imal ko knjigu fk zeljeznicar 1982 - 2007 u pdf formatu da mi posalje na email? na internetu je jos uvijek nemaju...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
imam knjigu kod kuće i čovjek koji je napisao tu knjigu mi je skoro pa najljbolji prijateljtm84 je napisao/la:pitanje:
imal ko knjigu fk zeljeznicar 1982 - 2007 u pdf formatu da mi posalje na email? na internetu je jos uvijek nemaju...
bolesnik s juga je napisao/la:imam knjigu kod kuće i čovjek koji je napisao tu knjigu mi je skoro pa najljbolji prijateljtm84 je napisao/la:pitanje:
Brate hoces li mi poslati ako nadjes,znas za sta mi treba?tm84 je napisao/la:pitanje:
cik pogadjam... pretpostavljam...Devil je napisao/la:Brate hoces li mi poslati ako nadjes,znas za sta mi treba?tm84 je napisao/la:pitanje:
5Manijak sa sjevera je napisao/la:U kolko je tekma protiv celika?
sandokan_TM87 je napisao/la:![]()
BRATE HVALA TI NA OVOME
IMAM OVU KNJIGU, ALI HVALA TI STO SI NAS PODSJETIO NA NAJBOLJEG KOJI NIJE MEDJU NAMA
Nije danas tekma,u utorak je ako nisi znao !Manijak sa sjevera je napisao/la:U kolko je tekma protiv celika?
Pitao sam za satnicu a znao sam da je utorakGrbavica moj zivot je napisao/la:Nije danas tekma,u utorak je ako nisi znao !Manijak sa sjevera je napisao/la:U kolko je tekma protiv celika?
OK izvini 17.00 hManijak sa sjevera je napisao/la:Pitao sam za satnicu a znao sam da je utorakGrbavica moj zivot je napisao/la:Nije danas tekma,u utorak je ako nisi znao !Manijak sa sjevera je napisao/la:U kolko je tekma protiv celika?
ima19TM87 je napisao/la:zna li ko imal danas trening ?
U koliko je?Seyo_TM je napisao/la:ima19TM87 je napisao/la:zna li ko imal danas trening ?
TnxSeyo_TM je napisao/la:sedamnaest casova i nula minuta
Seyo_TM je napisao/la:sedamnaest casova i nula minuta
a kad ce biti zadnji pred tekmu..ne bi bilo lose otici na zadnji..da im malo podignemo moralSeyo_TM je napisao/la:sedamnaest casova i nula minuta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.