Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nadam se da sam dobro razumio al na sportklubu frajer kaže da se trofej vraća na pravo mjesto, možda prepotentno, u ruke šampiona (a prošle godine Federer bio šampion), hjeb te **** svak je i komentator
šta je uradio?miki_92 je napisao/la:ovaj Elon Musk je veca prevara od Enron-ovaca
meni je bizarno bilo za onu podmornicu ako je istina
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nije jos nista stiglo, ali provjeriti cu onda poslije.gaston je napisao/la:Kad se šalju pare preko WU, postoji li vremensko ograničenje do kad primatelj mora podići pare ? Lupam ako se pošalje danas u 12h, primatelj mora taj isti dan podici ili u roku od 24h ?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
gledaj ti ovih nehljebovaca kraljevica na Wimbledonu, jos im se svijet nesto divi 
@denchi pa podmornica je obicni pr stunt, mogla je samo pobit onu djecu nikako spasiti
@denchi pa podmornica je obicni pr stunt, mogla je samo pobit onu djecu nikako spasiti
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Primit ćeš ga ti kasnije.bega_afc je napisao/la:Nije jos nista stiglo, ali provjeriti cu onda poslije.gaston je napisao/la:Kad se šalju pare preko WU, postoji li vremensko ograničenje do kad primatelj mora podići pare ? Lupam ako se pošalje danas u 12h, primatelj mora taj isti dan podici ili u roku od 24h ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Samo ako iznos bude sestocifren.gaston je napisao/la:Primit ćeš ga ti kasnije.bega_afc je napisao/la:Nije jos nista stiglo, ali provjeriti cu onda poslije.gaston je napisao/la:Kad se šalju pare preko WU, postoji li vremensko ograničenje do kad primatelj mora podići pare ? Lupam ako se pošalje danas u 12h, primatelj mora taj isti dan podici ili u roku od 24h ?
Čuj on procjenjuje da li je skuplji. Na kutiji mi pisala cijena, šta da je on i pored toga procijenio da je skuplji, a ja imam online račun od kompanije od koje sam naručila? Morala bih platiti carinu i PDV jer je neko eto rek'o da vrijedi više?harden je napisao/la: To ide po slobodnoj procjeni, da li treba otvarati ili ne. Kad otvori onda procjenjuje da li je skuplji od 50KM ili ne.
A skoro svi veci paketi se otvaraju.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Kataloski se to obradjuje njih ne zanima cijena na racunu ,isto kao i sa autima.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Helco uzimam u pitanje davanje uloge Ferdi u produkciji
Usra se brat sad u tramvaju Sanele mi hladno znači

Usra se brat sad u tramvaju Sanele mi hladno znači
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Osim13 je napisao/la: Usra se brat sad u tramvaju Sanele mi hladno znači![]()
Podsjeti me na situaciju kad je jednog bratu uhvatila dijareja u kafani.
Ulazim ja u wc, imas na raspolaganju pisoar i cucavac. Otvaram vrata, brato lagano cuci, samo sto ne place, kenja, tece iz njega.
Meni malo neugodno, okrenem se na pisoar da se popisam, ali ne mogu pisati od muke. Dodje mi u glavu, sta ako izadje prije mene, kontace raja da sam se ja posro.
Kad u po frke progovori lik, izvini buraz, znam da smrdi, al ja sam sebi najpreci.
Sreca, olaksa se ja, brzinski ruke i tjeraj vani. Dvije minute poslije, izadje brat, sjede za sto i lagano nastavit pit.
Eh eto, tako ti je to sad.Aerials je napisao/la:Čuj pojedinačno. Znači ako mi dođu tri stvari u tri koverte, svaku od njih plaćam 1.80? Daj ba, previše je. Da je sve ukupno što donese, pa hajde. Jbt pa sadržaj mi ne vrijedi toliko koliko će uzeti.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kako su ti mogli naplatiti 3 marke, ako ti postar donese samo obavjest (bjeli papiric) onda nema postarine. Jos se postarina na otkupnine racuna ne neki procenat koji na 45 maraka nikako ne moze biti 3 marke.Aerials je napisao/la:Naumpade mi sad, naručivala ja nešto onako malo skuplje od uobičajenog, bilo nekih 45 KM, tad je ona granica bila 50. Dolazi meni poštar daje onaj papirić kaže moraš podići ovo u glavnoj pošti, hajde kontam se, nije problem. Ja gore, oni otvarali paket, razderali sve, poveću kutiju sam jedva do kuće donijela u kakvom je stanju bila, još mi uzeli neke 3 KM, a ja morala ići po njega.
