NK Zvijezda Gradačac

spiska
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la spiska » 14 jul 2018, 09:34

Ma pustite ba priče počeli smo ličiti na pravi seoski klub, jedan je azmir husic koji dodje unese u klub 2-3 miliona i moze sebi dati za pravo da bira kapitena koga zeli jer je fakticki njegov klub ali ovo kod nas su smijensi likovi nebi da bezveze dizem tenzije, ali imam poruke koje ti mogu pokazati i sve ce ti biti dosta jasnije ko je doveo igrače ko dovodi igrače pričamo da sebi necemo dopustiti neke stvari a iz sezone u sezonu iste se greske dogadaju. Kazem ti kada su svi rekli Zvijezdi NE Brckalic i Prljaca su govorili DA! I sramota bi od kluba bilo i od trenera da bilo ko drugi bude kapiten svak čast Jusufbasicu i ostalima ali ova dva momka su domaci i ovim gestom su pokazali koliko cijene ljudskost kod nas u klubu.

refik122
Kontakt:

Post Postao/la refik122 » 14 jul 2018, 09:50

Prljaca da je malo smozganiji mogo je sad bit ili u PL ili vani..

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 14 jul 2018, 10:12

Kapiten bi trebao bit domaci igrac,a trenutno je to jedino Prljaca ili Himzo,a oni bi obojica mogli bit rezerve.Cudno je to kod nas da i sad kad igramo ovu federalnu ligu ce se desit da prvih 11 budu sa strane igraci.Neznam bas cudna stvar da nemoze iz tih juniora izlazit igraci za prve ekipe,jeli pogresna selekcija ili ñesto drugo u pitanju.Gledajuci onu juniorsku utakmicu protiv Gradine koja igra seosku ligu je sramotno bilo .

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 14 jul 2018, 10:43

Znaci u Realu je trebao kapiten biti Ronaldo a ne Ramos ? Ne bi bilo fer prema Prljaci i Brckalicu,nakon svega ostati u klubu,ima na jednoj objavi na fb gdje Guzina kaze Sakicu kako bi se trebao izvinuti sa komplet upravom Prljaci kada je ostao u klubu,kaze sta ste sve radili momku posljednja dva mjeseca. Sta je sa tim htjeo reci to samo on zna,i nakon svega oduzet momku traku,ja mislim da njima smeta jer je on domaci i moze slucajno iznijeti navijacima ili nekome sta se desava u svlacionici i ajmo mu sad uzet traku stavit ga na klupu i ode on na polusezoni dalje a onda ce oni nastavit drugu polusezonu gdje su stali na kraju prvenstva

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 14 jul 2018, 11:08

Deremo Toska danas...

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 14 jul 2018, 11:28

combe80 je napisao/la:Deremo Toska danas...
Previše slusas njihove priče daleko smo mi od dobrog.

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 14 jul 2018, 12:11

Vraca se Dzenis imat cemo atomski napad uuu top ekipa odmah unosimo nemir nije ni krenulo joj pun grad strucnjaka svi bi vodili klub

AlexFergusonMatori
Kontakt:

Post Postao/la AlexFergusonMatori » 14 jul 2018, 12:33

Sastav će vjerovatno izgledat ovako: Oštraković---Brčkalić,
Torlaković,Petrović,Pecelj---Pejić,Mehić---Šarić,Jaćimović,(Himzo
ili Nikola)---Jusufbašić

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 14 jul 2018, 12:47

fender13 je napisao/la:Vraca se Dzenis imat cemo atomski napad uuu top ekipa odmah unosimo nemir nije ni krenulo joj pun grad strucnjaka svi bi vodili klub
Vi ste eto stručnjaci sto sjedite sa njima pijete kafe i sto se po kafanama odreduje ko ce gdje ce sta ce kao i u strankama gdje ce se ko zaposlit. Ali vidjet cemo se na zimu, polu sezona ako ne bude uspjesna upamtite da cemo se ugasiti do godine jer opet su se pocele neke astronmske cifre izdvajati za igrače, a to nije dobro. Ali nema veze ja danas idem u Klokotnicu da vidim kako cemo izgleda ne sumnjam u kvalitet igrača ali treba biti čovjek kad smo imali 3 igrača na papiru to su bili Brčalić, Hevešević i Prljača to ne zaboravite pametnjakovici! I prvi su rekli mi ostajemo šta bude bude! I ovo sto je dovedeno znamo mi kako je dovedeno.
Zadnja izmjena: spiska, dana/u 14 jul 2018, 12:49, ukupno mijenjano 2 puta.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 14 jul 2018, 12:48

AlexFergusonMatori je napisao/la:Sastav će vjerovatno izgledat ovako: Oštraković---Brčkalić,
ili Nikola)---Jusufbašić
Pa gdje su ti Zeric i Dzindo ako kazes da treniraju sa Zvijezdom. Ako moze Petrovic odma u prvu mogu i oni.

A i ti se Spiska moras odlucit jesi li kontra njih ili za njih. U rokunod 7-8 sati promjenis misljenje. Od toga da rade dobar posao i da je ekipa bolja od proslogodisnje do toga da smo mi daleko od dobrog.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 14 jul 2018, 12:59

Ja kazem da rade poso dobar sto se tiče igrackog kadra i jači smo garnatujem ti nego prosle godine, trener koliko je kvalitetan vrijeme ce pokazati! Ali sam protiv toga da se natura kapiten da uprava bira kapitena novog a imamo ljude kada su svi okrenuli ledja Zvijezdi. Ja da sam uz njih ja bi vjerovatno bi bio sa njima jer je mustafa imao plan da radimo sa njima, ali od toga nema ništa.

