati, a naravno da je dobrodosla. Stadion bi bio krcat.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 12 jul 2018, 12:56

konjicanin01 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Bilo bi dobro da se Bijeli Brijeg napravi kao treci stadion za reprezentaciju, da imamo gdje igrati u Novembru jer i u Sarajevu i u Zenici je magla.
Mostar ima aerodrom, ima sve preduslove za tako nesto, pa da imamo 3 dobra terena i da mozemo birati gdje da igramo.
Ove komplekse iz Zenice ne treba slusati, to su pacijenti i njima smeta sto glavni grad ima dobar teren, a najvise bi voljeli da i Grbavica i Kosevo propadno i istruhnu, eto takvi su to ljudi.
Bijeli Brijeg nema nikakvih uslova da primi reprezentaciju..a da ima cisto sumnnjam da je BH reprezentacija tamo dobro dosla.
S obzirom da Zrinjski raste, osvajaju titule, organizacijski su mocni, bio bi red da im na red dodje i infrastruktura. Takav klub to jednostavno zahtjeva. Stadion trece kategorije bi trebao biti neka njihova mjera. Tada bi i reprezentacija mogla tu igrati. Mozda bi to igranje BiH u Mostaru bilo neki bauk, ali nakon dvije utakmice dolje to bi bilo nesto sto se dogadja svaki dan, vise na to nitko ne bi ni gledao. I za ovu jednu-dvije na pocetku mislim da ne bi bilo problema, ali bi to sigurno ispratile malo vece snage reda i mira.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 12 jul 2018, 13:07

bhsport je napisao/la: Ove komplekse iz Zenice ne treba slusati, to su pacijenti i njima smeta sto glavni grad ima dobar teren, a najvise bi voljeli da i Grbavica i Kosevo propadno i istruhnu, eto takvi su to ljudi.
Popušiš ****,najviše Zeničana ovdje iskazalo podršku Želji za radove na stadionu i ti sad sereš ovdje,šošon,mrš,.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 12 jul 2018, 13:11

kompleksasi iz sarajeva svako malo spominju zenicu, evo vec 10 godina pljuju po bilinom ne bi li prebacili reprezentaciju i onda mi kompleksasi to ti je takozvani sibicarski um, daj nam boziju kisu gladni smo a gladne oci ne mozes nikada nahranit to ce sve ukrast i opet ce biti gladno.

do juce se spominjao mali kapacitet, pa cekaj grbavica prima manje gledalaca hocemo li to igrati na manjem stadionu ?

sad to nije problem hah
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 12 jul 2018, 13:13

Covjek bi pomislio raspravljamo se o beogradu i sarajevu... jbt chillujte malo ljudi, imamo dva ekstra terena u drzavi, da ih je bogdo jos a boli me qurac gdje repka igra, SVI SMO MI BOSNA I HERCEGOVINA!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 12 jul 2018, 13:14

FrancescoTotti je napisao/la:Covjek bi pomislio raspravljamo se o beogradu i sarajevu... jbt chillujte malo ljudi, imamo dva ekstra terena u drzavi, da ih je bogdo jos a boli me qurac gdje repka igra, SVI SMO MI BOSNA I HERCEGOVINA!
5 ljudi ih sprda za travnjak i poredi sa BP a nijedan nije iz zenice i on se nasao pametovat kako smo mi kompleksasi nek se napusi svim zenicanima
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 jul 2018, 13:29

chily-rz je napisao/la:
bhsport je napisao/la: Ove komplekse iz Zenice ne treba slusati, to su pacijenti i njima smeta sto glavni grad ima dobar teren, a najvise bi voljeli da i Grbavica i Kosevo propadno i istruhnu, eto takvi su to ljudi.
Popušiš ****,najviše Zeničana ovdje iskazalo podršku Želji za radove na stadionu i ti sad sereš ovdje,šošon,mrš,.
To izrazavanje ostavi za kuce gdje si i naucio.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 12 jul 2018, 13:30

NAJPERSPEKTIVNIJI STADION U BiH JE STADION GRBAVICA

ZAKLJUCAK UEFE

GOLEM SI ZELJO

konstantinos
Kontakt:

Post Postao/la konstantinos » 12 jul 2018, 13:38

Ja da se pitam u Zrinjskom napravio bih za pocetak dobar Istok i srusio bih gornji deo Zapada(nepotreban i ruzan)....

UltrasZenica
Kontakt:

Post Postao/la UltrasZenica » 12 jul 2018, 13:40

FrancescoTotti je napisao/la:Covjek bi pomislio raspravljamo se o beogradu i sarajevu... jbt chillujte malo ljudi, imamo dva ekstra terena u drzavi, da ih je bogdo jos a boli me qurac gdje repka igra, SVI SMO MI BOSNA I HERCEGOVINA!
To ti je kad su ovu temu okupirali razni cobani,pa imas sta imas. Prije se uglavnom vodila opustena komunikacija i postavljale se slike rekonstrukcija kako bh stadiona tako i stadiona drugih drzava kao dobri primjeri za nase uslove itd... Ljudi koji nemaju veze s zenicom sprdaju se s grbavicom,a ovaj se mentol pali i optuzuje zenicane sto je nigdje veze,al sta ces kad je mentol. :D