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Te 3KM što je platila je platila zbog otvaranja paketa na carini. Zamisli, otvore ti paket i još ti njima platiš toPegi10 je napisao/la: Kako su ti mogli naplatiti 3 marke, ako ti postar donese samo obavjest (bjeli papiric) onda nema postarine. Jos se postarina na otkupnine racuna ne neki procenat koji na 45 maraka nikako ne moze biti 3 marke.
Morala bi slati njima račune kao dokaz da si platila manje od 50KM. Kad bi gledali samo šta piše na kutiji, možeš mobitel provući kroz carinu bez problema, samo kažeš prodavaču da napiše da je šta jeftinoAerials je napisao/la:Čuj on procjenjuje da li je skuplji. Na kutiji mi pisala cijena, šta da je on i pored toga procijenio da je skuplji, a ja imam online račun od kompanije od koje sam naručila? Morala bih platiti carinu i PDV jer je neko eto rek'o da vrijedi više?harden je napisao/la: To ide po slobodnoj procjeni, da li treba otvarati ili ne. Kad otvori onda procjenjuje da li je skuplji od 50KM ili ne.
A skoro svi veci paketi se otvaraju.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Joj što kiša lije 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ma ne znam, al' mislim da je nešto bilo možda 1.60 ili 1.80 + 1 KM još neka glupost. Žuti je neki papirić bio, ima tome i dvije godine.Pegi10 je napisao/la: Kako su ti mogli naplatiti 3 marke, ako ti postar donese samo obavjest (bjeli papiric) onda nema postarine. Jos se postarina na otkupnine racuna ne neki procenat koji na 45 maraka nikako ne moze biti 3 marke.
Ove ostale sitnice što su mi dolazile su mi uvijek na vrata donosili.
Ma bježi ba seru i gotovo.harden je napisao/la: Morala bi slati njima račune kao dokaz da si platila manje od 50KM. Kad bi gledali samo šta piše na kutiji, možeš mobitel provući kroz carinu bez problema, samo kažeš prodavaču da napiše da je šta jeftino
Vala kolipacne su sad ove kutije telefona moglo bi hladno proći i bez otvaranja paketa.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije više 50 KM nego 300 KM, promijenili su to.
I možeš provući mobitel, napiše ti račun na 280, ti promijeniš na paypalu taj iznos, ima ona caka sa **** fazonom ili jednostavno PS, i dostaviš im to ako ti budu tražili izvod, prolazi bez problema.
I možeš provući mobitel, napiše ti račun na 280, ti promijeniš na paypalu taj iznos, ima ona caka sa **** fazonom ili jednostavno PS, i dostaviš im to ako ti budu tražili izvod, prolazi bez problema.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa skontali da im je ovako isplatnije.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nije više 50 KM nego 300 KM, promijenili su to.
Mada, kao što rekoh, poštar reče ako je naručeno uz free shipping i piše da je preporučena pošiljka onda ovi naši ne bi trebali na te iste da naplaćuju poštarinu. ( ali eto )
Samo nek ono kaming houm
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa tražiš ponovno carinjenje, imaš pravo, dostaviš izvod i onu izjavu i to je to, kad ide preko DHLa to ide puno lakše.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sad ti svaki kinez ide kao preporucena posiljka, dok prije ovog naplacivanja se nosilo normalno kao i racun za struju.Derdiyok je napisao/la: Mada, kao što rekoh, poštar reče ako je naručeno uz free shipping i piše da je preporučena pošiljka onda ovi naši ne bi trebali na te iste da naplaćuju poštarinu. ( ali eto )
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Kad je ona naručivala bilo je 50, to sam mislio.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nije više 50 KM nego 300 KM, promijenili su to.
Da, i zaboravio sam na to, nisam odavno ništa skuplje naručivao.
Otkad nisam čuo ovu riječAerials je napisao/la: kolipacne
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], greenwood, Marsal, napoleon72 i 18 gostiju.