Pa, čekaj. Koji ku*r*ac PAOK predstavlja u Europi? Jednu veliku ništicu.brazzo je napisao/la:još i klubić PAOKAdmir_Sa je napisao/la: Vishemiliounski grad njemu isprdak![]()
![]()
dobro večeras je Dinamo igrao bolje čak i moja stara koja ne prati često fudbal to uvidjela i to dovoljno govori da su zaslužili barem bod ali ostaje im makar nada da ako PAOK ponovi ovakvu igru u Zagrebu ne bi trebalo biti problema za Dinamo
GNK Dinamo Zagreb
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Hayley <3
pa jbg imaju iza sebe dobrih rezultata i velikog iskustva u Europi a i u Grčkoj ista stvar s tim što tamo imaju i dosta osvojenih trofeja. Ma jbt ga uglavnom nisu klubić jer od ima barem 10 klubova sad u Europa ligi koji su daleko iza PAOK-a-badblueboylivno je napisao/la:
Pa, čekaj. Koji ku*r*ac PAOK predstavlja u Europi? Jednu veliku ništicu.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Tim gore i jos veca ''bruka'' po Dinamo .badblueboylivno je napisao/la:Pa, čekaj. Koji ku*r*ac PAOK predstavlja u Europi? Jednu veliku ništicu.brazzo je napisao/la:još i klubić PAOKAdmir_Sa je napisao/la: Vishemiliounski grad njemu isprdak![]()
![]()
dobro večeras je Dinamo igrao bolje čak i moja stara koja ne prati često fudbal to uvidjela i to dovoljno govori da su zaslužili barem bod ali ostaje im makar nada da ako PAOK ponovi ovakvu igru u Zagrebu ne bi trebalo biti problema za Dinamo

Sam sebi upadas u stomak.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- M. Scofield
- Kontakt:
u prvih 11 Paok-a nijednog Grka, nesretan poraz , nerješeno bi bilo najpoštenije al j*** ga sada
Audere est Facere
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
- badblueboylivno
- Kontakt:
da... ali ajde, navikao sam da mi Svetinja gubi od slabijih ekipa pa nema mjesta sad nekom velerazočaranju, ono, napravim listu svih poraza zadnjih godina i smrznem se kad pogledam tko nas je sve uništavaoharishp je napisao/la: Tim gore i jos veca ''bruka'' po Dinamo .![]()
Sam sebi upadas u stomak.

Hayley <3
Ma nema razloga za strah.
Brugge će pasti.. vidjeli smo svi kakav je Anderlecht jučer, a Brugge je klasu slabiji.
Brugge će pasti.. vidjeli smo svi kakav je Anderlecht jučer, a Brugge je klasu slabiji.

...što je više lome to je volim jače...
Evo čitam da Grobari dolaze u Zagreb.
Baš me zanima hoće li doći ili će biti nešto slično sa Delijama i Spartakom.
Da ne govorim o Grobarima u Temišvaru kada su BBB razj.bali cijeli grad. 

Baš me zanima hoće li doći ili će biti nešto slično sa Delijama i Spartakom.

Ma Brugge pada u Zagrebu i opet je sve u našim rukama i nogama u ovoj skupini
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- drinin vuk
- Kontakt:
Cuj Paok nema nijednog Grka u postavi ,ej pameti????!!!!
Pa ako Paok bude igro kako zna i u Zagrebu ce da dobije utakmicu,Salpingidis ga daje garant....
Pa ako Paok bude igro kako zna i u Zagrebu ce da dobije utakmicu,Salpingidis ga daje garant....
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
pa koji je to Grk igrao jučerdrinin vuk je napisao/la:Cuj Paok nema nijednog Grka u postavi ,ej pameti????!!!!

a i ja smatram da će PAOK biti daleko bolji na Maksimiru jer se teško može ponoviti onakva igra ali eto vjerujem da je to zbog gradskog derbija ovog vikenda pa nisu igrali sa 100% svojih mogućnosti.M. Scofield je napisao/la:u prvih 11 Paok-a nijednog Grka, nesretan poraz , nerješeno bi bilo najpoštenije al j*** ga sada
It was turned around so that right looked wrong
Izbjegavaš mi pitanje..drinin vuk je napisao/la:Cuj Paok nema nijednog Grka u postavi ,ej pameti????!!!!
..dali dolaziš u Zagreb? I jesi li za koju ljutu?

