Jeli to i veceras opet nesto fulio, nisam gledao pregled?Los*Blancos je napisao/la:calcio je napisao/la:Sta promasi Robinho u prvom poluvremenu....![]()
gori od Higuaina
p.s. Nije bio offside

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Jeli to i veceras opet nesto fulio, nisam gledao pregled?Los*Blancos je napisao/la:calcio je napisao/la:Sta promasi Robinho u prvom poluvremenu....![]()
gori od Higuaina
Nije vacrcalcio je napisao/la:Jeli to i veceras opet nesto fulio, nisam gledao pregled?Los*Blancos je napisao/la:calcio je napisao/la:Sta promasi Robinho u prvom poluvremenu....![]()
gori od Higuaina
p.s. Nije bio offside
kakvo samo nepoznavanje elementarnih pravila fudbala, kako je mogao biti ofsajd kad je ibra iza lopte bio kad mu je sedorf dodao,Los*Blancos je napisao/la:Cisti ofsdd.A_d_0 je napisao/la:Kakav gol zabi Ibra nek neko opise.
O bože ima li te.Saurman je napisao/la:
vidim koliko ti poznajes pravila,,ibra je bio iza lopte ali isto tako je bio i iza odbrane Ajaxa bar 1metar u offside_u..
vidim koliko ti poznajes pravila,,ibra je bio iza lopte ali isto tako je bio i iza odbrane Ajaxa bar 1metar u offside_u..[/quote]Saurman je napisao/la:kakvo samo nepoznavanje elementarnih pravila fudbala, kako je mogao biti ofsajd kad je ibra iza lopte bio kad mu je sedorf dodao,
ja recimo kad sam tvrdio da je juve 2 gola sampi dao iz ofsajda sam to dokazao slikom, tako da i od tebe očekujem bar taj minimum poštenja(ako ga imaš naravno, ako nemaš nema veze naravno onda nema potrebe).L'Avvocato je napisao/la:Bio je ofsajd ali premalo da bi se sviralo ... jbg ne mogu ni pomocni vidjeti svaki milimetar u djelicu sekunde.
L'Avvocato je napisao/la:Sto bi ja nesto dokazivao samo kazem kako mislim da je bio ofsajd ... a to za slike zaje*i ... mrsko mi
pozdrav i tebi i dobrodošaoshevchenko 88 je napisao/la:Odavno sam na ovom forumu ali tek sad sam se registrovao,veliki sam fan Milana,i želim da pozdravim sve Rosonere!
i tako je u svim sljedećim utakmicama, sad alegri nema nikakav alibi svi igrači su mu na raspolaganju, a ako ibra nemože cijelu utakmicu ima sad pata da ga zamjeni.champ je napisao/la:Sve osim pobjede je neuspjeh :ugeek:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.