Cekam.Kawhi je napisao/la: Daljina. Tebi je blize, ako se ne varam.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne moze. Pao si mi u ocima.harden je napisao/la:Cekam.Kawhi je napisao/la: Daljina. Tebi je blize, ako se ne varam.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
01:04 pola noći 
Odbijam vjerovati u to.Kawhi je napisao/la: Ne moze. Pao si mi u ocima.
Njen gubitak onda.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jedna od rijetkih njegovih koje znam od-do. Kakva pjesma.harden je napisao/la:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Kad skontam to je najbliža varijantaPenaltiky je napisao/la:Osime hos sutra u Kiseljaku gledat finale?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Koji lopovluk je ovo da za svaku pošiljku moraš plaćati pojedinačno 1.80KM. Juče donese poštar na vrata i raspravljamo o tome, govori on kao ako je preporučeno onda ne moraš plaćati, ali vidim po internetu da bez obzira i na preporučenu pošiljku narod opet plaća poštarinu ovu.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Dje si Derdiyoče, nema te na temi ljepotice 
Ma propratim ja tvoje postove svako jutro između 6 i 7 sati, danas nedjelja pa si malo "okasnio".semcho je napisao/la:Dje si Derdiyoče, nema te na temi ljepotice
Kakav je to avatar bolan
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Do finala jaraniko 
Ovo moram da i citiram necu ti ni za spoiler nista prigovoritiDerdiyok je napisao/la:Otkad nisam čuo rahmetli Fadila, mada i Acina izvedba je
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Procitao sam tonu nekih teorija, ali da Hrvatska ne pripada Balkanu; ovo je fascinantno 
® GONGASHI POWERHOUSE ®
filip13 je napisao/la:od osamostaljenja hrvatske se proteze ta prica,da nije na balkanu,istra mozda i zagorje nisu,ali jbg slavonija jeste
Kada bi uopće postojao “Balkanski poluotok”, a ne postoji, Hrvatska ni tada ne bi bila u njegovu sastavu. “Balkan” je povijesna konstrukcija srpskih geografa koji su se njome služili da bi opravdali ideju sjedinjena svih “balkanskih plemena”, jer su njihovi pripadnici zapravo srpskoga podrijetla.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Napnu se jadnici ko gladni srat da budu drukčiji od nas i Srba, Istra nije, ostalo ista ****.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Penaltiky je napisao/la:Napnu se jadnici ko gladni srat da budu drukčiji od nas i Srba, Istra nije, ostalo ista ****.
Nas yebu i ovi i oni
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Šta ima nisu Balkanci 
Ovako ćemo i mi za 60 godina (optimistično znam) kad uđemo u EU tvrditi da nismo Balkanski kromanjonci
Ovako ćemo i mi za 60 godina (optimistično znam) kad uđemo u EU tvrditi da nismo Balkanski kromanjonci
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Treba ove izbore svake godine sprovoditi, napokon uzeli da rade Džafer mahalu.
Bilo je skoro pa nemoguće pješke proći trotoarom tokom kiše, a da ne završiš okupan od glave do pete.
Bilo je skoro pa nemoguće pješke proći trotoarom tokom kiše, a da ne završiš okupan od glave do pete.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.