FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
honiljoze1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nije neka igra, al' važno je da smo dali taj gol pa mislim da je sad sve lakše.
- MocMahale444
polako ljudi kad zavrsi pa opletite komentarima. Samo da uzmemo ovu tekmu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Igramo ko Barca starem'.
Mene samo zanima koja je ovo formacija sto mi igramo
Krcmar formacija. Svako igra sta stigne.atribut je napisao/la:Mene samo zanima koja je ovo formacija sto mi igramo
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Lose ovo haos, apolon ce nam zabit 5 golova hladno
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
tanko je ovo, ne vidim nikakvu ideju u igru, samo na individualni kvalitet smo bolji
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
honiljoze1921
- Kontakt:
Adi odlazi u neki Ukrainski klub i Željo dobija obeštećenje neko. Najveće pojačanje do sad + novac
Tekma je dosadno haos, jos kad vidis posjetu, nevjerovatno. Stadion je prelijep...
Ko je ovaj sto ga sudija pretrca u kontri?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Vi ko da niste pratili one prijateljske pa vas iznenadilo ovo. Nismo imali igru ni na pripremama nemamo je ni sad.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovaj Curjuric gradjen ko bure pive,samo sto se bure brze kotrlja nego sto on trci
Blagojevic najbolji...
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Meni se svidio i Curjuric samo sto u ovoj taktici ne moze se nesto vise pokazati, ali vidi se da zna lopteRokoko87 je napisao/la:Blagojevic najbolji...
- MocMahale444
Aman svi sokiraniLjoZee je napisao/la:Vi ko da niste pratili one prijateljske pa vas iznenadilo ovo. Nismo imali igru ni na pripremama nemamo je ni sad.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ima Čurjurić finu tehniku, al' čini se da nije nešto specijalno pokretljiv.
Dosadna utakmica pravo, valjda nekako uvalimo još jedan u drugom i da mirne glave odigramo revanš na Grbavici.
Dosadna utakmica pravo, valjda nekako uvalimo još jedan u drugom i da mirne glave odigramo revanš na Grbavici.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Meni ok sad za sad. Bas koliko treba. Zabili gol na strani i lagano. Malo mi Arezina djeluje slinavo. Trzni se **** te grob nije termin!
ŽELJEZNIČAR 1921
Sto se pokretljivosti tice, za Arezinu je Ngolo KanteRaonffa je napisao/la:Ima Čurjurić finu tehniku, al' čini se da nije nešto specijalno pokretljiv.
Ne odgovara nikako ova taktiku igracu kao sto je Arezina
Vidi se Krčmin rukopis hladno :kahvurina:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: 12tiigrac21 i 33 gosta.