AlexFergusonMatori
Kontakt:

Post Postao/la AlexFergusonMatori » 14 jul 2018, 13:23

combe je napisao/la:
AlexFergusonMatori je napisao/la:Sastav će vjerovatno izgledat ovako: Oštraković---Brčkalić,
ili Nikola)---Jusufbašić
Pa gdje su ti Zeric i Dzindo ako kazes da treniraju sa Zvijezdom. Ako moze Petrovic odma u prvu mogu i oni.

A i ti se Spiska moras odlucit jesi li kontra njih ili za njih. U rokunod 7-8 sati promjenis misljenje. Od toga da rade dobar posao i da je ekipa bolja od proslogodisnje do toga da smo mi daleko od dobrog.
Mislio sam combe na najjaci sastav dok sam piso zaboravio na njih dvojicu.Žera komotno može umjesto Himze a Džindo umjesto Mehića.Ako nevjeruješ otiđi na Evropin profil igrač sa brojem 7 na slici ti je Žerić.A iza njega ti je Džindo.

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 14 jul 2018, 14:23

spiska je napisao/la:Ja kazem da rade poso dobar sto se tiče igrackog kadra i jači smo garnatujem ti nego prosle godine, trener koliko je kvalitetan vrijeme ce pokazati! Ali sam protiv toga da se natura kapiten da uprava bira kapitena novog a imamo ljude kada su svi okrenuli ledja Zvijezdi. Ja da sam uz njih ja bi vjerovatno bi bio sa njima jer je mustafa imao plan da radimo sa njima, ali od toga nema ništa.
Brckalic za kapitena definitivno.....najduze je tu u klubu..zasto od tog Mustafinog plana nema nista

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 14 jul 2018, 14:28

Doveli su Ostrakovica, vjerovatno planiraju Prljacu na klupu smjestiti, u tim situacijama se obicno i traka mijenja.
Nije to nista neuobicajeno.

Nego, kad bi taj trojac iz Zelje stigao, sa njima bi imalo jednak broj igraca kao i prosle godine i po kvaliteti igraca bi sigurno bili iza Olimpika i Veleza.

refik122
Kontakt:

Post Postao/la refik122 » 14 jul 2018, 14:38

Zapitajte se malo, zbog koga igraci nece da dodju u zvijezdu? zbog cega oni koji dodju jedva cekaju da odu? I zbog cega nasa djeca odlaze iz kluba, pocev od kadeta do seniora.. Ljudi moji gdje to ima da uprava preko vibera zove igrace? Jedno je jasno kad ode ta garnitura ljudi iz zvijezde i kad dodju sposobni ljudi koji vole sport onda se mozemo necemu nadat.. A do tada samo mozemo gledat kako sve tone..

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 14 jul 2018, 15:41

Ovaj matori ferguson napravio profil prije par dana i sve zivo u klubu zna garant neki iz uprave ili je matori Lazo cim zna i ko ce igrat i postavu...

Piska kralju molim te obavijesti nas ovde kako to sve izgleda na terenu...

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 14 jul 2018, 17:15

KLOKOTNICA 18:15h
NK ZVIJEZDA-NK TOŠK

Sastav Zvijezde:

Sedin Oštraković
Novica Petrović
Nikola Šarkanović
Enes Brčkalić
Juro Pejić
Ljubiša Pecelj
Denis Žerić
Sabahudin Jusufbašić
Himzo Hevešević
Ognjen Jaćimović

Klupa:

Emir Prljača
Dino Terzić
Tarik Džindo
Amir Turbić
Maid Pobrić
Uroš Đukić
Berin Torlaković
Tarik Hrštić
Amar Mehić
Kenan Šarić
Esmir Hasukić
Almir Piragić

Evo sastava sa fb stranice, fali jedan igrac stoper u pocetnoj postavi

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 14 jul 2018, 17:31

Uros Djukic je iz Sloge Tojsici, bio medju najvecim talentima u juniorima Slobode.
Berin Torlakovic je igrao u Gorazdu jedno vrijeme.
Ostalo sve poznato i juniori?

AlexFergusonMatori
Kontakt:

Post Postao/la AlexFergusonMatori » 14 jul 2018, 17:32

combe80 je napisao/la:KLOKOTNICA 18:15h
NK ZVIJEZDA-NK TOŠK

Sastav Zvijezde:

Sedin Oštraković
Novica Petrović
Nikola Šarkanović
Enes Brčkalić
Juro Pejić
Ljubiša Pecelj
Denis Žerić
Sabahudin Jusufbašić
Himzo Hevešević
Ognjen Jaćimović

Klupa:

Emir Prljača
Dino Terzić
Tarik Džindo
Amir Turbić
Maid Pobrić
Uroš Đukić
Berin Torlaković
Tarik Hrštić
Amar Mehić
Kenan Šarić
Esmir Hasukić
Almir Piragić

Evo sastava sa fb stranice, fali jedan igrac stoper u pocetnoj postavi
Fali ti Dejan Popović na mjestu štopera.

AlexFergusonMatori
Kontakt:

Post Postao/la AlexFergusonMatori » 14 jul 2018, 17:36

combe80 je napisao/la:Ovaj matori ferguson napravio profil prije par dana i sve zivo u klubu zna garant neki iz uprave ili je matori Lazo cim zna i ko ce igrat i postavu...

Piska kralju molim te obavijesti nas ovde kako to sve izgleda na terenu...
Jesam jesam iz uprave sam :opaopa: :opaopa:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.