FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la sloboda72 » 12 jul 2018, 20:37

http://fktuzlacity.com/utakmice/nk-celi ... uzla-city/

...........................................................GENERALNA PROBA

.........................................NK ČELIK ZENICA - FK TUZLA CITY

.....................................slika..........................................slika

...................................NK ČELIK ZENICA.......................................FK TUZLA CITY

.........................DATUM............ VRIJEME.......... LIGA
.........................14. JULA 2018.... 17:30 ........PRIJATELJSKA UTAKMICA

...................................STADION BILINO POLJE ZENICA

slika
Ja volim FK Tuzla City

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 13 jul 2018, 00:06

sloboda72 je napisao/la:http://fktuzlacity.com/utakmice/nk-celi ... uzla-city/

...........................................................GENERALNA PROBA

.........................................NK ČELIK ZENICA - FK TUZLA CITY

.....................................slika..........................................slika

...................................NK ČELIK ZENICA.......................................FK TUZLA CITY

.........................DATUM............ VRIJEME.......... LIGA
.........................14. JULA 2018.... 17:30 ........PRIJATELJSKA UTAKMICA

...................................STADION BILINO POLJE ZENICA

slika
Dobro došli... :thumbup:
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 13 jul 2018, 12:00

Postao/la Zenicanin988 » 12 jul 2018, 23:06

Dobro došli... :thumbup:
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
-----------------------------------------------------------------------------

HVALA OD SRCA BRAĆO NAŠA.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 13 jul 2018, 12:06

Tuzla City na Čelik bez Milakovića i Hasanovića

Prijateljski meč igra se sutra
Posljednju provjeru pred početak sezone Premijer lige BiH fudbaleri Tuzla Cityja imat će u subotu u Zenici.

S. Mlaćo
13.07.18. 11:53

Domaćin će biti ekipa Čelika, koja je izborila opstanak u društvu najboljih zahvaljujući tome što banjalučki Borac nije dobio licencu za sezonu 2018/19.

Trener novog premijerligaša Slobodan Starčević trebao bi na raspolaganju imati sve igrače izuzev Hasanovića i Milakovića, koji su zadobili povrede u prijateljskom meču protiv Krško.

Nakon Zvijezde 09 (3:0), zatim Gorice (2:0), Krškog (0:2) i Petrolula (2:1), bit će ovo ukupno peta i posljednja provjera Plavih pred 1.kolo na Pecari koje se igra 22.07. u 20:30.

Prijateljski meč sa Čelikom na programu je u subotu na stadionu Bilino polje od 17:30.

Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.
Ja volim FK Tuzla City

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 jul 2018, 13:41

Ova tekma na Bilinom ce biti prava provjera Tuzle....nadam se da ce obadvije ekipe izaci u sastavima na koje racunaju u prvenstvu....hoce li negdje biti stream
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: Opste diskusije

Post Postao/la staragarda » 13 jul 2018, 18:46

"mrtva ćarsija" i onih 14 navijaca hajd sto su otjerali raju sa Tusnja svojim glupostima kojima se cijela zemlja smije uz svesrdnu pomoc NJUO,viber cickovog ulja i naseg dobrog Zdene sad su ljude i sa foruma poceli da tjeraju... ahahahhahahaha... nadničari

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 13 jul 2018, 20:18

staragarda je napisao/la:Ova tekma na Bilinom ce biti prava provjera Tuzle....nadam se da ce obadvije ekipe izaci u sastavima na koje racunaju u prvenstvu....hoce li negdje biti stream
Pa ne znam je li zgodno zbog špijuniranja od strane Širokog.Ja ne bih puštao prenos niti snimak.Sutra će najvjerovatnije igrati 14 igrača (11 plus 3,dakle oni na koje Starčević računa na Pecari.Ovo je moje viđenje .Naravno može se i suprotno raditi kako bi zavarali Pavića. Pustit live-prenos i snimak ali pomiješati igrače i igru.Ja sam iskopnio čekajući predsjednika iz Rusije.Mislim da će Poturaliću trebati vremena i da nije fit za prvih 11.Mahmutović može ili Stojčev ,što da ne.Govorim o špicu.Osta mi ištah na Benku.Ima gotovo 35 godinaali i brzinu i refleks kao da mu je 29.
Ja volim FK Tuzla City

