Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ne slušam ovu dvojicu, ali momci su odavno iznad ovog regiona. Ulažu u sve, brinu o svemu, na svim poljima su dobri. Onakav album 2014. dok su još prašinari bili su snimili. Par puta su ovdje u lokalu bili, ulaz standardno slobodan, a u klubu svi sa naočalama i veseli.
Jedino kod njih što mi se ne sviđa je publika.
Kareluša je isto pi.čka koja želi da ide izvan, ali uspijeva joj više na drugom planu.
Joksimović, Čolić, Dervišhalidović, Ražnatović, Jahić su već druga vrsta pjevača koji mogu da dovedu publiku svih generacija i nije im problem 100.000 ljudi skupiti na nastupu. Ali to je već druga priča.
Jedino kod njih što mi se ne sviđa je publika.
Kareluša je isto pi.čka koja želi da ide izvan, ali uspijeva joj više na drugom planu.
Joksimović, Čolić, Dervišhalidović, Ražnatović, Jahić su već druga vrsta pjevača koji mogu da dovedu publiku svih generacija i nije im problem 100.000 ljudi skupiti na nastupu. Ali to je već druga priča.
Znam dva starija vozaca iz BIH koji su mi rodbina, i oni ovako zanemare "planiranu voznju" i tu uputu da kad se zeznes moras produziti pa tek negdje dalje se okrenuti kad budes mogao. Je li se to ne uci kad se polaze tamo?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ne.Mokroguz je napisao/la:Znam dva starija vozaca iz BIH koji su mi rodbina, i oni ovako zanemare "planiranu voznju" i tu uputu da kad se zeznes moras produziti pa tek negdje dalje se okrenuti kad budes mogao. Je li se to ne uci kad se polaze tamo?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Bas je morbidan slucaj da su vjerovatno u panici poginuli ili upamtili udes i mozda se trzali u autu neko vrijeme dok im je sazrila realizacija, spas nije mogao ranije doci. I samo tako ostave iza sebe jedan vakum u obliku sebe u svojim krugovima, ne mozes ih vise nista ni pitati niti je taj karakter vise u svijetu da izvrsi neke poteze i uzrokuje "micanje"(npr. neko nekoga cudno pogleda tri sekunde, ta osoba naredni sat vremena se mozda gleda u ogledalo, a nebi da se to nije desilo, svi tako "micu svijet"). I jos je mozda gore viditi ostatke i znati da im neki procesi nisu dosli do ispunjenja; planirali mozda ici kod nane sljedecu hevtu ili uzeti sladoled kad se vrate - ni jedno ni drugo nece nikad biti gotovo.
Gore je poginuti radi necije zabave ja mislim. Taj trenutak ekstaze i brzine koja je zadovoljila onog ili one u tom autu koji su to zeljeli, nestao je, a sporedni efekat je vjecan, zato je, barem po mome misljenju, takva smrt bas kao da ti se neko ruga, kao da si beznacajan, tvoja vjecnost je vrijedila mog kratkog uzitka. Nema rijeci da se sviju ubjedi da su strasti nesta sto nije namijenjeno da vodi ni vlada, "for nothing can fill the belly of Adam's son except dust".
Gore je poginuti radi necije zabave ja mislim. Taj trenutak ekstaze i brzine koja je zadovoljila onog ili one u tom autu koji su to zeljeli, nestao je, a sporedni efekat je vjecan, zato je, barem po mome misljenju, takva smrt bas kao da ti se neko ruga, kao da si beznacajan, tvoja vjecnost je vrijedila mog kratkog uzitka. Nema rijeci da se sviju ubjedi da su strasti nesta sto nije namijenjeno da vodi ni vlada, "for nothing can fill the belly of Adam's son except dust".
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮

20-year-old Kylie Jenner is worth $900 million and on pace to become the youngest self-made billionaire ever.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Šta ovo već i dijete imamiki_92 je napisao/la:![]()
20-year-old Kylie Jenner is worth $900 million and on pace to become the youngest self-made billionaire ever.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
sta je tu cudno, vidis da se razmnozavaju ko zecevi 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Male djevojcice misle da ce postati k'o ona ako "uzmu nesto njezino".
Ustvari to neke krvopije vode u njezino ime, skontali mogu prodavati, samo im treba ime, ona nije sposobna to raditi sama. Nije nijedan Kardashian.
Ustvari to neke krvopije vode u njezino ime, skontali mogu prodavati, samo im treba ime, ona nije sposobna to raditi sama. Nije nijedan Kardashian.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
A to je ova ruzna. Ja se prepao da se Kendall nekom dala.
- alan_kardec
- Kontakt:

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Na internetu ovih dana glavna tema da li je ona zaista self-made ili nije.miki_92 je napisao/la:![]()
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Logično. Roditelji su je napravili.Mokroguz je napisao/la:Svi znamo da nije.
Jes vam krivo što vi nemate 900 miliona
self mademiki_92 je napisao/la:![]()

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Donnie Darko
- Kontakt:
zamisli da si travis scott, kanje ti sredi da svrsis u milijardu dolara i mozes u penziju komotno
U toj familiji nema nijednog father figure-a, oca vise nemaju, Kanye i Tyga se ponasaju kao djeca, Bruce promjenio spol. 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jel ovo njegova beba?Donnie Darko je napisao/la:zamisli da si travis scott, kanje ti sredi da svrsis u milijardu dolara i mozes u penziju komotno
sta sad ova mora malom objasnjavat da joj je nana nekad bila djed
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.