Koji si ti lipov qrac da meni određuješ ko sam i šta samVucevich je napisao/la:Popij tabletu za smirenje, kakav Jovic u smislu da nema sanse da igra za BiH, ne pali se odmah. Inace si fulio temu, ovo je podforum za navijace BiH reprezentacije.LAZARUS2000 je napisao/la:Znamo seMoggi je napisao/la: sta se palis, pise u smislu da nema sanse da igra za nas na moju zajbanciju ovu, ne vrijedjamo srpski rod, smiri
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Sta si toliko trigerovan, prvo se 'opalis' zbog Jovica jer nisi razumio sta sam napisao i sad ovoLAZARUS2000 je napisao/la: Koji si ti lipov qrac da meni određuješ ko sam i šta sam
Procitaj naslov teme
Nista niko ne odreduje nego si ti sam odredio
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 14 jul 2018, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
- alan_kardec
- Kontakt:
ne prijeti leba ti, prepašću te se, ooo ti ikono katoličkog kluba iz Škotlanda
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
hoce li ko ukoljenčiti ove padobrance
Zarathustra
Normalno da sandzaklija uvijek ima sansu da za Bosnu zaigra iako se to njima ne svidja,kao sto ovi iz RS trce kod njih,sva sreca pa i sandzaklije na taj nacin svoju djecu odgajajupredsjednik je napisao/la:Ovaj drugi je Sandzaklija a zna li se odakle je ovaj prvi ...
Sandzaklija a srbendaVucevich je napisao/la:Mislim iz Beograda ali svejedno su obojica ogromne Srbende, mozes komotno zaboraviti na to.predsjednik je napisao/la:Ovaj drugi je Sandzaklija a zna li se odakle je ovaj prvi ...
Nema veze ako je iz Sandzaka ili ne, i Adem Ljajic je Pazarac.zagor1987 je napisao/la:Sandzaklija a srbendaVucevich je napisao/la:Mislim iz Beograda ali svejedno su obojica ogromne Srbende, mozes komotno zaboraviti na to.predsjednik je napisao/la:Ovaj drugi je Sandzaklija a zna li se odakle je ovaj prvi ...![]()
isto kao i ovi iz RS a sto su veliki bosnjaci,pitaj Seada Kolasinca sandzakliju jel srbenda
Kolasinac je iz Capljine, jedino mu je otac iz Crne Gore ali se preselio u BiH gdje je upoznao Seadovu majku.
Adem Ljaljic je izrod ko i familija mu,kazem ti ne brini nista za njih furaju se na ove iz RSa,uostalom i vaseg najboljeg bacaca koplja licno znam,dok je bio u Sarajevu nudio se da nastupa,molio itd trazili mu pare nekakve i nije za nas nastupao,a znam sta pricam jer pola sandzaka se doselilo u Bosnu tako da ne zivis u zabludama
ne spominjitze im reprezentativce, vidite da su cipovani na pomen njihovih imena dolaze u krdu
Zarathustra
Sta govoris 'vaseg'? Ja sam Bosnjak iz Krajine majstore.zagor1987 je napisao/la:Adem Ljaljic je izrod ko i familija mu,kazem ti ne brini nista za njih furaju se na ove iz RSa,uostalom i vaseg najboljeg bacaca koplja licno znam,dok je bio u Sarajevu nudio se da nastupa,molio itd trazili mu pare nekakve i nije za nas nastupao,a znam sta pricam jer pola sandzaka se doselilo u Bosnu tako da ne zivis u zabludama
Iz prve ruke ti mogu reci da ove spomenute ne osjecaju bukvalno nikakve veze sa BiH-om ili sa Bosnjacima. Srbende ogromne, pogledaj im Instagram ili Facebook profile ako mi ne vjerujes.
Cavar igrao drugo poluvrijeme, u 1-0 porazu od Philadelphije.
Dobijao sansu u svim prijateljskim i otputovao na prpreme u Ameriku. Mozda i racunaju na njega za BL...
Dobijao sansu u svim prijateljskim i otputovao na prpreme u Ameriku. Mozda i racunaju na njega za BL...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- AndreWilliams
- Kontakt:
Ja b' to sve privod'jo, sa akcentom na kako komsije tako i susjede.
Joj padobranaca 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ovaj @marconato se uvijek upali k'o kutnjak, kad neko spomene Zvezdu na temi FKSDerdiyok je napisao/la:Joj padobranaca
Vidim i ovdje nastavlja s istom praksom.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
tebe cekam prika, zbog tebe ovde i nastade medjuetnicki konfliktAndreWilliams je napisao/la:Ja b' to sve privod'jo, sa akcentom na kako komsije tako i susjede.
Zarathustra
Al majke mi ko da imaju neki "alarm", ono spavaš i čim se spomene nešta vezano za njih automatski se bude i trk na forum.Mokes je napisao/la:
Ovaj @marconato se uvijek upali k'o kutnjak, kad neko spomene Zvezdu na temi FKS
Btw off topic
Italijani prenijeli da Barca trazi Bentancura
® GONGASHI POWERHOUSE ®
demant iz prve rukeDerdiyok je napisao/la:Al majke mi ko da imaju neki "alarm", ono spavaš i čim se spomene nešta vezano za njih automatski se bude i trk na forum.Mokes je napisao/la:
Ovaj @marconato se uvijek upali k'o kutnjak, kad neko spomene Zvezdu na temi FKS
Btw off topic
Italijani prenijeli da Barca trazi Bentancura
Zarathustra
Je li Rajković upisao zvanični nastup?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- AndreWilliams
- Kontakt:
Nemoj mene u to mjesati. Nemam ja sa tim nista. Nisam ja kriv sto su potencijani, a ti Vucko im brojite krvna zrnca.Moggi je napisao/la:tebe cekam prika, zbog tebe ovde i nastade medjuetnicki konfliktAndreWilliams je napisao/la:Ja b' to sve privod'jo, sa akcentom na kako komsije tako i susjede.