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 13 jul 2018, 20:22

sloboda72 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Ova tekma na Bilinom ce biti prava provjera Tuzle....nadam se da ce obadvije ekipe izaci u sastavima na koje racunaju u prvenstvu....hoce li negdje biti stream
Pa ne znam je li zgodno zbog špijuniranja od strane Širokog.Ja ne bih puštao prenos niti snimak.Sutra će najvjerovatnije igrati 14 igrača (11 plus 3,dakle oni na koje Starčević računa na Pecari.Ovo je moje viđenje .Naravno može se i suprotno raditi kako bi zavarali Pavića. Pustit live-prenos i snimak ali pomiješati igrače i igru.Ja sam iskopnio čekajući predsjednika iz Rusije.Mislim da će Poturaliću trebati vremena i da nije fit za prvih 11.Mahmutović može ili Stojčev ,što da ne.Govorim o špicu.Osta mi ištah na Benku.Ima gotovo 35 godinaali i brzinu i refleks kao da mu je 29.
Mislim da će prenositi Radio Zenit.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 13 jul 2018, 21:17

prisonbreak je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
Mislim da će prenositi Radio Zenit.
Hvala za info .Nema čovjek ni para a ni jarana ,inače sam bio zagrijan doći sutra u Zenicu.Na Bilinom Polju sam 2016. vidio Slobodu ,lijepu, kakva odavno nije bila.Četiri hiljade tuzlaka došlo u (našu) Zenicu.Kao da smo znali da je to kraj. I poslije toga nastupilo je mračno doba. Sad kad sam progledao i ponovo vidim svjetlost, FK Tuzla City i to vidi čuda, opet na onom istom Bilinom Polju.Nejse ,bit će dana u Boga.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 13 jul 2018, 21:25

NK Čelik Zenica
1 h · Instagram ·
Prijateljska utakmica
NK "ČELIK" - FK "TUZLA CITY"
Subota u 17: 30
Stadion BILINO POLJE
ULAZ SLOBODAN (ZAPAD) !!!
Svi su dobro došli !!!
SAMO ČELIK

slika
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 13 jul 2018, 21:30

.........................................BRACO OSMANOVIĆ ,TEORIJA VJEČITE ZAVJERE.

.........................
Ja volim FK Tuzla City

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 13 jul 2018, 22:44

Odlicna provjera na odlicnom terenu za nas klub.
Ocekujem dobru tekmu i nadam se da ce biti prenos.
Sto se tice Celika,zelim im puno uspjeha u predstojecoj sezoni.Drago mi je cuti i pozitivne vijesti iz ovog kluba i da nikad vise ne padnu na period do prije nekoliko mjeseci.Vrijedi spomenuti da u momentu kad su bili na ivici propasti da je nas predsjednik dao svoj minimalni doprinos za Zenickog velikana tako sto je obezbjedio opremu za Omladinske kategorije Celika.
] Azmir Husić posjetio NK "Čelik".
Ovim putem NK "Čelik" želi da se zahvali Azmiru Husiću na nesebičnoj pomoći Omladinskom pogonu našeg Kluba.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 jul 2018, 23:24

sloboda72 je napisao/la:Capacity 15 073

slika
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... 4%83_2.jpg
Top stadion... koliko je koštao... moze li se gdje naci.... ne moze ovo biti preko 10 - 15 miliona

xxzulaxx
Kontakt:

Post Postao/la xxzulaxx » 14 jul 2018, 00:26

staragarda je napisao/la:

slika
Top stadion... koliko je koštao... moze li se gdje naci.... ne moze ovo biti preko 10 - 15 miliona
Broke ground-August 2010
Opened-25 September 2011
Construction cost €17,500,000 Danasnja berza od prilike 32,643,437.81 BAM
Architect-Alpine Bau
Main contractors-SC All Plan Construction SRL

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 14 jul 2018, 09:34

slika
E moj Garda, a mi se prije zafrkavali sa Rumunuma.Te cigarete super-filter, pa ponesi vegete kupićeš pola Rumunije, pa1 črvena.Sjećaš se Rumunske pijace preko puta "Stelekta" gdje se poslije podne sve prodavalo za 1 črvena.Ljudi i dan danas imaju brusilica i bušilicai još raznog ala ta što sutada od Rumuna kupili.A i u Rumunki je išlo za 1 črvenu.

slika
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 14 jul 2018, 10:00

BosanacGorstak je napisao/la:Odlicna provjera na odlicnom terenu za nas klub.
Ocekujem dobru tekmu i nadam se da ce biti prenos.
Sto se tice Celika,zelim im puno uspjeha u predstojecoj sezoni.Drago mi je cuti i pozitivne vijesti iz ovog kluba i da nikad vise ne padnu na period do prije nekoliko mjeseci.Vrijedi spomenuti da u momentu kad su bili na ivici propasti da je nas predsjednik dao svoj minimalni doprinos za Zenickog velikana tako sto je obezbjedio opremu za Omladinske kategorije Celika.
] Azmir Husić posjetio NK "Čelik".
Ovim putem NK "Čelik" želi da se zahvali Azmiru Husiću na nesebičnoj pomoći Omladinskom pogonu našeg Kluba.
Vidiš ,dobro si se prisjetio ovog Husćevog gesta.Dobro je sjetiti se lijepih događaja.
Gledam nešto, nigdje ne mogu da nađem snimak NK Široki - NK Domžale 2:2.AKO NEKO NAĐE NEKA POSTAVI OVDJE ,ZAMOLIO BIH.
Ja volim FK Tuzla City

