Boulogne - Le Havre
Total Goals Scored 2.5
Over 2.5 2.20
Châteauroux - Reims
1 2.00
Total odds 4.40
Grenoble - Vannes (0-1)
1 5.10
Angers - Laval (0-1)
1 4.20
Total odds 21.42
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Boulogne - Le Havre
Total Goals Scored 2.5
Over 2.5 2.20
Châteauroux - Reims
1 2.00
Total odds 4.40
Grenoble - Vannes (0-1)
1 5.10
Angers - Laval (0-1)
1 4.20
Total odds 21.42
Steve je napisao/la:ovo sam dobio tips od prijatelja koji prati ove francuze, mozda i bude nesto ovdje..
Boulogne - Le Havre
Total Goals Scored 2.5
Over 2.5 2.20
Châteauroux - Reims
1 2.00
Total odds 4.40Grenoble - Vannes (0-1)
1 5.10
Angers - Laval (0-1)
1 4.20
Total odds 21.42
ovaj grenoble/angers je handicap igraCitizen-X je napisao/la:Steve je napisao/la:ovo sam dobio tips od prijatelja koji prati ove francuze, mozda i bude nesto ovdje..
Boulogne - Le Havre
Total Goals Scored 2.5
Over 2.5 2.20
Châteauroux - Reims
1 2.00
Total odds 4.40Grenoble - Vannes (0-1)
1 5.10
Angers - Laval (0-1)
1 4.20
Total odds 21.42
Stivi jesu l ovo prelazi francuski 0/1? i to?
mamu im cigansku nema to kod mene u ponudi uopste....Steve je napisao/la:
ovaj grenoble/angers je handicap igra
bude ponekad i meni tako(sinoc nisam mogao odigrati handicap na bate borisov).. ps: ovo je s unibeta, tu nude handicap igru na skoro sve meceve ligue 2 vecerasCitizen-X je napisao/la:mamu im cigansku nema to kod mene u ponudi uopste....Steve je napisao/la:
ovaj grenoble/angers je handicap igra
Ferencváros - MTK Budapest FC
Total Goals Scored 2.5
Over 2.5 1.55
Astra Ploieşti - Pandurii Târgu Jiu
1 1.95
Total odds 3.02
Koliko ti uplacujes na te listice?Steve je napisao/la:Ferencváros - MTK Budapest FC
Total Goals Scored 2.5
Over 2.5 1.55
1 1.95
Total odds 3.02
prosao.
zavisi, al' prosjek je oko 25KM na svaki tiket..volimliverpool je napisao/la:Koliko ti uplacujes na te listice?Steve je napisao/la:Ferencváros - MTK Budapest FC
Total Goals Scored 2.5
Over 2.5 1.55
1 1.95
Total odds 3.02
prosao.
a ja kako pratim ovdje on dobija skoro svaki dan i kocka se sa njihovim parama ,a mi ostali svi urijetko dobijamo iako igramo svaki dan i nama se ne isplati ,a njemu bogami isplati.dr.van nostrand je napisao/la:uh, pa ti si pravi kockar !!po 20-25 .. mjesecno se kroz tvoje listice ukupno isplati i uplati nekoliko stotina ....
Sve zavisi od njegove finansijske situacije,a Bgm neka 2X po dva listica izgubi to je 100KM.Istina,cesto dobija,mogao bi ja tako igrat (stari mi je jak),ali necu jer se tu cesce ostaje kratak,tj. vise izgubio nego sto dobijes.Doduse,to je njegova odluka i neka igra on kako hoce,ali ja nikada ne bi tako igrao.legenda reala je napisao/la:
a ja kako pratim ovdje on dobija skoro svaki dan i kocka se sa njihovim parama ,a mi ostali svi urijetko dobijamo iako igramo svaki dan i nama se ne isplati ,a njemu bogami isplati.
prosao... kvota 2,4Citizen-X je napisao/la:dobar tip veceras je plzen... pa eto ko hoce nek izvoli da proba...
plzen je jaka ekipa i prilicno karakterna - proslo kolo su gubili 0:1 kod kuce i vrate se pobjedom u zadnjim minutama meca sa Pribramom, 100% je X2.
harry_90 je napisao/la:Moracu i ja Steve pocet pratit,dosta pogadja,ima ovdje dobrih prognozera kao sto su Steve,citizen_X,devil,willy,monolog,morecambe itd.. da ne nabrajam daljemene obori Dinamo Bucurest maloprije za lovu,al sutra ocekujem bolje...pozz svima
slazem se kolega za SandrlendMonolog je napisao/la:Ja sam danas pao sve moguće(dobro, ne baš sve, ali tu je to). Sutra ne očekujem da se rezultati poklope, jer je ovo sedmica nakon evropskih utakmica, a takve su najgore. No, ne želim da slutim, kako sebi tako ni vama, jer još nisam ni vidio ponudu, tako da...
Jedino što sad iz glave mogu reći je da će Sunderland izvući barem bod protiv Manchestera(3 gostovanja, 3 neriješena ishoda), a i Fergusonovi puleni su pokošeni povredama i vratili su se sa teškog gostovanja iz Valencije.
Also, čestitke @Građaninu Cainu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.