MortemHz je napisao/la:12KAlfredNobel je napisao/la:@skoroalen
To je to.
Ja mislim da će nas biti oko 7-8 milja. Možda bi bilo i više, ali su počeli godišnji odmori, mada sigurno su i dijasporci stigli. Pa protiv Zarije je bilo oko 10, ako se ne varam, a imali smo negativan rezultat.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Al je to bilo poslije sezone gdje smo baksuzno izgubili kup, završili treći na tabeli, krunisali sezonu pobjedom u derbiju, izbijanjem titule anam njima. I baš taj poraz nam je doveo raju, jer smo svi očekivali da ih razbijemo na Koševu, jer smo ih i tamo stisli u njihov šesnaesterac čim smo počeli hrabrije igrat.AlfredNobel je napisao/la:@skoroalen
To je to.
Ja mislim da će nas biti oko 7-8 milja. Možda bi bilo i više, ali su počeli godišnji odmori, mada sigurno su i dijasporci stigli. Pa protiv Zarije je bilo oko 10, ako se ne varam, a imali smo negativan rezultat.
Sad imamo pozitivan rezultat, znači 99% idemo dalje, a igra katastrofalna. Nakon sezone gdje je proglašen zvanični bojkot tribine, gdje smo izgubili tri derbija, ispali u kupu odmah... nismo doveli ni neko pojačanje da bi dovelo raju, onda se sjećam da je Rahmanović bio fenomenalan u Moldaviji, na trenutak smo prežalili Duljevića. Ne znam, sumnjam da je raja željna da gleda Hodžića na lijevom beku još 90 minuta. Dodaj uz to i realno skupe karte, plus potencijalno loše vrijeme... nisam optimista, 5-6 milja plafon.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Hahaha sto mi je drago sada citati ove komentare kako Pavlovic ne valja hahaah a pogotovo ova slika sa natprisjecnim zvezdasima sve govori. Nek se jave sada oni koji su ga branili kako je on sjajan golman hahahaha
Steta nmg naci onaj moj post o njemu prije godinu i po dana. Nmg naci jer sam banovan bio i iskljucen trajno zbog bu.dala koje su ga branile. Tada sam spomenuo jos jednog igraca kao prevaru to je Stanojevic prevara ljudi moji ali ne i za upravu koja ga je dovela
Steta nmg naci onaj moj post o njemu prije godinu i po dana. Nmg naci jer sam banovan bio i iskljucen trajno zbog bu.dala koje su ga branile. Tada sam spomenuo jos jednog igraca kao prevaru to je Stanojevic prevara ljudi moji ali ne i za upravu koja ga je dovela
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mislim da neće to imati veze, jer ko je naumio ići, otići će. Neće ga zanimati što igra ovaj ili onaj, a pogotovo sada kad je došla dijaspora, svi oni vole otići na tekmu dok su tu, a pogotovo evropsku. Ja sam bio ljut i razočaran nakon Zarije, tad sam mislio neću im više nikad otići. Ma šta otići, distancirati ću se od Kluba skroz. Ali, džaba, opet te to povuče i koliko god neke stvari nisu dobre i koliko god je tu problema, opet si tu. Nešto jače jbg..skoroalen je napisao/la:Al je to bilo poslije sezone gdje smo baksuzno izgubili kup, završili treći na tabeli, krunisali sezonu pobjedom u derbiju, izbijanjem titule anam njima. I baš taj poraz nam je doveo raju, jer smo svi očekivali da ih razbijemo na Koševu, jer smo ih i tamo stisli u njihov šesnaesterac čim smo počeli hrabrije igrat.AlfredNobel je napisao/la:@skoroalen
To je to.
Sad imamo pozitivan rezultat, znači 99% idemo dalje, a igra katastrofalna. Nakon sezone gdje je proglašen zvanični bojkot tribine, gdje smo izgubili tri derbija, ispali u kupu odmah... nismo doveli ni neko pojačanje da bi dovelo raju, onda se sjećam da je Rahmanović bio fenomenalan u Moldaviji, na trenutak smo prežalili Duljevića. Ne znam, sumnjam da je raja željna da gleda Hodžića na lijevom beku još 90 minuta. Dodaj uz to i realno skupe karte, plus potencijalno loše vrijeme... nisam optimista, 5-6 milja plafon.
E sad, jedino to loše vrijeme može uticati, a izgleda opet su najavili loše vrijeme.
Dugo je pet dana, vrijeme ce se mijenjati, oblačno vjerovatno, kiša upitno.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja mislim da će posjeta biti solidna, 8+milja
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jelde da ima ono podatak vezan za nas da nikad nismo izgubili evropsku na Kosevu kad kisa pada?
1946~
Lech nas je dobioThrillerHz je napisao/la:Jelde da ima ono podatak vezan za nas da nikad nismo izgubili evropsku na Kosevu kad kisa pada?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
I protiv gladbacha prokapalaPantelija je napisao/la:Lech nas je dobioThrillerHz je napisao/la:Jelde da ima ono podatak vezan za nas da nikad nismo izgubili evropsku na Kosevu kad kisa pada?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Pika se samo prolom oblaka kao sto je bilo sa Sigmom, Helsingborgom, Rapidom...SarajevoJeBordo je napisao/la:I protiv gladbacha prokapalaPantelija je napisao/la:Lech nas je dobioThrillerHz je napisao/la:Jelde da ima ono podatak vezan za nas da nikad nismo izgubili evropsku na Kosevu kad kisa pada?
Sjeca li se ko kijameta kad smo igrali sa Rangersom is Andore... 3:0 bilo na Kosevu...
Barem sto se Euro utakmica tice nije bilo veceg kijameta...
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma na kijamet i prolom oblaka sam mislio, lose sam se izrazio, i protiv Levskog je bilo olujnorevolt je napisao/la:Pika se samo prolom oblaka kao sto je bilo sa Sigmom, Helsingborgom, Rapidom...SarajevoJeBordo je napisao/la:I protiv gladbacha prokapalaPantelija je napisao/la: Lech nas je dobio
Sjeca li se ko kijameta kad smo igrali sa Rangersom is Andore... 3:0 bilo na Kosevu...
1946~
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Joj kad se sjetim Rapida, cijeli dan je bio prolom oblaka i oko 18h je prestala, i nešto malo je sitno padalo tokom tekme. Ali da nam je kiša u Evropi sretna, def jeste!revolt je napisao/la:Pika se samo prolom oblaka kao sto je bilo sa Sigmom, Helsingborgom, Rapidom...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kad će se znat zvanično jel Atalanta ili Fiorentina?
FK Sarajevo
CetvrtakBordoSarajevo je napisao/la:Kad će se znat zvanično jel Atalanta ili Fiorentina?
Na kraju ce biti AtlantidaBordoSarajevo je napisao/la:Kad će se znat zvanično jel Atalanta ili Fiorentina?
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma ostaje Viola.. Nema šanse da im UEFA ili arbitražni sud ponište kaznu.
Jel se definitivno zna gdje se igra prva protiv Fiorentine ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
U Italiji je prva.Lik je napisao/la:Jel se definitivno zna gdje se igra prva protiv Fiorentine ?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
skoroalen je napisao/la:U Italiji je prva.Lik je napisao/la:Jel se definitivno zna gdje se igra prva protiv Fiorentine ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, misstianopenaldo i 27 gostiju.