FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Teren odlicno izgleda, svaka cast svima koji su na bilo koji nacin ucestvovali u projektu. Zamolio bih i ove uvlakace u pakas da nas postede. Kad mi kaze najbolji i najljepsi teren na Balkanu isto da me neko tepsijom po glavi opali.
Pa bgm treba onda tebe tepsijom neprestano po glavi udaratiplavousrcu je napisao/la:Teren odlicno izgleda, svaka cast svima koji su na bilo koji nacin ucestvovali u projektu. Zamolio bih i ove uvlakace u pakas da nas postede. Kad mi kaze najbolji i najljepsi teren na Balkanu isto da me neko tepsijom po glavi opali.
Jedva cekam srijedu
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ne odgovori nam ti na kojoj poziciji je igrao Ivan, stručnjak? Mislim, kad već diskutujemo o fudbalu. O građevinskim poduhvatima ne bih ovaj put. Usput, nisam ni znao da su sinoć igrači došli, zbog toga sam i pitao.UBIPITAR je napisao/la:E cuj trening,ljudi dosli sinoc u 9 ,nakon 15 sati puta,e kakve barake diskutuju o fudbalu!mavi je napisao/la:U koliko je danas trening?
- plavousrcu
- Kontakt:
Sta i ako su sinoc. Lagani trening je sasvim normalna stvar nakon puta svugdje na svijetu. Kakvi pametnjakovici i neznalice pricaju o fudbalu.
- MocMahale444
je napisao/la:2018–19 FK Željezničar transfers
In
Out
(14 July 2018)
6-12
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ti rece krilo neznalice,napisao sam sta covjek igra!mavi je napisao/la:Ne odgovori nam ti na kojoj poziciji je igrao Ivan, stručnjak? Mislim, kad već diskutujemo o fudbalu. O građevinskim poduhvatima ne bih ovaj put. Usput, nisam ni znao da su sinoć igrači došli, zbog toga sam i pitao.UBIPITAR je napisao/la:E cuj trening,ljudi dosli sinoc u 9 ,nakon 15 sati puta,e kakve barake diskutuju o fudbalu!mavi je napisao/la:U koliko ?trening?
Ocigledno bi trebao posjetiti oftamologa.
I o kakvoj gradjevini pricas,neznalico
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Gdje ćemo sa tolikim strancima jbtkolezeljovac je napisao/la:Ako Bocca i Lendra dodju, uz najvece pojacanje, a to je odlazak Mehremica... To je za mustuluka....
Siniša, Bakrač, Pavić, Čurjurić, Blagojević (mada on već pet godina igra u BiH, mislim da može dobiti naše državljanstvo ako ga već nema) te eventualno Rodin (stranac?), Lendrić i Bokaćini, to je 7-8 stranaca, a možemo prijaviti četiri.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
ManijakSaGrbavice
- Kontakt:
Znal ko kada se karte pustaju u prodaju
Gledam i Sarajevo i Svinjski pustaju u ponedjeljak
Gledam i Sarajevo i Svinjski pustaju u ponedjeljak
Odakle to za Bokacinija. Boga mi odlican stoper. Svidjo mi se jer je znao da zabije iz kornera a i nije trom. Mislim da su ga bezveze otjerali. Nadam.se da ce ga vratiti.
ŽELJEZNIČAR 1921
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sve jos uvijek nezvanicno, ko ono more bit bidne, more bit ne bidne...biceDUPLA je napisao/la:Odakle to za Bokacinija. Boga mi odlican stoper. Svidjo mi se jer je znao da zabije iz kornera a i nije trom. Mislim da su ga bezveze otjerali. Nadam.se da ce ga vratiti.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ma kakav Bocca, pogotovo jer je potpisao prije manje od 2 hefte za novi klub. Boško Buha bi pozavidio ovom bombanju.
Možda su čuli stranac pa pomiješali njega i Toskasa.braco je napisao/la:Ma kakav Bocca, pogotovo jer je potpisao prije manje od 2 hefte za novi klub. Boško Buha bi pozavidio ovom bombanju.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Možda dolazi Hervas da zaoštri mizernu konkurenciju u sredini terenaRokoko87 je napisao/la:Možda su čuli stranac pa pomiješali njega i Toskasa.braco je napisao/la:Ma kakav Bocca, pogotovo jer je potpisao prije manje od 2 hefte za novi klub. Boško Buha bi pozavidio ovom bombanju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dolazi Hervas 100% ali samo da produži članskuRaonffa je napisao/la:Možda dolazi Hervas da zaoštri mizernu konkurenciju u sredini terenaRokoko87 je napisao/la:Možda su čuli stranac pa pomiješali njega i Toskasa.braco je napisao/la:Ma kakav Bocca, pogotovo jer je potpisao prije manje od 2 hefte za novi klub. Boško Buha bi pozavidio ovom bombanju.
Možda mu je obećan azil ovaj put :kahva:
Igra za nekakvu Honku sad
Igra za nekakvu Honku sad
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Jao stadiona
Inace ne znam sto ne objavljuje zvanicna jos uvijek za Rodina, ja kako sam cuo sve je dogovoreno
Edit: u isto vrijeme objavi i portal evo
Doduse ja sam juce ovo najavio, kasnite momci
Inace ne znam sto ne objavljuje zvanicna jos uvijek za Rodina, ja kako sam cuo sve je dogovoreno
Edit: u isto vrijeme objavi i portal evo
Doduse ja sam juce ovo najavio, kasnite momci
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Dobrodosao Rodin i sretno dobar igrac 
Do kraja sedmice jos jedan igrac potpisuje, sutra na pregovorima
Stadion je fantastičan. Nadam se da će neko napraviti onako snimke sa stadiona u 360 stepeni sa svih tribina. Svlačionice isto tako. Tunel i izlazak na stadion. Plavi salon Itd. Nešto slično kao sto široki uradio na prezentaciji pecare. Mislim da bi to bila dobra stvar.
Ne bi ti kompenzacije drughlive je napisao/la:Jel znas koja je cifra u pitanju? Ako ne onda ne mozes pisat da vrijediirfo je napisao/la:vrijedi, gledo sam ga nekoliko puta i vidi se ogroman potencijalhlive je napisao/la:
Za njega ja mislim treba platiti ogromnu cifru za trening kompenzaciju
Trenutno korisnika/ca: b00t, Lekqqq1921 i 24 gosta.