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pustite @Drininog Vuka. Zato će u posljednjem kolu CL i EL biti u žalosti(naime, tada će i Partizan i Paok doživjeti fijasko u Londonu odnosno Zagrebu). Inače, on je poznat kao najobjektivniji forumaš ss.ba, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Paok je loša ekipa, troma i stara, nemaju uopće igru i sva taktika im se svodi na tu euforiju. Muslimović je jedina klasa, ne zato što je Bosanac, već zato što je to očigledno, jedini zna primiti loptu, prodat lažnjak, prodriblati. Ovo ostalo je daleko od Dinama. Zagrepčani mnogo bolja ekipa, za jučerašnji poraz isključivi krivac je Bišćan i Vahina taktika na nulu. Jučer da si Dinamo sam nije zabio gol, Paok ga ne bi nikad ni dao. U Zagrebu ne dajem im veliku šansu. Sada im slijedi dvoboj sa Villarrealom, Dinamu sa Brižom. Biće u ovoj grupi svega, ali ja sam ipak uvjeren u prolaz Dinama i Španaca.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
Losa tekma,ocekivao sam vise od Paoka,koji je u teskom kanalu nakon ispadanja od Ajaxa,kao da su tempirali formu samo za taj dvomec,onakav Paok kao protiv Ajaxa bi dao Dinamu sinoc najmanje 2-3 komada.Dinamo je isao svesno na bod,ali siguran sam da su krenuli malo jace da bi dali pogodak,nekoliko puta prosli ali samo do Kresica koji je sinoc fenomenalno branio.
U ovoj grupi je do kraja sve moguce,sve ekipe su promenile formu u odnosu na start sezone,mislio sam da Dinamo nece uspeti ali ako Paok ne digne formu u nastavku Dinamo sa Villarrealom ide dalje.
U ovoj grupi je do kraja sve moguce,sve ekipe su promenile formu u odnosu na start sezone,mislio sam da Dinamo nece uspeti ali ako Paok ne digne formu u nastavku Dinamo sa Villarrealom ide dalje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- badblueboylivno
- Kontakt:
pa mislim da će, kad dođu, poželjeti da nisu ni došli, jer će Boysi željeti ostvariti susret sa njima, bez obzira na bojkotjacky09 je napisao/la:Evo čitam da Grobari dolaze u Zagreb.![]()
Baš me zanima hoće li doći ili će biti nešto slično sa Delijama i Spartakom.Da ne govorim o Grobarima u Temišvaru kada su BBB razj.bali cijeli grad.
eeej, oni dolaze u Zagreb, i to njih 1000

Hayley <3
Sumnjam da će onakav PAOK odbiti pera Villarealu i u Grčkoj, kamoli u Španjolskoj. Važno je da sljedeće kolo Dinamo uzme sva 3 boda Bruggeu što će biti dosta teško, ne treba se zavaravati, a da PAOK i Villareal odigraju u Španjolskoj x.. ali kažem čisto sumnjam da im PAOK može presmrditi.Devil je napisao/la:Losa tekma,ocekivao sam vise od Paoka,koji je u teskom kanalu nakon ispadanja od Ajaxa,kao da su tempirali formu samo za taj dvomec,onakav Paok kao protiv Ajaxa bi dao Dinamu sinoc najmanje 2-3 komada.Dinamo je isao svesno na bod,ali siguran sam da su krenuli malo jace da bi dali pogodak,nekoliko puta prosli ali samo do Kresica koji je sinoc fenomenalno branio.
- drinin vuk
- Kontakt:
Ova tema je odavno u fijasku,izazvanom prije svega nekompetentnim diskutantima,citam nijednog grka,pa jel to Salpingidis Estonac? Onda neko spomenu da je Muslimovic jedina klasa,ok navijacki,al cak ni navijacki nije,jer Ivic je ikona Paoka trenutno sve bitne golove,asistencije upravo Ivic daje....Toliko o kompetentnosti,necu vise postati na ovoj temi....
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Ni nemoj, bolje za tebe.drinin vuk je napisao/la:Ova tema je odavno u fijasku,izazvanom prije svega nekompetentnim diskutantima,citam nijednog grka,pa jel to Salpingidis Estonac? Onda neko spomenu da je Muslimovic jedina klasa,ok navijacki,al cak ni navijacki nije,jer Ivic je ikona Paoka trenutno sve bitne golove,asistencije upravo Ivic daje....Toliko o kompetentnosti,necu vise postati na ovoj temi....
Očito nemaš hrabrosti doći u Zagreb.

Sylvestr pozvan u slovačku reprezentaciju
Mladi Dinamov napadaš Jakub Sylvestr dobio je poziv da se pridruži slovačkoj nogometnoj reprezentaciji povodom utakmice između Armenije i Slovačke koja je na rasporedu 8. listopada u Erevanu te utakmice između Slovačke i Republike Irske koja će se odigravati 12. listopada u Žilini.
Okupljanje reprezentativaca predviđeno je u ponedjeljak, 4. listopada u hotelu Dolphin u Senecu.
Lijepo, Sylvestr u slovačkoj, Morales u čileanskoj.
Niti jedan u hrvatskoj, ali ih zato im po mladim reprezentacijama.
Mladi Dinamov napadaš Jakub Sylvestr dobio je poziv da se pridruži slovačkoj nogometnoj reprezentaciji povodom utakmice između Armenije i Slovačke koja je na rasporedu 8. listopada u Erevanu te utakmice između Slovačke i Republike Irske koja će se odigravati 12. listopada u Žilini.
Okupljanje reprezentativaca predviđeno je u ponedjeljak, 4. listopada u hotelu Dolphin u Senecu.
Lijepo, Sylvestr u slovačkoj, Morales u čileanskoj.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.