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 jul 2018, 13:40

Signore je napisao/la:
konjicanin01 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Bilo bi dobro da se Bijeli Brijeg napravi kao treci stadion za reprezentaciju, da imamo gdje igrati u Novembru jer i u Sarajevu i u Zenici je magla.
Mostar ima aerodrom, ima sve preduslove za tako nesto, pa da imamo 3 dobra terena i da mozemo birati gdje da igramo.
Ove komplekse iz Zenice ne treba slusati, to su pacijenti i njima smeta sto glavni grad ima dobar teren, a najvise bi voljeli da i Grbavica i Kosevo propadno i istruhnu, eto takvi su to ljudi.
Bijeli Brijeg nema nikakvih uslova da primi reprezentaciju..a da ima cisto sumnnjam da je BH reprezentacija tamo dobro dosla.
S obzirom da Zrinjski raste, osvajaju titule, organizacijski su mocni, bio bi red da im na red dodje i infrastruktura. Takav klub to jednostavno zahtjeva. Stadion trece kategorije bi trebao biti neka njihova mjera. Tada bi i reprezentacija mogla tu igrati. Mozda bi to igranje BiH u Mostaru bilo neki bauk, ali nakon dvije utakmice dolje to bi bilo nesto sto se dogadja svaki dan, vise na to nitko ne bi ni gledao. I za ovu jednu-dvije na pocetku mislim da ne bi bilo problema, ali bi to sigurno ispratile malo vece snage reda i mira.
Da, mislim da tu nebi trebalo biti problema.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 12 jul 2018, 13:47

bhsport je napisao/la:[
Obrati pažnju na svoje izražavanje pa drugom soli pamet,.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 12 jul 2018, 13:57

konstantinos je napisao/la:Ja da se pitam u Zrinjskom napravio bih za pocetak dobar Istok i srusio bih gornji deo Zapada(nepotreban i ruzan)....
Mislim da je netko od njihovih navijaca ovdje pisao ili sam ja procitao negdje drugo. Oni na istoku planiraju graditi centralnu tribinu sto meni apsolutno ima smisla. Zapad je ogranicen, to je izbetonirano brdo i prava tribina na istoku bi bila pun pogodak. Zapad u tom slucaju ne bi zahtjevao neke velike radove, WC-i valjda imaju ondje gdje je loza, samo krov preko cijele donje tribine i to je to. Kad bude para srusiti gornju i gotovo. Po meni nema logike da rusenje gornjeg nivoa zapada bude prva faza radova ako se nece sve odmah raditi, a sigurno nece, jer ni jedan klub u drzavi nema te pare. Radit ce se dio po dio, a najbitnije je imati kompletan stadion koji zadovoljava uslove. Taj gornji zapad, odnosno njegovo rusenje je vise estetskog karaktera i zato to treba ostaviti za sami kraj, mada mene prvog oci bole kad vidim tu tribinu.

konstantinos
Kontakt:

Post Postao/la konstantinos » 12 jul 2018, 14:09

U potpunosti se slazem sa tobom Signore!
ps(jel ima neko projekat buduce tribine NK Slavena)?

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 jul 2018, 14:24

chily-rz je napisao/la:
bhsport je napisao/la:[
Obrati pažnju na svoje izražavanje pa drugom soli pamet,.
Postoji razlika izmedju kompleksas i napusi se ...

Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la Hantraga » 12 jul 2018, 14:41

U Mostaru je apsolutno samo to i potrebno da urade. Prostora ima. Čak mogu teren pomjerati, jer sam dojma da između tribine zapad i terena sada ima 15-20 metara. Od terena do stajanja ima isto 8-10 metara. Znači, samo da budu pametni, pomjere teren prema zapadu 10 metara. Zapad natkriju kompletno (je li bila skupa zezancija od krova koju su stavljali nad lože)? Gornji dio ne moraju ni rušiti, ako već nema neki plan. Kad pomjere teren ka zapadu, na istoku će biti prostora za fantastičnu tribinu. Pretpostavljam da bi im za takvu trebalo nešto kao za Željin zapad što se tiče para. Helem, dobili bi dvije natkrivene tribine, vjerovatno nekih 10-12 hiljada sjedećih mjesta, maksimalno dobrih. Iza istoka bi čak bio fin prostor za uređenje prilaza.

I mislim da Zrinjskom ne bi bilo frka ući u ovakav projekat. Kad može Željo, može i Zrinjski. Sa politikom iza leđa, potporom vlasti, a i akcijama koje s vremena na vrijeme prave i gdje skupe pare, sigurno. Samo da naprave kakvu akciju, uključi Modrića u kampanju, digni sve da namakneš koji milion, a zarađuju i sami sasvim ok za neke stvari.

JaskoBiH
Kontakt:

Post Postao/la JaskoBiH » 12 jul 2018, 14:47

Nije mi jasno kako se ne mogu nac tih pisljivih 10-12 miliona i za godinu dana zavrsiti kompletno Grbavicu sa jugom i zapadom i za te pare da dobijes jedan odlican stadion pa to nema nigdje a moze se trositi na razne gluposti,sluzbena auta pun ku*ac nekakvih savjetnika i sekretarica,putovanja na racun drzave i sl a za ovo se nema.Ne mora to striktno biti grbavica nek uloze u kosevo il bilino da se ne sramotimo cijelog svijeta .

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 jul 2018, 15:13

ronaldo99 je napisao/la:I narvno i Banja Luka,isto ima aerodrom i sve preduslove da se i tamo igra,stadion ima samo takav potencijal da se od njega napravi extra dobra i da mu se uradi teren kad BP i Grbavica
Minus je sto nije prijateljski nastrojeno prema bosanskoj drzavi. Relativno daleko od mjesta iz Bosne gdje bi pravi navijaci htjeli doci itd.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 12 jul 2018, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 12 jul 2018, 15:20

Grbavica, krov na istoku do Septembra, znaci protiv Irske ce biti krov postavljen
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.