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 jul 2018, 12:21

sloboda72 je napisao/la:

slika
E moj Garda, a mi se prije zafrkavali sa Rumunuma.Te cigarete super-filter, pa ponesi vegete kupićeš pola Rumunije, pa1 črvena.Sjećaš se Rumunske pijace preko puta "Stelekta" gdje se poslije podne sve prodavalo za 1 črvena.Ljudi i dan danas imaju brusilica i bušilicai još raznog ala ta što sutada od Rumuna kupili.A i u Rumunki je išlo za 1 črvenu.

slika
Ja bolan bolan....i na parkingu kod stare opstine bili....djeca ih ismijavala....a gledaj stadiona kod drugoligaša.....propali smo da dublje ne možemo i da hocemo

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 14 jul 2018, 17:48

........................................NK Čelik - FK Tuzla City 0:2 (0:0)

Stadion Bilino Polje Zenica.
Prijateljska utakmica.
Gledalaca 2000 .

Strijelci : 0:1 Kostić 62'(Stojčev),0:2 Stjepanović 64',

NK Čelik: Dujković(Ružić), Livaja, Bevab, Adilović, Karamatić, Šišić, Jamak, Dedić, Grahovac, Salčinović, Nikolić(Dilaver).Trener: Adnan Örnek

FK Tuzla City: Fejzić, Čomor, Kostić, Kojić, Obradović, Stjepanović, Mitrović, Stokić, Crnkić, Nukić, Poturalić - Igrali su još:(Stojčev, Šećerović, Širanović, Vukmirović, Omerović, Zilkić i Mahmutović. Trener: Slobodan Starčević.

Poraz Čelika od Tuzla Cityja na Bilinom polju

Fudbaleri Tuzla Cityja pobijedili su u pripremnom meču na Bilinom polju zenički Čelik sa 2:0.
M. Šljivak
14.07.18. 19:27

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
https://sportsport.ba/fudbal/poraz-celi ... lju/283293

Bila je ovo generalna proba za oba tima pred start Premijer lige BiH za sedam dana i danas je pobjedu odnio tim iz Tuzle.

Prvih 25 minuta meča protiče u apsolutnoj ofanzivi Čelika. Pred oko 2.000 gledalaca domaći su krenuli žestoko i propuštaju nekoliko zaista odličnih šansi.

U 12. minuti je Nikolić šutirao glavom sa sedam metara preko gola Fejzića nakon ubacivanja Bevaba, da bi bek Čelika kreirao i tri minute kasnije šansu za Dedića, ali ovaj sa samo pet metara ne pogađa.

Novu sjajnu šansu Čelik propušta u 25. minuti. Salčinović je centrirao sa lijeve strane, Šišić u padu šutira glavom, ali Fejzić sjajno brani.

Potom se Tuzla City budi i nakon pola sata konačno prijeti golu Čelika. Crnkić je dobro pokušao, a Dujković je sjajno odbranio.

Na odmor se otišlo rezultatom 0:0, a u nastavku su gosti iz Tuzle bolji tim i uspjeli su da dođu do trijumfa.

Stojčev je prvi prijetio dobrim pokušajem u 47. minuti, ali Ružić se istakao na golu Zeničana.

Ipak, u 62. minuti golman domaćeg tima je matiran. Stojčev je ubacio iz kornera, Kostić sjajno skače i pogađa mrežu Čelika za prednost od 0:1.

Već u narednom napadu gosti su povećali prednost. Lijepo je pogodio Stjepanović za rezultat od 0:2.

Čelik do kraja pokušava doći barem do jednog gola. Stvorili su nekoliko dobrih šansi, posebno je opasan bio Dedić, ali se rezultat nije mijenjao i ostalo je 0:2 za Tuzla City.

Čelik sezonu počinje gostovanjem u Krupi, dok Tuzla City putuje u Široki Brijeg.

Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 15 jul 2018, 11:04, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 14 jul 2018, 22:03

Ako je suditi po pisanom izvjestaju,moglo je lahko i da bude 2-3 gola za Celik.
Gledajuci ove pripremne utakmice,vec sam ukazivao da igramo veoma visoko i da prilikom greske u veznom redu protivnik lahko izbija pred gol.Danas smo haman imali i srece,i fino je vidjeti ovaj rezultat ali da je Celik poveo mogla je utakmica imati totalno drugaciji tok.Definitivno nam treba cvrsca igra,imamo puno tehnicara u ekipi a skoro ni jednog razbijaca na sredini,nekako mi bas djeluju lagani u sredini terena.

Hvala Celiku na gostoprimstvu,bas kao sto je rekao i Starcevic,s tim da bi ja dodao osim iskustva i deficit defanzivnoj igri.
"Iza nas je skoro 20 dana priprema. Primjetno je da imamo deficit u iskustvu, neki su igrači u prvih pola sata čak bili impresionirani, ali hvala domaćinu što nam je ukazao priliku da u hramu bh. fudbala odigramo utakmicu."
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 jul 2018, 23:59

Brao Tuzla

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.