2018-19 NBA Preseason

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

dscile
Kontakt:

Re: 2018 NBA Offseason

Post Postao/la dscile » 13 jul 2018, 11:18

Pa realno i jeste underrated.. Sto i nije samo njegova zasluga, nego i onih retardiranih ugovora koji su dijeljeni prije nekoliko sezona, pa sada mu niko nije mogao ponuditi neki veci novac. I dalje moze biti odlicna scoring opcija sa klupe za vecinu fransiza.

Ako ne bude previse silovao loptu, bice dobar fit za Denver.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 13 jul 2018, 11:30

Sarmelino je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
Underrated
It's funny zato što je Hayward 10 puta bolji igrač od Isaiaha. Genijalno poređenje.
dscile je napisao/la:Pa realno i jeste underrated.. Sto i nije samo njegova zasluga, nego i onih retardiranih ugovora koji su dijeljeni prije nekoliko sezona, pa sada mu niko nije mogao ponuditi neki veci novac. I dalje moze biti odlicna scoring opcija sa klupe za vecinu fransiza.

Da, zato nije dobio veliki ugovor, zato što niko nije mogao :rol: Mogli su.

Spoiler alert: Silovat će loptu. Od toga je napravio ono malo karijere što je imao.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 13 jul 2018, 11:34

Raul_64 je napisao/la:Nisu samo oni , jos i Chandler.Radije ispasti u prvoj rundi nego imati eventualnu dubinu i platit malo ekstra a proci dalje.

Bas zbog toga sto rukiji vjerovatno nece igrati.Nema se SF uopste,bar pouzdanog.

Mladji igraci bi trebali biti bolji al i zapad je bolji.Meh.
Chandler je igrao preko neke stvari skoro dvije godine, zasto ga drzati bolje dati sansu Craigu

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 13 jul 2018, 11:48

Donnie Darko je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
Underrated
It's funny zato što je Hayward 10 puta bolji igrač od Isaiaha. Genijalno poređenje.
dscile je napisao/la:Pa realno i jeste underrated.. Sto i nije samo njegova zasluga, nego i onih retardiranih ugovora koji su dijeljeni prije nekoliko sezona, pa sada mu niko nije mogao ponuditi neki veci novac. I dalje moze biti odlicna scoring opcija sa klupe za vecinu fransiza.

Spoiler alert: Silovat će loptu. Od toga je napravio ono malo karijere što je imao.
Hoces reci da ne vrijedi vise od tih 4-5 miliona koje ce dobiti ove godine? Razumijem da oduvijek imas neki pik na njega.. pa ni ja ne smatram da je neki top igrac u ligi, ali sam siguran da je potcijenjen, prije svega u finansijskom smislu. Za javno mjenje, tj navijace vec ne znam. Kao da svaka baraba u ligi moze imati sezonu kakvu je on imao. Doduse, nije ni realno da je ponovi, jer ima dosta do tima.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 13 jul 2018, 11:57

dscile je napisao/la: Hoces reci da ne vrijedi vise od tih 4-5 miliona koje ce dobiti ove godine? Razumijem da oduvijek imas neki pik na njega.. pa ni ja ne smatram da je neki top igrac u ligi, ali sam siguran da je potcijenjen, prije svega u finansijskom smislu. Za javno mjenje, tj navijace vec ne znam. Kao da svaka baraba u ligi moze imati sezonu kakvu je on imao. Doduse, nije ni realno da je ponovi, jer ima dosta do tima.
Jesmol mi gledali istog Thomasa prošle sezone? Trenutno ne vrijedi. Igrač u raspadu, najlošiji defanzivac u ligi plus egomanijak i dokazani kancer u nekoliko navrata. Net negative u ovom trenutku.

Niko normalan mu nije želio u ovakvoj situaciji ponuditi više od ovog minimuma. Postoji razlog za to.

Jedini način na koji može biti potcjenjen je što mu ime vrijedi više od tog minimuma.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 13 jul 2018, 12:02

dscile je napisao/la: Hoces reci da ne vrijedi vise od tih 4-5 miliona koje ce dobiti ove godine? Razumijem da oduvijek imas neki pik na njega.. pa ni ja ne smatram da je neki top igrac u ligi, ali sam siguran da je potcijenjen, prije svega u finansijskom smislu. Za javno mjenje, tj navijace vec ne znam. Kao da svaka baraba u ligi moze imati sezonu kakvu je on imao. Doduse, nije ni realno da je ponovi, jer ima dosta do tima.
Jesmol mi gledali istog Thomasa prošle sezone? Trenutno ne vrijedi. Igrač u raspadu, najlošiji defanzivac u ligi plus egomanijak i dokazani kancer u nekoliko navrata. Net negative u ovom trenutku.

Niko normalan mu nije želio u ovakvoj situaciji ponuditi više od ovog minimuma. Postoji razlog za to.

