sjebo se kad je vidio medju kakvim ljudima treba zivjetiMexico je napisao/la:Kako se ovo ispaljuju iz Slobode vadeci se na išijaz
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Gluposti?drakensang je napisao/la:Dosadi li ti ikad izmisljat gluposti majke ti.. Volio bih da te upoznam majke mi, nisam se susretao s ovakvim likovima jos u zivotu
Pa valjda bi klub izasao sa saopstenjem da trener koji obavlja tu duznost nije u mogucnosti da je obavlja i da je raskinuta saradnja a ne ovako covjek se uhvatio noge a predsjednik od novinara saznao da mu je trener otisao jer ga ufatio isijas..
Al et kako god,imam dovoljno problema u svom klubu..Rodin slobodan a jos ga nismo angazovali
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Gorstache ja sam mislio da si lud, al ispade da si sve upravu. Izvini sto nisam vjerovo u tvoje ciste namjere, halili ako mozes...
Tačno najveći klub prije Slobode mu je bio Slaven, bili su tu i Proleter i Sloga Simin HanBosanacGorstak je napisao/la:Covjek nije zelio da gura neke igrace koje su mu nametali od nekih menadzera.Mexico je napisao/la:Kako se ovo ispaljuju iz Slobode vadeci se na išijaz![]()
Prvobitno sam podcijenio karakter ovog velikog gospodina nazvavsi ga pijanicom,ovim me je definitivno demantovao.
Odlazi covjek gospodski,Senad bez komentara jer ni on u ovom momentu nije znao sta je Smajic tacno naveo da je razlog odlaska pa nije nista komentarisao..strasno..potrosise prvo Slavka pa sad Smajica..imam brigu kako veceras zaspati od razocarenja u nepravdu..![]()
p.s.Sreca da je bratski klub Sloboda dovela dva trenera,pa im ostane jedan..Prosao pripreme,poznaje ekipu,vodio Slaven Zivinice do finala na Turniru u Ljubacama i tak..
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- MocMahale444
Reci zeni nek me zaboravi neko vrijeme, nije me macak ispostovao, dao mi samo cenera, a treba mi cvaja minimalno za goriva da dodjem do sela tiBosanacGorstak je napisao/la:Gluposti?drakensang je napisao/la:Dosadi li ti ikad izmisljat gluposti majke ti.. Volio bih da te upoznam majke mi, nisam se susretao s ovakvim likovima jos u zivotu
Pa valjda bi klub izasao sa saopstenjem da trener koji obavlja tu duznost nije u mogucnosti da je obavlja i da je raskinuta saradnja a ne ovako covjek se uhvatio noge a predsjednik od novinara saznao da mu je trener otisao jer ga ufatio isijas..
Al et kako god,imam dovoljno problema u svom klubu..Rodin slobodan a jos ga nismo angazovali
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Zen‘ca.avenija je napisao/la:sjebo se kad je vidio medju kakvim ljudima treba zivjetiMexico je napisao/la:Kako se ovo ispaljuju iz Slobode vadeci se na išijaz
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Jesi li „nacuo“ nestAAA, podrinjski sekretu? Da li se neko za „cvaju“ ili „bambucu“ prodao, podrinjski sekretu?BosanacGorstak je napisao/la:Covjek nije zelio da gura neke igrace koje su mu nametali od nekih menadzera.Mexico je napisao/la:Kako se ovo ispaljuju iz Slobode vadeci se na išijaz![]()
Prvobitno sam podcijenio karakter ovog velikog gospodina nazvavsi ga pijanicom,ovim me je definitivno demantovao.
Odlazi covjek gospodski,Senad bez komentara jer ni on u ovom momentu nije znao sta je Smajic tacno naveo da je razlog odlaska pa nije nista komentarisao..strasno..potrosise prvo Slavka pa sad Smajica..imam brigu kako veceras zaspati od razocarenja u nepravdu..![]()
p.s.Sreca da je bratski klub Sloboda dovela dva trenera,pa im ostane jedan..Prosao pripreme,poznaje ekipu,vodio Slaven Zivinice do finala na Turniru u Ljubacama i tak..
? ? <3
-
sviunapad1010
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la:Ovaj Gorstak OCHero 1010 s teme i bifteka.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- MocMahale444
sviunapad1010 je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Ovaj Gorstak OCHero 1010 s teme i bifteka.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MocMahale444
Zerina pa cestitam i sretno. Valjda te bude slusao.
Evo sad javise udala nam se Ljupka.
- svrakino1921
- Kontakt:
Jel se to udala u OlovoMocMahale444 je napisao/la:Zerina pa cestitam i sretno. Valjda te bude slusao.
- MocMahale444
Bistriksvrakino1921 je napisao/la:Jel se to udala u OlovoMocMahale444 je napisao/la:Zerina pa cestitam i sretno. Valjda te bude slusao.
- svrakino1921
- Kontakt:
Svaka cast Bistrik je BistrikMocMahale444 je napisao/la:Bistriksvrakino1921 je napisao/la:Jel se to udala u OlovoMocMahale444 je napisao/la:Zerina pa cestitam i sretno. Valjda te bude slusao.
Dobro je da je fulila Kobilju glavu
- MocMahale444
Zamalo da se uda u Širokaču, al eto upala joj kašika u med.
- svrakino1921
- Kontakt:
Znas staMocMahale444 je napisao/la:Zamalo da se uda u Širokaču, al eto upala joj kašika u med.
Ja sam cuo al nisam nikad bio
Pricaju ozbiljni ljudi
Sirokaca je cudo
- MocMahale444
viewtopic.php?f=43&t=1728&start=43940
Sta je ovo
zalosno zemberek te ****.
@Svrakino da pitamo @Belog poglavicu pitarsku, on sigurno zna ali kako ga Škoro nije stavio u NATO
on se s razlogom naljutio i otišao s teme. E moj Libe ko to oCHera, nesto slicno kao 1010 i Sariel.
Sta je ovo
@Svrakino da pitamo @Belog poglavicu pitarsku, on sigurno zna ali kako ga Škoro nije stavio u NATO
A C A B
- svrakino1921
- Kontakt:
Znas vrlo je jednostavnoMocMahale444 je napisao/la:viewtopic.php?f=43&t=1728&start=43940
Sta je ovozalosno zemberek te ****.
![]()
![]()
@Svrakino da pitamo @Belog poglavicu pitarsku, on sigurno zna ali kako ga Škoro nije stavio u NATOon se s razlogom naljutio i otišao s teme. E moj Libe ko to oCHera, nesto slicno kao 1010 i Sariel.
Breza je bliza Metropoli od Olova
- MocMahale444
svrakino1921 je napisao/la:Znas vrlo je jednostavnoMocMahale444 je napisao/la:viewtopic.php?f=43&t=1728&start=43940
Sta je ovozalosno zemberek te ****.
![]()
![]()
@Svrakino da pitamo @Belog poglavicu pitarsku, on sigurno zna ali kako ga Škoro nije stavio u NATOon se s razlogom naljutio i otišao s teme. E moj Libe ko to oCHera, nesto slicno kao 1010 i Sariel.
Breza je bliza Metropoli od Olova
Kako god nije o tome rijec.
Nego je Skoro stavio 5 pitara s ove teme da su jaki ko NATO.
vojvoda Tobe, srbenda Joker, jedini pravi sarajlija Morto i jos 2 levata.
A zaboravio Belog barabu, knjizevnika High, Ljupku, Aligatora, onog sto ide uvijek na exit i jos par njih.
Nemaju pojma da je Skoro Sabrin rođak i da je cinka.
Gori su od nas i nasih kgb radnji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.