Ocekujem da moze proci Rusiju, ili bar sutnuti im jednom na gol.messilla je napisao/la:Pa Hierro. Sta ocekujes od lika koji je dobio nogu od drugoligasa.
Ovo prvenstvo su Spanci antitalenti, Englezi ne.
Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88
Ocekujem da moze proci Rusiju, ili bar sutnuti im jednom na gol.messilla je napisao/la:Pa Hierro. Sta ocekujes od lika koji je dobio nogu od drugoligasa.
Moggi ja sam tvoj otac.Moggi je napisao/la:ko si ti da određujes covjeku ko je, sta je i kako je ispaoLAZARUS2000 je napisao/la:Ispao si malo glup ali nema vezeMiske01 je napisao/la:"Nikada manja država još od Urugvaja 1930. i 1950. nije igrala finale Svjetskog prvenstva u fudbalu, pa je veličanstveni uspjeh Hrvatske nogometne reprezentacije na Mundijalu u Rusiji možda i najveće sportsko postignuće u posljednjih stotinjak godina."
Je l' ovaj Čulić SP prati od Brazila? Nije čuo za Holandiju da je bila u finalima ili ne zna da je manja i od Urugvaja i od Hrvatske?
vidim opet te hvata kriza identiteta, triggeruje se kad mu kazes da je bh pravoslavac, kad mu kazes da je mrzitelj bih pa poseze za djecijim opaskamaLAZARUS2000 je napisao/la:Moggi ja sam tvoj otac.Moggi je napisao/la:ko si ti da određujes covjeku ko je, sta je i kako je ispaoLAZARUS2000 je napisao/la: Ispao si malo glup ali nema veze
Uhhh kako bi svi vi guze dali da vam je ostao. Ili da ste ga uspjeli dovesti.Tweeds_10 je napisao/la:Lukaku ili ti ga emil heskey
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.