Jedini način na koji može biti potcjenjen je što mu ime vrijedi više od tog minimuma.
jesi mu vidio story na IG :rol:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 13 jul 2018, 12:06

miki_92 je napisao/la: jesi mu vidio story na IG :rol:
Ne, zašto bih :rol: mada znam odmah tačno šta je.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 13 jul 2018, 15:43

miki_92 je napisao/la: jesi mu vidio story na IG :rol:
Ne, zašto bih :rol: mada znam odmah tačno šta je.
Ja se izvinjavam, kakva je priča na IG? Je li to neki američki kanal?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

huupmil
Kontakt:

Post Postao/la huupmil » 13 jul 2018, 15:55

Pogledao sam ja na IG. Dobro je da je samouvjeren, to garantuje spektakl. Sa druge strane, precesljam istagram i kod Tori Krega iz denvera nailazim na pricu iz teretane, gdje je glavna zajebancija imucnost Jokica, cini mi se da mu to ne prija.
Djeluje mi da i nije prvi put da se ovakvo nesto poteze, mozda je to mala cultural conforontation. Biti bogat u tim okvirima za te američke crnce je nešto prilično strano mnogim evropljanima koliko primjećujem.

Vainglorious
Kontakt:

Post Postao/la Vainglorious » 13 jul 2018, 16:03

dscile je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la: It's funny zato što je Hayward 10 puta bolji igrač od Isaiaha. Genijalno poređenje.

Hoces reci da ne vrijedi vise od tih 4-5 miliona koje ce dobiti ove godine? Razumijem da oduvijek imas neki pik na njega.. pa ni ja ne smatram da je neki top igrac u ligi, ali sam siguran da je potcijenjen, prije svega u finansijskom smislu. Za javno mjenje, tj navijace vec ne znam. Kao da svaka baraba u ligi moze imati sezonu kakvu je on imao. Doduse, nije ni realno da je ponovi, jer ima dosta do tima.
Slazem se s tobom. Izuzetno potcjenjen igrac, ali nazalost nije kompaktibilan sa vecinom timova. On je igrac za ekipu u rebildingu kojoj rezultat nije bitan pa da mu se rahat daju kljucevi fransize. Ne pomaze ni njegov karakter, jer on sebe precjenjuje i stavlja na level sa all star elitom. Nadam se da ce imati finu sezonu i zasluziti vise iduce godine.

I jedna ispravka. Nije postpisao MLE za 4-5m, vec veteran minimum 2m. Gore nego sto mislis.

Pip
Kontakt:

Post Postao/la Pip » 13 jul 2018, 16:55

denver je dobro prosao,u zdravom thomasu su dobili trpaca s klupe i imace prostora za max potpis muraya i vidjece da li ce uzet opciju na milsapovu zadnju godinu ili dodat jos neki masan ugovor prema potrebama u timu.bruklin je samo na papiru uradio dobar posao,faried nema sut,kesa u odbrani, kvari atmosferu kad ne igra (srecom preostala mu samo jedna godina)a pikovi sljedece godine kiti ne valjaju, mimo prvih 4-5 ...sve sto valja su SG i SF, musa ako se ne pokaze u prvoj godini,stize mu nova konkurencija (barret, redish, allen, little)
niakd nije viska ponovit koliko je glup potez napravio izlazeci na ovaj draft,hem kako je usput ukopo repku

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 13 jul 2018, 18:42

Raul_64 je napisao/la:Kako je skrt Kroenke..
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 jul 2018, 21:14

All-Star Jimmy Butler has officially turned down the Wolves' 4-year, $110M range extension offer, per owner Glen Taylor. :problem:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 13 jul 2018, 21:21

NEZALAGANJE je napisao/la:All-Star Jimmy Butler has officially turned down the Wolves' 4-year, $110M range extension offer, per owner Glen Taylor. :problem:
1 za 1 za Jimmya je bolje nego bilo sta sa Raptorsima.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 13 jul 2018, 21:52

NEZALAGANJE je napisao/la:All-Star Jimmy Butler has officially turned down the Wolves' 4-year, $110M range extension offer, per owner Glen Taylor. :problem:
slika

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 13 jul 2018, 22:00

doduse ovo je isti slucaj kao i Kyrie, gdje nema smisla finansijski da potpisuje produzenje ovog ljeta

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 jul 2018, 22:07

Kawhi je napisao/la:
I sta ako odluci da ode nakon 1 sezone?Gdje su pikovi,gdje su mladi igraci?
Usput,nisam fan toga da se Butleru sa historijom povreda i vec skoro 30 godina daje max od 30+mil po sezoni.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 13 jul 2018, 22:34

NEZALAGANJE je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
I sta ako odluci da ode nakon 1 sezone?Gdje su pikovi,gdje su mladi igraci?
Usput,nisam fan toga da se Butleru sa historijom povreda i vec skoro 30 godina daje max od 30+mil po sezoni.
Rebuild. Win win situacija za nas. Ako se pokaze dobar ostavimo ga i pokusamo contendera napraviti kad Bugi ode iz Dubsa. Ako bude los mozemo krenuti dalje. Ako mladi igrac kojeg dobijamo nije Tatum ili Simmons ne propustamo puno.

Al bi uzeo DeGrozanovih 28 zato.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 14 jul 2018, 06:54

Jel ovo naš Josh Adams igra SL za Mavse ? :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 14 jul 2018, 08:25

Josh Hart igra sjajno ljetnu ligu, nakon sezone izvan svih ocekivanja nastavlja da napreduje. Nije ni cudo da su prosle godine rekli da moze biti puno vise od 3nd igraca. Mozda i starter uz Brona naredne sezone.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.